A kad Šaban govori za kišobrane ?Elegant je napisao/la:Lagan protivnik, slabiji su nego prosle godine. Kad se samo sjetim izjava imamo ljepseg trenera, jaci smo od Zelje.![]()
P.S. Saban megafonista !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Bude se uspomene.Elegant je napisao/la:Lagan protivnik, slabiji su nego prosle godine. Kad se samo sjetim izjava imamo ljepseg trenera, jaci smo od Zelje.![]()
P.S. Saban megafonista !
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nama je sve jedno koga smo izvukli i gdje ce se igrati prva! nema ekipe u ligi koju ne mozemo proci iz dvije utakmice.Elegant je napisao/la:Lagan protivnik, slabiji su nego prosle godine. Kad se samo sjetim izjava imamo ljepseg trenera, jaci smo od Zelje.![]()
P.S. Saban megafonista !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Imamo šanse za prolaz... 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- themaniaks
- Kontakt:
Sta je sa Savicem,sjetih se njegovog eurogola u finalu a izgleda da ga sad ni na klupi nema
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Kako bi se sad deralaKB-TM87 je napisao/la:A kad Šaban govori za kišobrane ?Elegant je napisao/la:Lagan protivnik, slabiji su nego prosle godine. Kad se samo sjetim izjava imamo ljepseg trenera, jaci smo od Zelje.![]()
P.S. Saban megafonista !
Zao mi ih je...hmmm, ipak nije
Nadam se ponovnom mikrofonu i jakom ozvucenju u zen'ci
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Nisu nas dobili otkad se Amar vratio,a padaju u euforiju,dobro je to za nas!ellaxaz je napisao/la:Imamo šanse za prolaz...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Biče gusto biče 6 0. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
J.ebi ga ovaj celik bas nema srece, majke mi prizeljkivao sam borac da ih jos jednom otresemo u BL, al ni ovi nisu losi!Seyo_TM je napisao/la:Zao mi ih je...hmmm, ipak nije![]()
- Marseille84
- Kontakt:
DRHAUSE je napisao/la:Biče gusto biče 6 0.
ma hajde, ovi ce nas nasmijavati sa svojim izjavama i, da ponovim da se ne zaboravi, vrli glasnogovornikpile87 je napisao/la:J.ebi ga ovaj celik bas nema srece, majke mi prizeljkivao sam borac da ih jos jednom otresemo u BL, al ni ovi nisu losi!Seyo_TM je napisao/la:Zao mi ih je...hmmm, ipak nije![]()
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Zanimljivo ce biti 02.11. u Sarajevu. Samo tri dana pred derbi igramo u Sarajevu kup tekme i mi i maleni, prava uvertira...
Steta sto pticice i sabanici nece doci... bas bi bio dan za pamcenje u nasem lijepom malom gradu...

Steta sto pticice i sabanici nece doci... bas bi bio dan za pamcenje u nasem lijepom malom gradu...
hahaha sad ce robijasi po forumu pocet pricat da ce nam se osvetiti za proslogodisnji poraz 
Volim te Zeljo!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
jedna zanimljiva slika

Željezničar - kult glavnog grada
Nece biti tako lahko u kupu protiv Celika kako mnogi misle.To mislim zbog utakmice u Slaviji i zbog derbija a kup je izmedju njih.... A mislim da prolaz nece doci u pitanje.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ja lično sam priželjkivao Borac da ih dovršimo za sva vremena, ali nije se dalo!
U prvoj utakmici aBd dobiti sa 2 razlike i osigurati prolaz, jer svaka čast Čeliku ali oni su prosjek naše lige kao Velež i Sloboda pa ne očekujem težak posao.
Dobro je što igramo prvu kući, jer nas očekuje derbi odmah u subotu, pa igrači vjerovatno neće biti previše umorni.
Samo se pitam kako će se to organizovati jer smo i mi i komšije domačini.
U prvoj utakmici aBd dobiti sa 2 razlike i osigurati prolaz, jer svaka čast Čeliku ali oni su prosjek naše lige kao Velež i Sloboda pa ne očekujem težak posao.
Dobro je što igramo prvu kući, jer nas očekuje derbi odmah u subotu, pa igrači vjerovatno neće biti previše umorni.
Samo se pitam kako će se to organizovati jer smo i mi i komšije domačini.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Treba ovo izdrzat ovaj ritam.Slavija-Celik-Sarajevo....Halalio bi izgubljenu u Lukavici za ove dvije vaznije pobjede...Jbg nismo Levante
da sve tri pobjedimo
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
"Učinit ćemo sve da prođemo u polufinale, a ako to učinimo blizu smo trofeja, jer prolaskom u polufinale izbacili bi iz Kupa najbolju ekipu".
ova izjava trenera celika sve govori...svi se plase plave lokomotive nase
ova izjava trenera celika sve govori...svi se plase plave lokomotive nase
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Bolje halalit celik nego lukavicu,titula je u pitanjuMarkoDa je napisao/la:Treba ovo izdrzat ovaj ritam.Slavija-Celik-Sarajevo....Halalio bi izgubljenu u Lukavici za ove dvije vaznije pobjede...Jbg nismo Levanteda sve tri pobjedimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 176 gostiju.