FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@ado hz očekivao sam ovakvu reakciju,priču o godinama,te zivotnom iskustvu
ja ne znam ni jednog vaseg navijača da ce reci da prolazimo mi,niti jednog naseg da ce reci da vi prolazite...prema tome,vrijeme ce sve pokazati!a tvoja zadnja recenica odaje o tebi dosta toga 
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 25 okt 2011, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Samo nek' nas je Široki promasio, hvala dragom Bogu!
Ti pehovi nam nikako ne odgovaraju.
A borac? Ma prolazimo...
Ti pehovi nam nikako ne odgovaraju.
A borac? Ma prolazimo...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
sjever je čudo
- Kontakt:
Očekujem prolaz Sarajeva uz gol razliku 5-3 iz dvije utakmice...borac mi se čini slab ovaj put tj mi smo prejaki trenutno za njih
2 teske utakmice za nas klub...nadam se da ce to nasi momci uspjesno anulirati...
nema opustanja jer Borac je sve samo nije los i bezopasan klub...imaju odlicnih pojedinaca.novog trenera koji je unio dosta "zivosti" u ovaj bojac...ugl naravno nadam se i vjerujem u nas prolaz al da ce to biti laganini il nesto slicno nema sanse ..nijanse ce odlucivati..
nema opustanja jer Borac je sve samo nije los i bezopasan klub...imaju odlicnih pojedinaca.novog trenera koji je unio dosta "zivosti" u ovaj bojac...ugl naravno nadam se i vjerujem u nas prolaz al da ce to biti laganini il nesto slicno nema sanse ..nijanse ce odlucivati..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Simbol sporta i uspjeha (oslobođenje)
http://img855.imageshack.us/img855/8020 ... m8wg27.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img855.imageshack.us/img855/8020 ... m8wg27.png" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Borac , nije lose , mada je moglo i bolje , nadolazece utakmice ce nam pokazati gdje smo i sta smo.
Nema sta kup je takvo takmicenje da ako hoces da ga osvojis moras proci najace ekipe,da je kojim slucajem prva tekma u banja luci pred praznim tribinama imali bi mi vece sanse ovako mislim da je relano 50%-50% i da ce 1 go odlucit daljeg ucesnika a to ipak se nadam mi, vrijeme je da opet koji pehar dodje u Titovu

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ekipa Borca nam lezi svojim nacinom igre. Prihvataju igru i nema one logike izbij nabij i destrukcija igre.
Sa takvim ekipama mi najbolje igramo.
Bice ovo odlican dvomec,a nadam se da ce ukinuti i tu suspenziju odlaska i dolaska gostujucih navijaca.
Vamos rajvoSA

Sa takvim ekipama mi najbolje igramo.
Bice ovo odlican dvomec,a nadam se da ce ukinuti i tu suspenziju odlaska i dolaska gostujucih navijaca.
Vamos rajvoSA
Argentinci.....!!Vamos rajvoSA
Ma znate vec
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
dosadan si bolan bolan .. moras li na svakoj temi jedno te isto pisati ?Dule 078 je napisao/la:Argentinci.....!!Vamos rajvoSA
Ma znate vec
hahahaha maa daj nemoj biti smijesan , sve osim prolaza SARAJEVA je senzacija za borac , trenutno niste u formi nije to ni sjenaa od one ekipe borca od prosle sezone.. zato ispadate 100 %& & ? 1926 je napisao/la:Colorado je napisao/la:Po mom misljenju protivnik po mjeri .. prizeljkivao sam branitelj ali sta je tu je . Bolje je puno da smo borca dobili nego siroki npr . Borac nije ni sjena onog Borca od prosle sezone tako da se nadam da cemo ih laganini proci .
Ovde neka bude 2:0 u bl moze 1:1 i to je to![]()
Све " ? & је $ ".% ' " " " ",& ' ја ¥ " ? " ' вас $
dule nemoj se samo LJUTITI jer znas sta slijedi .....Dule 078 je napisao/la:Argentinci.....!!Vamos rajvoSA
Ma znate vec
Za vas argentinci na kvadratDule 078 je napisao/la:
Argentinci.....!! Ma znate vec
P.S. trenutno braca igraju kup utakmicu protiv borusije i GRME
Joooj ovih nazovi navijaca borca "lesinara", sta se vi dizete, vi kontate da ste neka jaka grupa, vama treba biti zadovoljstvo kad vas neko stavi u istu recenicu sa Hordama i Manijacima. Vi ste jedni obisni nacionalisti, kojih na proslavi titule ne bude ni 10. 000 i vi cete sta pricati o nama. Horde zla su za vas navijaci, gledajte nas malo i mozda nesto i bude od vas
U kupu cemo vas proci bez primljenog gola
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Hehehehe...Sole je napisao/la:Joooj ovih nazovi navijaca borca "lesinara", sta se vi dizete, vi kontate da ste neka jaka grupa, vama treba biti zadovoljstvo kad vas neko stavi u istu recenicu sa Hordama i Manijacima. Vi ste jedni obisni nacionalisti, kojih na proslavi titule ne bude ni 10. 000 i vi cete sta pricati o nama. Horde zla su za vas navijaci, gledajte nas malo i mozda nesto i bude od vas
eheheh i ja sam se dobro nasmijao kad sam procitao @soleov post ahahhahahjubitubi je napisao/la:Hehehehe...Sole je napisao/la:Joooj ovih nazovi navijaca borca "lesinara", sta se vi dizete, vi kontate da ste neka jaka grupa, vama treba biti zadovoljstvo kad vas neko stavi u istu recenicu sa Hordama i Manijacima. Vi ste jedni obisni nacionalisti, kojih na proslavi titule ne bude ni 10. 000 i vi cete sta pricati o nama. Horde zla su za vas navijaci, gledajte nas malo i mozda nesto i bude od vas
nije mi jasno gdje nadze tih 10 milja ahhhahaha ... max 7 milja ..al ako racunamo sve od igraca ,policije ,redara itd itd..
FK SARAJEVO.
Meni su ovakvi postovi zalosni.Ja nikada necu omalovazavati neku grupu,nema potrebe.Pogotovo Horde,Manijake,Ultrase.Neka sto vise grupa postoji,zanimljivije je ici na utakmice,fudbal se i igra zbog navijaca,i simpatizera.A cim vi koristite svaku priliku da pljujete Lesinare,to znaci da su vam trn u oku.Cim vi smisljate pjesme,tipa "Lesinari plus Novosadjani",opet znaci da vam ta grupa predstavlja rivala,jer inace,cemu trositi vrijeme na smisljanje prozivke,za nekoga ko je potpuno nebitan.Ma svejedno je meni,nek pise sta ko zeli.Ako je nekom dusevna hrana,omalovazavati druge,neka bude tako,i nek mu to pricinjava zadovoljstvo.Ali oni pravi navijaci,koji su u toj prici,znaju sta je kvalitet,i znaju ko je sta.mma_hz je napisao/la:eheheh i ja sam se dobro nasmijao kad sam procitao @soleov post ahahhahahjubitubi je napisao/la:Hehehehe...Sole je napisao/la:Joooj ovih nazovi navijaca borca "lesinara", sta se vi dizete, vi kontate da ste neka jaka grupa, vama treba biti zadovoljstvo kad vas neko stavi u istu recenicu sa Hordama i Manijacima. Vi ste jedni obisni nacionalisti, kojih na proslavi titule ne bude ni 10. 000 i vi cete sta pricati o nama. Horde zla su za vas navijaci, gledajte nas malo i mozda nesto i bude od vas
nije mi jasno gdje nadze tih 10 milja ahhhahaha ... max 7 milja ..al ako racunamo sve od igraca ,policije ,redara itd itd..![]()
A ovaj sto u prvom postu daje zadnji atom snage da omalovazava neku grupu,nek se zapita malo...Sve je to u "pet deka" sto bi vi rekli.
Uzivajte.
e pa po tebi @jubitubi mi bi trebali da pisemo u superlativima o lesinarima pa da sve bude ok...ja za strumfove pisem da su mali (a oni su jos dosta ispred vas),al i dalje ih postujem kao grupu....podjebavanje ne znaci da ne postujem neku navijacku skupinu...

FK SARAJEVO.
- molotovljev
Izdvojeno...
U šest i po decenija postojanja bordo tim izrastao je u jednu od najvecih sportskih institucija u nasoj zemlji.
Tokom takmicenja u bivsoj Jugoslaviji,Sarajevo je u dva navrata(1967 i 1985)bilo prvak,cime je najuspjesniji
bh.klub u tadasnjem,evropski kvalitetnom prvoligaskom rangu.
Fuad Muzurovic:
Na Kosevo sam stigao 1964.Tri godine poslije postali smo prvaci Jugoslavije.Bila je to sjajna generacija,
koju su predvodili Vahidin Musemic,Bosko Antic,Mirsad Fazlagic,Sead Jesenkovic...
Sjecam se da smo u finisu prvenstva izgubili kod kuce od Zagreba,mnogi su mislili da necemo izdrzati pritisak
koji nosi borba za titulu,ali smo ih demantirali i pobjedom nad Crvenom Zvezdom na Marakani,golovima
Boska Prodanovica i Antica otvorili sampionska vrata...
Husref Musemic:
Da nije bilo Sarajeva,sigurno ne bih ostvario ove uspjehe.Uz klub sam napravio igracku i trenersku karijeru
i to cu uvijek sa ponosom reci.Moja generacija,predvodjena Predragom Pasicem,Farukom Hadzibegicem,
Mirzom Kapetanovicem i ostalima,po kvalitetu,zasluzila je da osvoji jos neki trofej.
Nazalost,ostali smo na tituli iz 1985.kada smo u posljednjem mecu na Kosevu savladali Zvezdu.
Uslijedilo je slavlje ulicama šehera,koje nikada necu zaboraviti.
Sarajevska zvona zvone,da pozdrave šampione,šampione bordo boje,šampione zemlje svoje.
U šest i po decenija postojanja bordo tim izrastao je u jednu od najvecih sportskih institucija u nasoj zemlji.
Tokom takmicenja u bivsoj Jugoslaviji,Sarajevo je u dva navrata(1967 i 1985)bilo prvak,cime je najuspjesniji
bh.klub u tadasnjem,evropski kvalitetnom prvoligaskom rangu.
Fuad Muzurovic:
Na Kosevo sam stigao 1964.Tri godine poslije postali smo prvaci Jugoslavije.Bila je to sjajna generacija,
koju su predvodili Vahidin Musemic,Bosko Antic,Mirsad Fazlagic,Sead Jesenkovic...
Sjecam se da smo u finisu prvenstva izgubili kod kuce od Zagreba,mnogi su mislili da necemo izdrzati pritisak
koji nosi borba za titulu,ali smo ih demantirali i pobjedom nad Crvenom Zvezdom na Marakani,golovima
Boska Prodanovica i Antica otvorili sampionska vrata...
Husref Musemic:
Da nije bilo Sarajeva,sigurno ne bih ostvario ove uspjehe.Uz klub sam napravio igracku i trenersku karijeru
i to cu uvijek sa ponosom reci.Moja generacija,predvodjena Predragom Pasicem,Farukom Hadzibegicem,
Mirzom Kapetanovicem i ostalima,po kvalitetu,zasluzila je da osvoji jos neki trofej.
Nazalost,ostali smo na tituli iz 1985.kada smo u posljednjem mecu na Kosevu savladali Zvezdu.
Uslijedilo je slavlje ulicama šehera,koje nikada necu zaboraviti.
Sarajevska zvona zvone,da pozdrave šampione,šampione bordo boje,šampione zemlje svoje.
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 19 gostiju.