Grbavica moj zivot je napisao/la:barbarez je napisao/la:Pozdrav,da li neko igra Fifu 12 na PS3 i da li se susretao sa odredjenim problemima vezanim za igricu.Da mu blokira,da kad recimo pritisnete start u toku utakmice,da se opcije same mijenjaju,isto kao da vi drzite strelicu prema dole.Naravno ne desava se stalno ,ali povremeno ima takvih prenosa ...Novu sam igricu kupio.
Meni se to da zastopa desavalo na 11 nikakav to nije problem kratko zastopa pa nastavi mislim da su ovi blu-ray discovi vrlo losi nema brige.A ovo drugo se i meni danas desilo dok sam igro neznam sta je s tim
Na 12 ti se desilo ,mislim ovo drugo.Znaci da je to onda kod sviju ,neka greska ili slicno.Meni se nedavno desilo ,kada mi je zablokiralo bas,da kada sam htio izmjenu praviti ,da mi nema pola imena kod igraca.Onda definitivno treba dobro cistiti blu rey ,prije nego sto ga stavis.Nesto slicno mi se desavalo sa NBA 2k 11,jednostavno nisam mogao pokrenuti igricu 3 mjeseca,tj pokrenem je,ali mi zastopa na samom startu .Dok nisam pobrisao sve sa Hard diska i ponovo pokusao,i sad radi normalo bez ikakvih problema.
@ Lham ja ne znam vjeruj mi oko toga puno,jer nisam igrao taj mod.Ovo je meni prvi put da igram Fifu od 98 .Bio sam vjerni pessovac
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE