FIFA 12

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Han!$;Lfc
Kontakt:

Re: FIFA 12

Post Postao/la Han!$;Lfc » 22 okt 2011, 09:29

Han!$;Lfc je napisao/la:Neka mi neko objasni kako da pobjegnem od svojih igrača kod slavlja kada postignem gol ? Uvjek dođu da me zagrle, i kako da uzmem odmah loptu bez slavlja bez ičega :?: :D
Čekam odgovor, ako neko zna :D
Naravno da igramo FIFE, nego nemamo vremena da dođemo na forumu pa da pišemo :mrgreen: Nego, polahko mi igra dosađuje, kad ne mogu da igram online, da li i dalje može da se igra preko gamegrangera ? Jel' neko pokušao, ja sam prije 3 sedmice pokušao, tada nije moglo, pa sam izbrisao taj program.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Lham_
Kontakt:

Post Postao/la Lham_ » 23 okt 2011, 00:20

bice dobro kad se napravi ovo za online ...
samo pitanje ocel moci B.L kao sto pokazuju ono na pocetku klipa ? jer pola opcija na ovoj fifi 12 je online

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 23 okt 2011, 14:45

motty je napisao/la:
motty je napisao/la:ima li iko da moze pomoc. skino sam fifu sa http://thepiratebay.org" onclick="window.open(this.href);return false; i sve instalirao al pri pokretanju mi se pojavi ovo

hru nelze hrat bez aplikace Origin, ktera však neni nainstalovana.instalujte prosim znovu Origin
tacnije izbaci ovo a vidio sam da je i prije mene nekima se ovo desavalo al niko nije nista odgovarao
http://imageshack.us/photo/my-images/31/fifas.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
i meni isto se ovo pojavi??znal neko kako rijesit problerm??

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 okt 2011, 17:35

zenicanin je napisao/la:
motty je napisao/la:
motty je napisao/la:ima li iko da moze pomoc. skino sam fifu sa http://thepiratebay.org" onclick="window.open(this.href);return false; i sve instalirao al pri pokretanju mi se pojavi ovo

hru nelze hrat bez aplikace Origin, ktera však neni nainstalovana.instalujte prosim znovu Origin
tacnije izbaci ovo a vidio sam da je i prije mene nekima se ovo desavalo al niko nije nista odgovarao
http://imageshack.us/photo/my-images/31/fifas.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
i meni isto se ovo pojavi??znal neko kako rijesit problerm??
Jeste li krekovali igru?

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 24 okt 2011, 19:11

Zna li mi neko odgovoriti na sljedeća pitanja (vezano za fifu 12) :roll:

1. Kako braniti penale?
2. Kako koristiti finte i driblati protivnike?
3. Može li se na treningu raditi nešto drugo (penali, slobodni udarci, korneri), il' je sve spalo samo na classic, pucanje golmanu. :roll:

Napomena: Igram na kompu, tj. kontrole su automatske i na tastaturi, ništa nije mijenjano. Volio bih da mi neko odgovori, stvarno su glupe kontrole stavili. :S
Still learning...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 24 okt 2011, 20:42

domineysn je napisao/la:Zna li mi neko odgovoriti na sljedeća pitanja (vezano za fifu 12) :roll:

1. Kako braniti penale?
2. Kako koristiti finte i driblati protivnike?
3. Može li se na treningu raditi nešto drugo (penali, slobodni udarci, korneri), il' je sve spalo samo na classic, pucanje golmanu. :roll:

Napomena: Igram na kompu, tj. kontrole su automatske i na tastaturi, ništa nije mijenjano. Volio bih da mi neko odgovori, stvarno su glupe kontrole stavili. :S
Za sve ovo ti je potrebno da napraviš kontrole, zato jer sa istim kontrolama dribla, rade finte, brane penali, a na treningu možeš izvoditi i slobodne udarce i penale, te igrati utakmice, meni su se kontrole prebacile sa jedanaestke, tako da ti neću moći pomoći kako da napraviš ove kontrole, ako neko drugi zna neka kaže.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Lham_
Kontakt:

Post Postao/la Lham_ » 25 okt 2011, 23:19

kako nastimati finte na djojstik i kad igras sa svojim covjekom kada su transferi dodjel ti poruka ako je ko ponudio za tebe ?

Lham_
Kontakt:

Post Postao/la Lham_ » 27 okt 2011, 15:34

mozel mi neko rec kako se trazi izmjena (bicome a legend tako se na pesu zove privatni zivot ovdje neznam )

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 okt 2011, 16:48

Pozdrav,da li neko igra Fifu 12 na PS3 i da li se susretao sa odredjenim problemima vezanim za igricu.Da mu blokira,da kad recimo pritisnete start u toku utakmice,da se opcije same mijenjaju,isto kao da vi drzite strelicu prema dole.Naravno ne desava se stalno ,ali povremeno ima takvih prenosa ...Novu sam igricu kupio.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Lham_
Kontakt:

Post Postao/la Lham_ » 27 okt 2011, 17:56

barbarez je napisao/la:Pozdrav,da li neko igra Fifu 12 na PS3 i da li se susretao sa odredjenim problemima vezanim za igricu.Da mu blokira,da kad recimo pritisnete start u toku utakmice,da se opcije same mijenjaju,isto kao da vi drzite strelicu prema dole.Naravno ne desava se stalno ,ali povremeno ima takvih prenosa ...Novu sam igricu kupio.
jesi prelazio privatni zivot ?

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 okt 2011, 18:49

Lham_ je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Pozdrav,da li neko igra Fifu 12 na PS3 i da li se susretao sa odredjenim problemima vezanim za igricu.Da mu blokira,da kad recimo pritisnete start u toku utakmice,da se opcije same mijenjaju,isto kao da vi drzite strelicu prema dole.Naravno ne desava se stalno ,ali povremeno ima takvih prenosa ...Novu sam igricu kupio.
Ma odigrao na manager modu 3 sezone
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Lham_
Kontakt:

Post Postao/la Lham_ » 27 okt 2011, 20:32

barbarez je napisao/la:
Lham_ je napisao/la:
Ma odigrao na manager modu 3 sezone
kako se trazi izmjena mene nikako nece da izmjeni jedino kad se povrjedim :S
imam 18 godina i u totenhemu igramm lijevo krilo :D druga sezona pocela

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 okt 2011, 20:44

Meni se to da zastopa desavalo na 11 nikakav to nije problem kratko zastopa pa nastavi mislim da su ovi blu-ray discovi vrlo losi nema brige.A ovo drugo se i meni danas desilo dok sam igro neznam sta je s tim
svoj ti pos'o !

Lham_
Kontakt:

Post Postao/la Lham_ » 27 okt 2011, 21:21

ajde ako neko zna na moje pitanje naka odgovori nedami se igrat citavu utakmicu puno se umori pa sljedecu ga grcevi fataju svako malo :?

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 okt 2011, 23:40

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Meni se to da zastopa desavalo na 11 nikakav to nije problem kratko zastopa pa nastavi mislim da su ovi blu-ray discovi vrlo losi nema brige.A ovo drugo se i meni danas desilo dok sam igro neznam sta je s tim
Na 12 ti se desilo ,mislim ovo drugo.Znaci da je to onda kod sviju ,neka greska ili slicno.Meni se nedavno desilo ,kada mi je zablokiralo bas,da kada sam htio izmjenu praviti ,da mi nema pola imena kod igraca.Onda definitivno treba dobro cistiti blu rey ,prije nego sto ga stavis.Nesto slicno mi se desavalo sa NBA 2k 11,jednostavno nisam mogao pokrenuti igricu 3 mjeseca,tj pokrenem je,ali mi zastopa na samom startu .Dok nisam pobrisao sve sa Hard diska i ponovo pokusao,i sad radi normalo bez ikakvih problema.

@ Lham ja ne znam vjeruj mi oko toga puno,jer nisam igrao taj mod.Ovo je meni prvi put da igram Fifu od 98 .Bio sam vjerni pessovac
VOLIM TE ZELJO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 nov 2011, 19:32

Lham_ je napisao/la:mozel mi neko rec kako se trazi izmjena (bicome a legend tako se na pesu zove privatni zivot ovdje neznam )
Ne igram tu karijeru pa ne znam,na prošlim igrama je mislim bilo,pauziraš igru i bila opcija,ali tada su se gubili poeni,na 12-ki izgleda nema uopšte ta opcija.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 04 nov 2011, 21:18

Kako se ovo g.ovno igra online?
YNWA!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2011, 14:20

sa originalnim cdom vjerovatno :|

inace ova fifa je opasno prešišala pes, bolja je minimum 10 puta
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 nov 2011, 18:35

[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 nov 2011, 19:40

Kako ljudi uci u creation centre? Odkako igram FIFU nikako ne mogu da se prijavim na EA, sve pise niste u mogucnosti se konektovat. Da mi je da dodam neke reprezentacije i po koju ligu a nece. :x
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.