Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

LudLo 4
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la LudLo 4 » 24 okt 2011, 20:58

Jel zna neko od ovih postavalaca lika Edina Dzeke gdje je isti rodjen?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 okt 2011, 21:00

LudLo 4 je napisao/la:Jel zna neko od ovih postavalaca lika Edina Dzeke gdje je isti rodjen?

Edin je dijete grda Sarajeva rodjen je tu i zivi u naselju Brijesce:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 24 okt 2011, 21:25

DŽEKO DRUGI PUT OVE SEZONE U EKIPI KOLA

Ekipa 9. kola: Simon Mignolet, Joleon Lescott, Anton Ferdinand, Jonas Olsson, Benoit Assou-Ekotto, James Milner, Royston Drenthe, Rafael van der Vaart, David Silva, Yao Gervinho, Edin Džeko.

Gdje je "onaj" famozni Marijo Balotelli ? :lol: :lol:

Džeko, Džeko, Džeko ,Džeko !!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 okt 2011, 21:44

I nadje se neko da kaze da je Dijamant odigrao lose protiv Villareala, promasio je 3-4 sanse, pa sta? Jel se to sansa ne smije promasiti? U pocetku kad sam vidio da Edina nema u prvih 11 navijao sam da ih MAN UTD potopi zbog Mancinija, ali eto desi se obratno. I taman kad sam se spremio da ugasim TV oko 70-te minute vidim da Edin ulazi i kad je zabio golove bi mi drago sto je Siti nakantao komsije.

DIJAMANTUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Salihowic24
Kontakt:

Post Postao/la Salihowic24 » 24 okt 2011, 21:47

Samo meni nije jasno sta Mancini glumi, sto Dzeko ne pocinje utakmice medju prvih jedanaest, vjerovatno sto i Dzeko igra po sistemu da tako nazovemo "toplo-hladno"!

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 24 okt 2011, 21:48

Ljepoje je napisao/la:
DŽEKO DRUGI PUT OVE SEZONE U EKIPI KOLA

Ekipa 9. kola: Simon Mignolet, Joleon Lescott, Anton Ferdinand, Jonas Olsson, Benoit Assou-Ekotto, James Milner, Royston Drenthe, Rafael van der Vaart, David Silva, Yao Gervinho, Edin Džeko.

Gdje je "onaj" famozni Marijo Balotelli ? :lol: :lol:

Džeko, Džeko, Džeko ,Džeko !!
Pa i Ballotelli je odigrao super utakmicu.. On i Silva su bili najbolji na terenu. Tu je to negdje bilo izmedju Dzeke i Bale, presudila je ta jedna Edinova asistencija. Uglavnom, i Balo i Edin su super igraci, u formi su i vjerovatno da ce ih Mancini rotirati kao i bekove, dok je Aguero zbog sistema igre siguran u prvoj.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 24 okt 2011, 21:51

Rule_hz je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Jel zna neko od ovih postavalaca lika Edina Dzeke gdje je isti rodjen?

ja sam čitao negdje da je rođen u Doboju pa sad.... :?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 24 okt 2011, 21:55

adisice je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

ja sam čitao negdje da je rođen u Doboju pa sad.... :?
Ma Dzeko ti je iz Brijesca. Sjecam se kad smo kao klinci igrali lopte. Mi "hajmo lopte Dzeko." a on ode u kladionicu :mrgreen: Danas mi u kladionicu a on u Porsche Panamera :roll: :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 okt 2011, 22:20

Rule_hz je napisao/la:

Cisto da upotponimo, inace porijeklom iz Gacka. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 24 okt 2011, 22:23

SamoZeljo je napisao/la:Taman malo odahnemo i konacno se banuje neki provokator ali vrlo brzo se pojavi novi. Ne mogu da vjerujem da neko ko ne voli Edina ovdje ostavlja najvise svojih komentara.
Ne ulazi u diskusiju sa ovim marseille7 jer definitivno nesto nije OK sa tom osobom.
Opet samo pretpostavljaš, kad te neko naloži agumentima ti sviraš borbene.
Salihowic24 je napisao/la:Samo meni nije jasno sta Mancini glumi, sto Dzeko ne pocinje utakmice medju prvih jedanaest, vjerovatno sto i Dzeko igra po sistemu da tako nazovemo "toplo-hladno"!
Jesil ti gledo šta je Džeko radio protiv Villarreala cijelu utakmicu? I nakon toga ti bi da starta u prvih jedanest?

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 okt 2011, 23:37

Edin je uradio odličan posao, iako, ako ćemo biti realni, mogao je i bolje da iskoristi prilike koje su mu se ukazale. Međutim, ono što ostaje zabilježeno, su golovi i asistencija, tako da je sve ispalo super.

Nisam imao namjeru uopšte da komentarišem, ali kao prvo, totalno bezvezan članak na portalu: Džeko, očekivano, u timu kola?! WTF? Kao prvo, meni koji volim Edina kao da mi je rod rodjeni, ovo nije nimalo realno ni očekivano. Ipak, bez obzira na sve, Mario je bio taj koji je postigao 2 vodeća pogotka, koji su slomili UTD, Mario je izvukao crveni karton za Evansa, koji je prelomio utakmicu. Edin je kvalitetno završio već započeto.

Dalje, u timu kola po kome? Ja koliko vidim, u backgroundu ove slike je logo EA Sports, dakle, možda po nekoj igri ili tako nešto, gdje se bodovi valjda dobijaju pukim zbrajanjem bodova (golovi, asistencije i sl.) ali, realno, nikakvog smisla nema da u ovoj utakmici Edin bude ispred Maria, koji je prelomio ovu utakmicu i praktično sam pobjedio Utd.

Koliko god da mi volimo Edina, doza realnosti nije naodmet. Izgleda da je i portal, odnosno novinari portala, uhvatio forumski ritam gdje je naš Edo najbolji i kada odigra loše, gdje nema igrača koji ijednu minutu odigra bolje od našeg Ede i sl.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 okt 2011, 23:42

PO zvaničnoj stranici Premiershipa

http://www.premierleague.com/page/TeamO ... 06,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mada, slažem se, ni ja nisam očekivao, očekivao sam Balu. Ali, eheto, stručnjaci odlučiše :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 okt 2011, 23:46

Oni su prenijeli EA Sportsov tim sedmice: "Manchester City dominate the latest EA SPORTS Team of the Week with four selections. Tottenham Hotspur have two and the line-up is completed by Arsenal, Everton, Queens Park Rangers, Sunderland and West Bromwich Albion." Ali, kako god, mislim da je stvarno nerealno da Edin bude ispred Maria ove sedmice.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 okt 2011, 23:47

NoName je napisao/la:Oni su prenijeli EA Sportsov tim sedmice: "Manchester City dominate the latest EA SPORTS Team of the Week with four selections. Tottenham Hotspur have two and the line-up is completed by Arsenal, Everton, Queens Park Rangers, Sunderland and West Bromwich Albion." Ali, kako god, mislim da je stvarno nerealno da Edin bude ispred Maria ove sedmice.
Ama prijatelju, EA sports im ej sponzor i po njma se zove ta rubrika :)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 24 okt 2011, 23:48

Salihowic24 je napisao/la:Samo meni nije jasno sta Mancini glumi, sto Dzeko ne pocinje utakmice medju prvih jedanaest, vjerovatno sto i Dzeko igra po sistemu da tako nazovemo "toplo-hladno"!
Ne, to je zbog toga što Mancini još nije dospeo na tvoj nivo jasnog viđenja stvari, ali kada dospe tamo, budi siguran da će postupiti kao što bi i ti da si na njegovom mestu...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 24 okt 2011, 23:49

NoName je napisao/la:Oni su prenijeli EA Sportsov tim sedmice: "Manchester City dominate the latest EA SPORTS Team of the Week with four selections. Tottenham Hotspur have two and the line-up is completed by Arsenal, Everton, Queens Park Rangers, Sunderland and West Bromwich Albion." Ali, kako god, mislim da je stvarno nerealno da Edin bude ispred Maria ove sedmice.
EA je sponzor tima kola kao sto je Barclays sponzor citave lige.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 okt 2011, 23:54

Ako je tako ja prezadovoljan :D

TuborgGreen
Kontakt:

Post Postao/la TuborgGreen » 25 okt 2011, 00:01

Budi Cathie svog dragog Alexa u ponedeljak ujutro :
- Ajde stari ustaj, sedam je ...
Alex se trže : - ŠTA !?! Jel opet Džeko ??? :mrgreen: :lol:

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 25 okt 2011, 00:02

NoName je napisao/la:Edin je uradio odličan posao, iako, ako ćemo biti realni, mogao je i bolje da iskoristi prilike koje su mu se ukazale. Međutim, ono što ostaje zabilježeno, su golovi i asistencija, tako da je sve ispalo super.

Nisam imao namjeru uopšte da komentarišem, ali kao prvo, totalno bezvezan članak na portalu: Džeko, očekivano, u timu kola?! WTF? Kao prvo, meni koji volim Edina kao da mi je rod rodjeni, ovo nije nimalo realno ni očekivano. Ipak, bez obzira na sve, Mario je bio taj koji je postigao 2 vodeća pogotka, koji su slomili UTD, Mario je izvukao crveni karton za Evansa, koji je prelomio utakmicu. Edin je kvalitetno završio već započeto.

Dalje, u timu kola po kome? Ja koliko vidim, u backgroundu ove slike je logo EA Sports, dakle, možda po nekoj igri ili tako nešto, gdje se bodovi valjda dobijaju pukim zbrajanjem bodova (golovi, asistencije i sl.) ali, realno, nikakvog smisla nema da u ovoj utakmici Edin bude ispred Maria, koji je prelomio ovu utakmicu i praktično sam pobjedio Utd.

Koliko god da mi volimo Edina, doza realnosti nije naodmet. Izgleda da je i portal, odnosno novinari portala, uhvatio forumski ritam gdje je naš Edo najbolji i kada odigra loše, gdje nema igrača koji ijednu minutu odigra bolje od našeg Ede i sl.
Edin ima asistenciju vise od Balotellija i stim je efektivniji od prvog u tri puta kracem periodu. Napadaci se comparisu po golovima i asistencijama, a ne po prelomu ekipa. Zato je zasluzeno ispred svih ostalih.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 okt 2011, 00:23

Lista najuspješnijih igrača Premier lige

1. Wayne Rooney (Man Utd) 268
2. David Silva (Man City) 208
3. Sergio Aguero (Man City) 201
4. Edin Džeko (Man City) 194
5. Vincent Kompany (Man City) 185

Cak cetiri igraca Gradjana u top 5! :shock:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dedo26, ExEsPerac, mercurial, Zgemboo89 i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []