FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Zomby
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 19:14

LBJ MVP je napisao/la:Pepe je zasluzio status mesara divljackim startovima nad igracima Barce zbog kojih su pauzirali po nevjerovatnih 2-3 minute,a neki Bogami i do 5 minuta.
Te minute su inace provodili u samrtnim mukama,Mascherano je nekoliko puta izgledao da umire u agoniji na terenu,no srecom sve se zavrsilo dobro.

Ajd sad nek neko postavi Pepe vs Getafe,niste odavno.
:lol: :lol:

Ma mucki provokatiri pazi Alvesa :oops:
[youtube][/youtube]
Tu je neprikosnovena harlovina Sergio Ramos
Zato je taj isti Ramos jednoc spasio guzu Puyolu , naravno kad je Ramos stao izmedju, Puyol zadnji ipak udara kolegu iz repke :oops: neprikosnovena harlovina
[youtube][/youtube]

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 19:17

Kakva je dusica taj Ramos , takvu njeznost nisam vidio od crtica Bamby...
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 19:20

Zabac je napisao/la:Kakva je dusica taj Ramos , takvu njeznost nisam vidio od crtica Bamby...
Često gledaš crtice Bamby u tome je problem, zato ti je svaki nogometni muški start na igrača Barcelone = mesarski :mrgreen:

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 19:24

Zomby je napisao/la:
Zabac je napisao/la:Kakva je dusica taj Ramos , takvu njeznost nisam vidio od crtica Bamby...
Često gledaš crtice Bamby u tome je problem, zato ti je svaki nogometni muški start na igrača Barcelone = mesarski :mrgreen:
Neki dan sam gledao film Glup,gluplji i jednog lika iz tog filma bas zamisljam poput tebe.
Prava tragikomedija.

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 23 okt 2011, 19:28

Neki
dan sam gledao film Glup,gluplji i jednog lika iz tog filma bas zamisljam poput tebe.
Prava tragikomedija.
:roll:
Možda u tom filmu vidiš sebe a ionako je to samo film, tvoja surova strana je gora od toga. Imaš mahanje od mene, selam.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 19:31

Zomby je napisao/la:Neki
dan sam gledao film Glup,gluplji i jednog lika iz tog filma bas zamisljam poput tebe.
Prava tragikomedija.
:roll:
Možda u tom filmu vidiš sebe a ionako je to samo film, tvoja surova strana je gora od toga. Imaš mahanje od mene, selam.
jesil to konacno odlucio prestati smarati?
Prijatno ;)

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 23 okt 2011, 21:23

cesc4official Cesc Fàbregas Soler
Acabo de mantener una conversación telefónica con Kanoute y los dos hemos aclarado lo q pasó ayer. Nos hemos pedido perdón mutuamente

Na Twitteru napisao.

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 23 okt 2011, 21:30

Kako je jadan ovaj Zabac kad ostane bez argumenata. Ajde mi daj ime bilo kojeg igraca kojeg je ozljedio Pepe? Za svakog kojeg ti nadjes ja ti nadjem 5 onih koje su ozljedili Puyol i Alves, morel?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 okt 2011, 21:32

Javier je napisao/la:Kako je jadan ovaj Zabac kad ostane bez argumenata. Ajde mi daj ime bilo kojeg igraca kojeg je ozljedio Pepe? Za svakog kojeg ti nadjes ja ti nadjem 5 onih koje su ozljedili Puyol i Alves, morel?
ne bih da vas ometam u raspravi, al ako mislimo na istog Pepea, odnosno na njegove startove,
pa covjek ide da ubije, uopste ne gleda loptu...
kakve veze imaju povrede...covjek jednostavno pregrubo starta, a neki igraci bi za onakve startove dobili direktan crveni i par utakmica suspenzije, a on se provuce i bez kartona cesto puta...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 23 okt 2011, 21:34

jasmin93 je napisao/la:cesc4official Cesc Fàbregas Soler
Acabo de mantener una conversación telefónica con Kanoute y los dos hemos aclarado lo q pasó ayer. Nos hemos pedido perdón mutuamente

Na Twitteru napisao.
da prevedem :
Cesc Fabregas Soler cesc4official
Upravo sam imao telefonski razgovor sa Kanoute i q mi smo oboje pojasniti što se dogodilo jučer. Mi se ispričao međusobno :mrgreen: :lol:
.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 okt 2011, 21:43

Sad ispade da je Fabregas dobrica :lol: . Izgleda da se i provociranje uci u Masiji :mrgreen: .
I da, donji ste u raspravi :oops: :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 okt 2011, 21:57

Mislim da je upravo zbog trollova i otvorena tema na kojoj biste poredili Real i Barcu, stoga iste molim da se prebace na tu temu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 23 okt 2011, 22:34

Fabregas: "Cijelog života igramo sam s ljudima koji su iz svih dijelova svijeta i koji su svih religija, imam suigrača iz Malija, kao i tetovažu na arapskom. I moja djevojka je iz Libana. Nema jasnijeg dokaza da glasine nemaju smisla."

Kakva gnjida od covjeka i lažov treba neko biti ,pa tjerati igrace profesionalce (poput Fabregasa) da se javno pravdaju za takve izmišljotine :oops: :oops: ccc ovako su isto od Ville pravili demona.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 24 okt 2011, 10:59

Pa moras biti samo frustriran zbog dominacije Barcelone pa da ih pokusavas destabilizirati na takav nacin.
Od kada ja pratim fudbal Barcelona se smatram velikim klubom, ali ovo sto se desava u zadnjih par godina je nevjerovatna dominacija, kad izgovoris Barcelona mislis na najbolje i najjace.
Pa cak i zenama koje ne prate fudbal kad spomenes Barcelona asocira ih na daleko najjaci tim danasnjice.
Tako da me ne cudi da su nam protivnici frustrirani, opet kazem cudi me da je bas Kanoute podivljao ali opet to govori o nasoj snazi i kakve smo frustracije stvorili kod drugih.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 25 okt 2011, 11:36

Barcelonin predsjednik Sandro Rosell i trener Pepe Guardiola održali su prvi sastanak na kojem je tema produljenje ugovora katalonskog stratega.

Rosell je siguran kako će trener i njegovi pomoćnici pristati na ponuđene uvjete i kako će sve biti riješeno vrlo brzo, a ne da će 'sapunica' oko potpisa trajati do kraja sezone.

U tekstu stoji da bi uskoro trebali započeti pregovori i s vratarom Joseom Manuelom Pintom i braničem Ericom Abidalom.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 okt 2011, 14:54

bambina je napisao/la:Barcelonin predsjednik Sandro Rosell i trener Pepe Guardiola održali su prvi sastanak na kojem je tema produljenje ugovora katalonskog stratega.

Rosell je siguran kako će trener i njegovi pomoćnici pristati na ponuđene uvjete i kako će sve biti riješeno vrlo brzo, a ne da će 'sapunica' oko potpisa trajati do kraja sezone.

U tekstu stoji da bi uskoro trebali započeti pregovori i s vratarom Joseom Manuelom Pintom i braničem Ericom Abidalom.
ne znam tacno gdje ali sam procitao da se nece produziti ugovor pintu...i da ce potraziti novog golmana koji ce biti zamjena victoru,jer ovaj navodno ima fin broj godina...sto mozda ipak i nije lose,dobro bi dosao mladzi golman koji ce nekada dostojno zamjeniti victora :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 okt 2011, 19:26

Nadam se da ce cuenca iskoristit ovu priliku.
Valdés - Alves Mascherano, Abidal, Maxwell - Xavi, Busquets, Cesc - Pedro, Messi, Cuenca.
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 25 okt 2011, 20:39

Uh golcine svaka cast.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 okt 2011, 20:39

Kakav pogodak :o
Bravo xavi !
Visca el Barça ! Mes que un club !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 okt 2011, 20:40

Xaviiii...Odlican sut,golman nije imao nikakve sanse... :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.