NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 24 okt 2011, 05:21

Jest gutavo u New Orleans - Indy, utakmici ... ah ti majke. To NO kosarke igra.

Dobar Holland. I ja mislim da bi moglo ovo do 7 otici. Ko bi rekao da nakon jucerasnjih 16 poena da ce Kardinali veceras ostati bez i jednog. He.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 06:27

kad_kako je napisao/la:Jest gutavo u New Orleans - Indy, utakmici ... ah ti majke. To NO kosarke igra.

Dobar Holland. I ja mislim da bi moglo ovo do 7 otici. Ko bi rekao da nakon jucerasnjih 16 poena da ce Kardinali veceras ostati bez i jednog. He.

Brate jesi li gledao Bearse i Fortea ? :)...Forte ne moze ispod 140 nema sanse :)...jedino protiv Packersa bio je los, ali ovo sve preko 120-140-150 :)... plus reciving yardi ... ubija ba lik i pored onakve OL stvarno kapa mu do poda...jos sad kad mu se Carimi vrati bice jos bolji, jer Carimi inace je igrac koji pravi blok za RB
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 okt 2011, 11:01

Trener Vikingsa. :lol: :lol: :lol:
2:35 do kraja umjesto da ide na cetvrti pokusaj on ide na izbijanje lopte u polje Packersa koji su to znalacki iskoristili i zasluzeno dobili utakmicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 okt 2011, 13:39

SaltCityAttack je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Jest gutavo u New Orleans - Indy, utakmici ... ah ti majke. To NO kosarke igra.

Brate jesi li gledao Bearse i Fortea ? :)...Forte ne moze ispod 140 nema sanse :)...jedino protiv Packersa bio je los, ali ovo sve preko 120-140-150 :)... plus reciving yardi ... ubija ba lik i pored onakve OL stvarno kapa mu do poda...jos sad kad mu se Carimi vrati bice jos bolji, jer Carimi inace je igrac koji pravi blok za RB
Pokusao gledati brate, ali me internet ****, i zivce mi je sve izvadio, samo sto nisam razbio i modem i router i sve sto mi dodje pod ruku. Tako da sam izasao kad je bila utakmica, da nebi doslo do izizvaljvanja na nevinoj opremi. :D

Ma Forte je zaista jedan od boljih RB u ligi. Iz uprave su se zajebali sto mu nisu dali ugovor ranije, jer sad ce mu cijena jos vise da skoci. Vec ima preko 1000 yardi, a tek 7 utakmica ...
Postovanje treba zaraditi.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 24 okt 2011, 15:19

KAkav tipican poraz chargersa al eto nisam gledo tekmu nemogu nista reci samo da rivers ne lici na sebe najvise int u ligi.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 okt 2011, 15:30

Sudije su spasile Saintse da ih ne razbijemo. :lol:

Nego, ovaj Miami se ne sali, pustaju tekme, hoce i oni Lucka jbga, sve ce ucinit za njeg, isto ko i mi, salty, sta ce bit ako i mi i Miami budemo imali 0-16? Joj da su barem remizirali protiv Denvera Luck bi bio nas, vako ostajemo sa istim sansama...

Al' sta Palmer uradi Oaklandu, pa njega ni budala ne bi trejdovala za Campbella, gdje je mozak onom treneru, bacili QB-ovi Raidersa 6 INTa :lol: :lol: :lol:

Jedva cekam iducu sezonu, al' ne znam sta ce nam Luck da truhne na klupi dok Peyton ne zavrsi, to je skoro 5 godina jbga... Ne znam ni kakav ce ugovor mu bit? Salty, kakvi ugovori se daju rookiima? Znam da mi je na Maddenu neki Jarvis uz'o 40M po godini jbt
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 24 okt 2011, 18:48

Edin TM87 je napisao/la:Sudije su spasile Saintse da ih ne razbijemo. :lol:
Edine, nemoj se ljutiti, ali moram konstatirati da je juče haman bio dan sportskih silovanja. Prvo u Manchesterskom derbiju, a onda i ovo sa tvojim Coltsima ;)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 okt 2011, 19:40

Taktičar je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Sudije su spasile Saintse da ih ne razbijemo. :lol:
Edine, nemoj se ljutiti, ali moram konstatirati da je juče haman bio dan sportskih silovanja. Prvo u Manchesterskom derbiju, a onda i ovo sa tvojim Coltsima ;)
30. septembar 2012. - Dan kad krece surova dominacija Coltsa, ograt cemo formaciju sa 2 QB, Luck moze i bit WR :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 19:54

kad_kako je napisao/la:

Pokusao gledati brate, ali me internet ****, i zivce mi je sve izvadio, samo sto nisam razbio i modem i router i sve sto mi dodje pod ruku. Tako da sam izasao kad je bila utakmica, da nebi doslo do izizvaljvanja na nevinoj opremi. :D

Ma Forte je zaista jedan od boljih RB u ligi. Iz uprave su se zajebali sto mu nisu dali ugovor ranije, jer sad ce mu cijena jos vise da skoci. Vec ima preko 1000 yardi, a tek 7 utakmica ...
brate sad njemu raste cijena iz utkamice u utkamicu...on je brrate zelio novac koji ima onaj RB Panthersa, ali brate Forte je za njega izmislio poziciju RB i vrijedi vise, a vjerujem da ce sad morati dobiti i vise od toga... smao mene zabrinjava to pogledaj sve RB koji su dobili lovu svi su se pogubili...nema vise ni jednog, Peterson je jos uvjek malo ziv, a gledam ove sto su godinama bili najbolji nigdje ih...sad su tu Mcfadden,Forte,Foster igraci koji tek trebaju da dobiju lovu, a vjerujem da c ei oni nestati kad dobiju pare...toga se jedino plasim, a vjerovatno i Bearsi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 19:59

RB kao i QB je mnogo nezahvalana pozicija u situaciji kad OL nije na nivou, tako da uspjeh ili neuspjeh igrača ove dvije pozicije treba uvijek povezivati sa igrom OL. Džaba i Manning Coltsima ako OL popusti za dvije sekunde... kod Bearsa OL igra mnogo bolje nakon one utakmice sa Packersima, pa i Forte ima prostora da pokaže sav svoj potencijal. A ima ga zaista, RB za poželjeti...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 20:02

amerosm je napisao/la:Trener Vikingsa. :lol: :lol: :lol:
2:35 do kraja umjesto da ide na cetvrti pokusaj on ide na izbijanje lopte u polje Packersa koji su to znalacki iskoristili i zasluzeno dobili utakmicu.
sta je trebao da igra protiv odbrane Packersa 4th down za 10 yardi?...pa imali su 3 time outa, imali 2 minute stop vrijeme i isli su na tu kartu da njihova odbrana zaustavi napade Packersa i da njima ostane neka 1 minuta ili nesto vise da naprave neko cudo...onako bi da su bacali sigurno vec tad bila gotova utkamica, jer nebi oni uspjeli uzeti 1st down...pa nisu Packersi tolika truba da sebi to dozvole...da su Beari bili tu nebi me iznenadilo da nam uzmu 4th down, jer nas unisti i 3th down, a da ne pricam o cetvrtom :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 20:10

Hawking je napisao/la:RB kao i QB je mnogo nezahvalana pozicija u situaciji kad OL nije na nivou, tako da uspjeh ili neuspjeh igrača ove dvije pozicije treba uvijek povezivati sa igrom OL. Džaba i Manning Coltsima ako OL popusti za dvije sekunde... kod Bearsa OL igra mnogo bolje nakon one utakmice sa Packersima, pa i Forte ima prostora da pokaže sav svoj potencijal. A ima ga zaista, RB za poželjeti...
pa igro je Forte dobro i kad OL nije bila dobra...protiv Detroita,Panthersa,Saintsa,Atlante i td sve su to utkamice gdje nam je OL bila losa izuzev ove dvije zadnje utakmice...doduse i protiv Atlante je bila dobra... pa ebiga brate igrali smo sa 7 igraca u liniji sa 2 TE nekad i sa 8 kad koristimo FB jer nema nam druge...trebamo izostaviti recivera, da bi spasili Cutlera ili da bi napravili nesto, jer drugacije ne moze...nasa OL je jako mlada Webb i Louis su jedno od najvecih OL igrac au ligi, a jako su mladi...oni se uzdaju da se njih dvojica sa iskustvom i vremenom slijedecih par sezona mogu napraviti kao jedan od boljih parova...ebiga protiv Minesote su ih progutali, Allen nije mogo mrdnut...sad kad se Carimi vrati ebiga jedan mora izaci Louis ili Spancer...Spancer je odigrao odlicno i ako mu je slomljena ruka
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 20:15

Pa ako se igra sa dva TE-a, onda je logično halalit jednog WR-a u situaciji kad se ide na trčanje RB-a, s tim što to treba prikriti u formaciji da ne izgleda ofirno jer onda odbrana zna šta da radi prije snapa... nema ništa bolje od raznovrsne igre...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 24 okt 2011, 21:17

Hawking je napisao/la:RB kao i QB je mnogo nezahvalana pozicija u situaciji kad OL nije na nivou, tako da uspjeh ili neuspjeh igrača ove dvije pozicije treba uvijek povezivati sa igrom OL. Džaba i Manning Coltsima ako OL popusti za dvije sekunde... kod Bearsa OL igra mnogo bolje nakon one utakmice sa Packersima, pa i Forte ima prostora da pokaže sav svoj potencijal. A ima ga zaista, RB za poželjeti...
Ja sam prošle i početkom ove sezone bio ovdje na forumu kritičan prema Forteovim trkačkim sposobnostima i govorio sam da ga izvlači što je dobar u hvatanju lopti. Moram priznati da me je dobrim dijelom demantiro u dosadašnjem dijelu sezone. I dalje ga ne bih svrsto u kategoriju Petersona i Fostera, ali je u svakom slučaju bolji nego što sam ja mislio. Znam da on kao RB u velikoj mjeri ovisi o O line, ali činilo mi se da on sam nema ništa izrazito što je potrebno za tu poziciju (brzina, eksplozivnost, promjena pravca, snaga, probojnost...), ali sam uvidio da ipak ima ponešto od svega toga. Ako ćemo sada još u detalje onda da konstatiramo da ima nekoliko vrsta RB-ova. On mi se činio nekako baš ko neka kategorija između svega. Ali što god, priznajem da me je ove sezone pozitivno iznenadio.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2011, 21:35

ma brate ima Forte brzinu i vjest je kao i jak...pa vidio si ga kako ih obidje ebiga jest da mu je prvi blok bio dobar, ali poslije ih je sve sam obisao...ma lik je trenutno uz Fostera najbolji...kazem nije bolji od Petersona jednsotavno onaj ima ime, a imao je jednu i od najboljih OL u ligi prije godinu dvije ...Forte brate nema OL i opet pravi cuda...bez obzira savim je nebitno da li je bolji od nekog ili ne, ja u ovom trenutku nebi nikog vidjeo prije Fortea u Bearsima...pa ebiga Benson je otisao iz Bearsa nije mogao pored one OL nista jer nije bio vjesti od Fortea i ako je bio jaka mrcina ...eno ga tamo Benson igra odlicno...ipak to je dovoljan pokazatelj koliko je snalazljiv Forte.
To sto je njegov jos plus da je odlican i hvatac :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 24 okt 2011, 21:46

SaltCityAttack je napisao/la:ma brate ima Forte brzinu i vjest je kao i jak...pa vidio si ga kako ih obidje ebiga jest da mu je prvi blok bio dobar, ali poslije ih je sve sam obisao...ma lik je trenutno uz Fostera najbolji...kazem nije bolji od Petersona jednsotavno onaj ima ime, a imao je jednu i od najboljih OL u ligi prije godinu dvije ...Forte brate nema OL i opet pravi cuda...bez obzira savim je nebitno da li je bolji od nekog ili ne, ja u ovom trenutku nebi nikog vidjeo prije Fortea u Bearsima...pa ebiga Benson je otisao iz Bearsa nije mogao pored one OL nista jer nije bio vjesti od Fortea i ako je bio jaka mrcina ...eno ga tamo Benson igra odlicno...ipak to je dovoljan pokazatelj koliko je snalazljiv Forte.
To sto je njegov jos plus da je odlican i hvatac :)
jeste jarane sve je to uredu, samo svi zaboravljaju da su i Forte i ostali DRAFTOVANI, i da se manje vise znalo da ce biti dobri. Dok je Foster bio undrafted, liku su u srednjoj skoli i u collegu, treneri i ostali govorili da se prestane baviti ovim sportom, da nikad nista nece uraditi, a pogledaj ga sad. E zato je Foster najbolji Rb u Nfl eo 2 godine zaredom, i zato se zove King Arian Foster.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 okt 2011, 00:49

nije se znalo za Fortea da ce biti dobar ...Forte je igrao za college Tulane koji je u ovom sportu skoro pa i nepoznat....mi smo vec imali dva tri RB prije Fortea Benson,Tomas Jones,pa i Piterson, pa je poslije dosao i iz Detroita Kevin Jones i svi su oni bili protektirani bolji od Fortea...covjek jednostavno uletio i istjero ih sve i to je to...prije svega lik je karakter i nije neko ko je previse napuhan i ko zeli novac i ko se uzdize...to se moze vidjeti i po njegovim izjavama...ono sto zalsuzuje to mu se treba dati, a to sto Bearsi seru to nije normalno...samo i kod nas ovaj mali Bell ce biti eben pravo i vjerovatno zbog njega i Bearsi cekaju sa potpisom Fortea...oni se uzdaju da bi Belll mogao napraviti bum, ali ja necu da vjerujem u to, jer ja samo zelim Fortea i vise nikoga vidjeti na poziciji RB u Bearsima.

Foster nije najbolji ovu godinu jer nije ni odigrao previse ovu sezonu...za sada bez obzira na sve najbolji su Mcfadden,Forte,Peterson i Foster... ostali manje vise nije da su zakazali vec jednostavno na nekom svom su nivou ili nisu

Pazi Forte ima najbolji AVG koji je 5.4 i uz Mcfaddena to je najbolji projek... Peterson ima par jardi vise koji ima 22 vise pokusaja u odnosu na Fortea i nemoj zaboraviti da imaju puno bolju OL liniju svi od Fortea....Foster ima 102 nosenja i avg 4.1 po nosenju, a Forte 124 nosenja i 5.4 po nosenju...ebiga Forte je odigrao sve utakmice i ima 22 nosenja vise od Fostera, dok je ovaj propustio 2-3 utakmice .
Ja jedino hocu da kazem da su nestali igraci oni koji su placeni, pa se bojim da to ne bude sa Fosterom i sa Forteom
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 okt 2011, 01:20

amerosm je napisao/la:Trener Vikingsa. :lol: :lol: :lol:
sta je trebao da igra protiv odbrane Packersa 4th down za 10 yardi?...pa imali su 3 time outa, imali 2 minute stop vrijeme i isli su na tu kartu da njihova odbrana zaustavi napade Packersa i da njima ostane neka 1 minuta ili nesto vise da naprave neko cudo...onako bi da su bacali sigurno vec tad bila gotova utkamica, jer nebi oni uspjeli uzeti 1st down...pa nisu Packersi tolika truba da sebi to dozvole...da su Beari bili tu nebi me iznenadilo da nam uzmu 4th down, jer nas unisti i 3th down, a da ne pricam o cetvrtom :)
Slazem se da Packersi nisu "truba", ali u noj situaciju je morao ici na cetvrti pokusaj i na opciju sve ili nista, jer hebiga isti je djavo te izgubio 13 ili 6 razlike. Packersi su nakon ispucavanja znalacki vrijeme trosili i upisali novu pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 okt 2011, 01:39

ma nisu brate ....ja sam ti objansio na st aje Minesota isla...oni su imali 3 time outa i uz to 2 minut warning sto im je islo na ruku, ali samo ako Packersi ne uzmu vise od jednog 1st downa...medjutim Packersi su uzeli 3 1st downa i to je bio kraj,jer Minesot aje iskoristila svoje time oute i vrijeme je teklo....ebiga imali su sansu,da im je odbrana bila dobra i da Starks nije otrcao ona dva big runa u tom zadnjem drivu za Packerse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 25 okt 2011, 05:06

Colts-i definitivno imaju u cilju da dobiju #1 pick u draft-u. Nek se Andrew Luck pripremi za dosadni grad zvani Indianapolis. Decko ce imati godinu da uci pod Peyton Manning, bas kako uprava Colts-a zeli.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 2 gosta.