PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
@Foste i @Kanarinac su izbaceni iz lige, jer nisu odgovorili na poruku koju sam im poslao prije 2 sedmice. Ko ce ih nasljediti, reci cu vam malo poslije.
JOJJ STETA JA SAM TEK 3 NA LISTI CEKANJA

dziza gdje si ...ajmo igrat !!!
ojha emire gdje si adji ti...sa njima samo i igram..Igral ko jos ovdje pesa osim njih i mene
ajd neko da odigramo 
- Goalgetter
- Kontakt:
Novi vlasnik Fulhama je Bosniacum Lilium, dok ce Sporting preuzeti Arnes86.
Lista cekanja:
1. Arminn
2. Sarajlijc@
Lista cekanja:
1. Arminn
2. Sarajlijc@
oohohhoho jos jedan samo da odustanje
tako sam blizu a tako daleko....GOLGETER IMAL KANDIDATa ZA ODUSTAJANJE...da je da neko odustane prije nego sto liga pocne,,

-
jasko_juve
- Kontakt:
OCEL NEKO IGRAT..SAMO SE MIMOILAZIMO DANAS

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobio sam fulham
strasni su...imaju da haraju drugom ligom
P.S. kakav je sistem? ovi iz druge lige prelaze u drugu, ili kako?
P.S. kakav je sistem? ovi iz druge lige prelaze u drugu, ili kako?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
sta je ovo nikog nema a bosniacum lilium nece izgleda da igra
evo vec 40 minuta izlazim i ulazim na forum da vidin ocel neko igrat al izgleda da nece
probudite se peseriiiii

Zadnja izmjena: Arminn, dana/u 24 okt 2011, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Arminn je napisao/la:sta je ovo nikog nema a bosniacum lilium nece izgleda da igra
P.S. "sto babi milo to joj i snilo"
ma ja..ajd oces igrat ti?
NIGJDE NIKOG A
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
trenutno igram drugi patch, vidimo se u ligiArminn je napisao/la:ma ja..ajd oces igrat ti?![]()
NIGJDE NIKOG A
Hocel ko par partija, prednost osvajaci lige 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
jasko_juve
- Kontakt:
hehehehhe..moze prijateljudziza_23 je napisao/la:Hocel ko par partija, prednost osvajaci lige
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dal neko ljudi može na ovu temu da mi okači šta mi je sve potrebno da igram PES 6 online?
Znači imam samo PES 6 na kompu, bio bi zahvalan kad bi mi dali pečeve i šta je još potrebno da se igra, pa da i ja malo upadnem na fudbal...Hvala
Znači imam samo PES 6 na kompu, bio bi zahvalan kad bi mi dali pečeve i šta je još potrebno da se igra, pa da i ja malo upadnem na fudbal...Hvala
JASKO
OS IGRAT ...NISMO JA I TI NIKAD AJDE JEDNU DOK MI NIJE SERIJA POCELA
JBG DOK TI VIDIS OVO SERIJA CE MI POCET

OS IGRAT ...NISMO JA I TI NIKAD AJDE JEDNU DOK MI NIJE SERIJA POCELA
- Goalgetter
- Kontakt:
Izlazi novi patch u subotu, pa cu ti ja poslati sve upute.Vlado PD je napisao/la:Dal neko ljudi može na ovu temu da mi okači šta mi je sve potrebno da igram PES 6 online?
http://www.pes6j.net/" onclick="window.open(this.href);return false; tamo otidi vlado i sve ce ti biti jasno samo malo znanje engleskog moras imat 
Zadnja izmjena: Arminn, dana/u 24 okt 2011, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
jasko_juve
- Kontakt:
imal te sad??Arminn je napisao/la:JASKO
OS IGRAT ...NISMO JA I TI NIKAD AJDE JEDNU DOK MI NIJE SERIJA POCELA![]()
JBG DOK TI VIDIS OVO SERIJA CE MI POCET
![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Goalgetter je napisao/la:Izlazi novi patch u subotu, pa cu ti ja poslati sve upute.Vlado PD je napisao/la:Dal neko ljudi može na ovu temu da mi okači šta mi je sve potrebno da igram PES 6 online?
Hvala
A dal ce biti problem ako budem igrao na nekom drugom peču do subote, pa nadogradim taj novi na već postojeći?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.