FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar zdrijeb nema šta. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- sarajlija89
- Kontakt:
Ok je... od ovih prvoligasa, dobili smo najboljeg protivnika, mislim.
Teze bi bilo sa Celikom, recimo..od Zeljeznicaru i Sirokom da ne govorim, mada sam ja komsije prizeljkivao.
Mozda bi bolje bilo da prvu gostujemo, ali sta ces....
Teze bi bilo sa Celikom, recimo..od Zeljeznicaru i Sirokom da ne govorim, mada sam ja komsije prizeljkivao.
Mozda bi bolje bilo da prvu gostujemo, ali sta ces....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Борац Бања Лука 1926
- Kontakt:
- KB-TM87
- Kontakt:
& & ? 1926 je napisao/la:$ $ " ' не ",$ на ? ?,? " ? $![]()
- у & ? те "
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
To se podrazumijeva.& & ? 1926 je napisao/la:$ $ " ' не ",$ на ? ?,? " ? $![]()
- у & ? те "
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
KB-TM87 je napisao/la:& & ? 1926 je napisao/la:$ $ " ' не ",$ на ? ?,? " ? $![]()
- у & ? те "
aj bojac
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nije ni zec nego je zjec
Nego trica Borcu kući i onda kod njih jedno 1:1
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Po mom misljenju protivnik po mjeri .. prizeljkivao sam branitelj ali sta je tu je . Bolje je puno da smo borca dobili nego siroki npr . Borac nije ni sjena onog Borca od prosle sezone tako da se nadam da cemo ih laganini proci .
Ovde neka bude 2:0 u bl moze 1:1 i to je to

Ovde neka bude 2:0 u bl moze 1:1 i to je to
-
Борац Бања Лука 1926
- Kontakt:
Colorado je napisao/la:Po mom misljenju protivnik po mjeri .. prizeljkivao sam branitelj ali sta je tu je . Bolje je puno da smo borca dobili nego siroki npr . Borac nije ni sjena onog Borca od prosle sezone tako da se nadam da cemo ih laganini proci .
Ovde neka bude 2:0 u bl moze 1:1 i to je to![]()
Све " ? & је $ ".% ' " " " ",& ' ја ¥ " ? " ' вас $
"? ' & рано $,? ' " у / прође"
ocekujem finale Sarajevo-Celik da bude jednom napokon Europski bez namjestanjaramiral je napisao/la:Nije ni zec nego je zjec![]()
![]()
![]()
sretno protiv oni ptcurina
ZGAZITE IH
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- Giallorossi
- Kontakt:
S obzirom,da nam Siroki nikako ne lezi,nismo toliko loshe prosli.. ;)Pobjedit na Kosevu sa sto vecom gol razlikom a onda laganini u BL..
Mada smo mogli i bolje proci(Krajisnik,Branitelj) al` jbg ako zelimo osvojit kup,nije bitno skim igramo
Dobro,da komsije nismo dobili,njih bi ipak vishe volio u finalu,da ih kresnemo
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
zao mi je za komshije ove godine cete ih samo u prvenstvu krhnutGiallorossi je napisao/la:S obzirom,da nam Siroki nikako ne lezi,nismo toliko loshe prosli.. ;)Pobjedit na Kosevu sa sto vecom gol razlikom a onda laganini u BL..Mada smo mogli i bolje proci(Krajisnik,Branitelj) al` jbg ako zelimo osvojit kup,nije bitno skim igramo
![]()
u kupu smo ih mi rezervisali kao musterija za nabijanje
p.s.SRETNA VAM GODISNJICA soryyy za malo zakasnjenje
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
& & ? 1926 je napisao/la:Colorado je napisao/la:Po mom misljenju protivnik po mjeri .. prizeljkivao sam branitelj ali sta je tu je . Bolje je puno da smo borca dobili nego siroki npr . Borac nije ni sjena onog Borca od prosle sezone tako da se nadam da cemo ih laganini proci .
Dobar je Memo!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ako zelimo i gajimo ambicije da idemo do kraja u kupu, onda u svoj toj prici protivnik nije toliko bitan.
U kupu dolaze laksi ali i oni tezi protivnici.
Zdrijeb nam pokloni zbiljnog protivnika, protiv kojeg treba ici maksimalno ozbiljno i hrabro, odlucno i sa karakterom da se plasiramo dalje.Sanse su tu negdje, podjednake.
Inace slijede u narednom periodu teske utakmice, i prava prilika za dokazivanje i trenera ali i igraca.
U kupu dolaze laksi ali i oni tezi protivnici.
Zdrijeb nam pokloni zbiljnog protivnika, protiv kojeg treba ici maksimalno ozbiljno i hrabro, odlucno i sa karakterom da se plasiramo dalje.Sanse su tu negdje, podjednake.
Inace slijede u narednom periodu teske utakmice, i prava prilika za dokazivanje i trenera ali i igraca.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
& & ? 1926 je napisao/la:Colorado je napisao/la:Po mom misljenju protivnik po mjeri .. prizeljkivao sam branitelj ali sta je tu je . Bolje je puno da smo borca dobili nego siroki npr . Borac nije ni sjena onog Borca od prosle sezone tako da se nadam da cemo ih laganini proci .
Koje favorit reci ce kladionice i nema sumnje da ce to biti Sarajevo.A to za prvorazrednu senzaciju da nekog izbaci Sarajevo to je za mene bolest,pa Borac je do jucer bio zadovoljan da igra i prijateljsku utakmicu sa Sarajevom.
Zadnja izmjena: gauco, dana/u 25 okt 2011, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Samo vi podcjenjujte,ali nece biti lako,ni nama,ni vama...Teska utakmica.Prednost sto prvu igrate kuci je za vas.
Vidjecemo.Uglavnom ja sam zadovoljan.Kakav Branitelj,kakav Krajisnik,daj odmah da se zaguzva.
Vidjecemo.Uglavnom ja sam zadovoljan.Kakav Branitelj,kakav Krajisnik,daj odmah da se zaguzva.
Gledajuci kroz historiju Borac nam itekako lezi jer su nam redovne musterije. Mi smo uz Partizan ekipa koja ih je redovno derala a vrlo lako se moze naci statistika o tome, tako da je ovo odlican zdrijeb. Ljudi kojima je evropa bila zavezana ocima jos od proslog stoljaca i koji su tek prije par godina osjetili sta znaci igrati u Evropi ne treba da nas brine...idemo lagano, prolazimo dalje 
Vidim pratis nas forum,na njemu je upravo neko napisao to,te ga doslovice citiraš.A sto se tiče statistike u 70-im,80-im...je i te kako relevantna čak i vise nego proslogodisnja...ado-hz je napisao/la:Gledajuci kroz historiju Borac nam itekako lezi jer su nam redovne musterije. Mi smo uz Partizan ekipa koja ih je redovno derala a vrlo lako se moze naci statistika o tome, tako da je ovo odlican zdrijeb. Ljudi kojima je evropa bila zavezana ocima jos od proslog stoljaca i koji su tek prije par godina osjetili sta znaci igrati u Evropi ne treba da nas brine...idemo lagano, prolazimo dalje
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Dozovi se sine tako ti Boga neznam o kakvom forumu uopste pricas, ja sam samo na ovoj temi i druge me ne zanimaju, a imam malo vise godina da znam neke statistike tako. Znam ja da je tebe prpa uhvatilaVAM je napisao/la:Vidim pratis nas forum,na njemu je upravo neko napisao to,te ga doslovice citiraš.A sto se tiče statistike u 70-im,80-im...je i te kako relevantna čak i vise nego proslogodisnja...ado-hz je napisao/la:Gledajuci kroz historiju Borac nam itekako lezi jer su nam redovne musterije. Mi smo uz Partizan ekipa koja ih je redovno derala a vrlo lako se moze naci statistika o tome, tako da je ovo odlican zdrijeb. Ljudi kojima je evropa bila zavezana ocima jos od proslog stoljaca i koji su tek prije par godina osjetili sta znaci igrati u Evropi ne treba da nas brine...idemo lagano, prolazimo dalje
Ne zbog toga što ih se bojimo nego zbog činjenice da uskoro slijedi prvenstveni gradski derbi.aS_Roma je napisao/la:Hadžialagić: Najbolje bi bilo da smo dobili Želju
Muharemović: Uglavnom, izbjegli smo Sarajevo
Muharemović
Trenutno korisnika/ca: Kkkdbr, Laganini1986 i 28 gostiju.