Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: Marseille
eh da je desaily, boksic, rudi voller, angloma, abedi pele lebeouf blanc pires, drogba, flamini, ostali u marseilleu, eh da je ribery, drogba, nasri, van buyten itd itd itd da vis ne nabrajam zabolit ce me ruka pisajuci,
taxe francuske ubise francuski fd=udbal kaka bi to samo liga da su taxe manje nego u ostalim ligama, u pm, bila bi to top liga a marseille vrh svijeta fudbala
taxe francuske ubise francuski fd=udbal kaka bi to samo liga da su taxe manje nego u ostalim ligama, u pm, bila bi to top liga a marseille vrh svijeta fudbala
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Mah, dobro, pustimo da je, bilo je šta je bilo, bolji je pobjedio i idemo dalje. Nego, šta za danas ?! Morate dobit, svi su na raspolaganju ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
i dobismo, ayew pokazao opet da je nas najbolji igrac...nisam gledao tekmu tako da ne mogu komentarisat igru ali pobjeda je bila ocekivana, prevelik smo favorit bili. da se hocemo dici iz krize ehGunnerS je napisao/la:Mah, dobro, pustimo da je, bilo je šta je bilo, bolji je pobjedio i idemo dalje. Nego, šta za danas ?! Morate dobit, svi su na raspolaganju ?!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- marseille_unique
- Kontakt:
svaka cast momci dobra igra protiv arsenala
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Dobra tekma sinoć, nije Marseille imao sreće u par navrata ali brat, bratu mogli su i primiti...
Ona igra je bila hrabra i srčana, sa puno trke i borbe, svaka čast... još kad izvede Valbuenu a ubaci Lucha ja kontao nema ih nigdje, a oni još jače nagaziše, imam osjećaj da su im zabili da bi ih rasuli kao rižu, ne bi ostali ni Szesny ni Mert
Ona igra je bila hrabra i srčana, sa puno trke i borbe, svaka čast... još kad izvede Valbuenu a ubaci Lucha ja kontao nema ih nigdje, a oni još jače nagaziše, imam osjećaj da su im zabili da bi ih rasuli kao rižu, ne bi ostali ni Szesny ni Mert
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dobra tekma, dobar rezultat, mogli smo dobiti ali mogli smo i primiti gol. Greska je po meni bila uvodjenje amalfitana umjesto remyja. amalfitano je par puta bio sam na desnoj strani, da je umjesto njega bio remy u tim situacijama sigurno bi zabio gol ali nema veze.
- marseille_unique
- Kontakt:
nema sutra nam je zadnja sansa da se prikljucimo ako ih dobijemo u derbiju jezace nam 9 bodova sto je donekle opet dostizno, sutra ako ne pobijedimo onda je propala skroz sezona, mislim da je sutra protiv psga utakmica sezone
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Veceras veoma bitna utakmica mada nemamo nesto velike sanse PSG je u mnogo boljoj formi ali kako god.. Allez l'om
MARSEILLE EN FORCE !
Jao koja utakmica, prvi gol amalfitana, ayew i remy standardno. Deranje parizana, lekciju im odrzase. Dzaba pastore, menez i ostali. Nmg da vjerujem da izgube od grka a dobiju PSG ccc. Idemo dalje, valjda ce sad biti bolje. ALLEZ L'OM!
Svaka cast, nek ste im ocitali lekciju. Previse su se uzdigli.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
fkt, slazem se, PSG mi je uvjek bio jedan od najmrzih timova.BIHfan je napisao/la:Svaka cast, nek ste im ocitali lekciju. Previse su se uzdigli.
Wir sind Borussia!
- marseille_unique
- Kontakt:
postenski smo ih oderali a evo i cana dobismo valjdaide nabolje
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Blue_He4rt
- Kontakt:
cijeli Marseille je zvijer, do posljedjnjeg daha, tj. zvizduka na tekmi
Čestitke...

Wir sind Borussia!
- Marseille_CU84
- Kontakt:
brate himna Marseilla je bila i ostala ovaAllAbout je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=xQK0f6wzww8&ob=av2n

[youtube][/youtube]
Wir sind Borussia!
- marseille_unique
- Kontakt:
nanaizali smo nekoliko dobrih rezultata vracamo se polako, nije jos nista gotovo imamo jos pola sezone da se igra
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa

Ovaj čovjek je kralj.
Fantastična igra protiv Lillea. Fantastična pobjeda. Posebno dobri Lucho i Loic. Valbuena je mogao i crveni dobiti.

Još jednom:
LOIC REMY

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.