Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Arsenal
Profesore jeste Hajrovic,juce nije igrao protiv chelzija,mozda debituje 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- frankqqqqq
- Kontakt:

ko je ovaj frajer što siječe pas? XD
Ignasi Miquel je taj pokemon.
Poslije sutrašnje utakmice 5 naših omladinaca ide na posudbe. Aneke, Miquel i ostalih se ne mogu sjetit.
Poslije sutrašnje utakmice 5 naših omladinaca ide na posudbe. Aneke, Miquel i ostalih se ne mogu sjetit.
Neka, dobro ce im doci. Da dobiju potrebno iskustvo. Ja mislim da ce Miquel izrasti u odlicnog stopera. Ima sve predispozicije za to. Sta je sa onim likom iz Rangersa? Igral redovno?
Šta Squillaci trči? Misli dobiće?Profesor je napisao/la: jel ovo mali Hajrovic desno od Rose??
Btw. Kakav mali Hajrović @profa, pa vidiš da viri k'o zelembać na slici.
Sad ozbiljno, ko sutra igra? Ima l' naznaka? Hoće igrati ko novi desno ili da se Johan umara? Možda Carl spreman?
@profa drugi put: Kyle ne igra redovno, al' i dje će kad je to ekipa koja sve zasniva na čvrstoj odbrani.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Hajd imal' ko kakve info ko starta sutra, da znam jel' mi sigurica igrat na kladi 1 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- CollegeGunner
- Kontakt:
Boateng, Watt i Ozyakup.Bosco je napisao/la:Ignasi Miquel je taj pokemon.![]()
Inace, sutra bi nakon duuuuugo vremena na nasu veliku radost mogli ponovo na terenu vidjeti Squillacia.
Poprilicno sam siguran da cemo gledati ovaj sastav:
------------Fabianski-------------
Yennaris-Squill-Miquel-Vermi
----------Coq--Frimpong--------
-------------Rosicky--------------
-AOC---------Park--------Yossi-
P.S. Kako stvari stoje sutra, kao i protiv Shrewsburya, nece biti nikakvih streamova.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Ja mislim da se Bartley yebeno povrijedio pa da zato ne igra.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Postojil mogucnost da Hajrovic zaigra desno,igrao je beka u rezervama ponekad
Ma mora biti. Ipak je ovo jedna od "zanimljivijih" tekmi u CC-u.CollegeGunner je napisao/la:P.S. Kako stvari stoje sutra, kao i protiv Shrewsburya, nece biti nikakvih streamova.
PS. Ja bih desno Eastmonda.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ma desno ce igrati mali Nico Yennaris iz Rezervi 100%. 
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Ovo će izgleda TV sutra zaigrat ?! A evo koloiko vidim i ovaj Park prirode igra sutra
Fino, fino, valja i njega vidjte prije nego što ode u vojsku 
Ayew bi mogao doći na Emirates. Sin Abdi Pelea.
Inače Ayew kaže da bi mu igranje za Arsenal bilo poput sna.
Navodno i Cahill želi proč iz Boltona zbog situacije u klubu. Kandidati su već znani: Chelsea,L'pool,Arsenal, Barcelona
Transfermark.de dig'o postotak vjerovatnoće da će Gourcuff doći u Arsenal. Trenutno je 28%, a ispred njega je samo Hazard sa 38%. Ne znači ništa, al' moglo bi.
19-godišnji Ahmed Musa je igrač za kojeg se otima "pola Europe", a možda bi mogao doći i u Arsenal, zbog politike kluba.Ofanzivac, igra krila i drugog napadača. Trenutno je u VVV Venlo-u, Holandija.
PS.Večeras bi Coquelin mog'o razvaliti.
Inače Ayew kaže da bi mu igranje za Arsenal bilo poput sna.
Navodno i Cahill želi proč iz Boltona zbog situacije u klubu. Kandidati su već znani: Chelsea,L'pool,Arsenal, Barcelona
Transfermark.de dig'o postotak vjerovatnoće da će Gourcuff doći u Arsenal. Trenutno je 28%, a ispred njega je samo Hazard sa 38%. Ne znači ništa, al' moglo bi.
19-godišnji Ahmed Musa je igrač za kojeg se otima "pola Europe", a možda bi mogao doći i u Arsenal, zbog politike kluba.Ofanzivac, igra krila i drugog napadača. Trenutno je u VVV Venlo-u, Holandija.
PS.Večeras bi Coquelin mog'o razvaliti.
Hocel bit kakav stream??
etid*
evo na jednom forumu sam procito da nema nist od streamova. Ponovo Old School, slusanje prek radia
etid*
evo na jednom forumu sam procito da nema nist od streamova. Ponovo Old School, slusanje prek radia
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 25 okt 2011, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Valjda će do večeras se znat 
Barsa ''merka'' Volkota!
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 54849.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Arsenal je pofino zaradio xd Overmas, E.Petit, Van Bronckhorst, Henry, Hleb, Cesc imali jos ko
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 54849.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Arsenal je pofino zaradio xd Overmas, E.Petit, Van Bronckhorst, Henry, Hleb, Cesc imali jos ko
Evo i sastava za večeras:
---------------------Fabianski-------------------
Yennaris---Squillaci------Miquel----Vermaelen
----------------------Frimpong-------------------
-------------Coquelin-----------Benayoun-------
Chamberlain---------------------------Arshavin
------------------------Park-----------------------
Nije loše.
Ima tu i kvaliteta.
Klupa je: Manonne, Miyaichi (
), Meade, Ozyakup, Watt ,Aneke, Boateng.
Edit: Malo sam se zabroj'o u statistici očigledno.
Odn. "oni", nije logično što sam napis'o. Nadjem statistiku kasnije.
Inače čitam da će možda biti kakav sopcast-ov, pa ako bude postam.
Inače, trenutno ( a kao da je malo prošlo) Aaron Ramsey ima (skoro) bolju statistiku nego Modrić i Bale zajedno.

---------------------Fabianski-------------------
Yennaris---Squillaci------Miquel----Vermaelen
----------------------Frimpong-------------------
-------------Coquelin-----------Benayoun-------
Chamberlain---------------------------Arshavin
------------------------Park-----------------------
Nije loše.
Edit: Malo sam se zabroj'o u statistici očigledno.
Inače čitam da će možda biti kakav sopcast-ov, pa ako bude postam.
Inače, trenutno ( a kao da je malo prošlo) Aaron Ramsey ima (skoro) bolju statistiku nego Modrić i Bale zajedno.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Arsenal: Fabianski, Yennaris, Squillaci, Vermaelen, Miquel, Frimpong, Coquelin, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Park.
Ako bude gdje snimak tekme molim vas da stavite ovde (ili za download-ovat). Ja se omišljam da idem gledati United. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.