FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 25 okt 2011, 20:44

Bili su jači prošle sezone
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 25 okt 2011, 20:49

MISLIS CELIK
ma kakvi oni su uvijek tu negdje u pet deka, jedina prednost im moze biti veliki motiv da se iskupe i vec navedeno da nemaju imperativa u prvenstvu jer imaju kvalitete za premier lige ali ne bas za vrha tabele
26.05.2010-TITULA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 okt 2011, 21:07

Grdan je napisao/la:
viva_il_chelik je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ne mislim samo na tvoj prethodni post, već i na ostale tvoje na ovoj temi, razumijem da pokušavaš da provališ, ali treba da skontaš da s vremenom i postaneš dosadan s tim i da ti to baš ne polazi za rukom.
Moj prvi post na ovoj temi je bio "Ko visoko leti nisko pada ;) " - Nakon cega je uslijedilo vrijedjanje. Idem sad. Niste vise zanimljivi
Vi visoko letite,a još niže padate.Željezničar će vas pomesti,kao i prije 5 mjeseci :D .
Sta ovo moje oci vide???Grdan rekao nesto pozitivno za zelju???Da nisi bolestan haveru,sta ti je?
salu na stranu,odgovorio si mu momacki,bas onako ko sto ce i biti
bez lazne skromnosti ima da pometemo celik,zao mi je sto ste to opet vi,ali neko mora biti :lol:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 25 okt 2011, 21:07

Sta je sa Stoletom hoce li dolaziti :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 25 okt 2011, 21:31

slika
Biće gusto, biće 0-2 ! 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 25 okt 2011, 22:38

KB-TM87 je napisao/la:slika
Biće gusto, biće 0-2 ! 8-)
Možda im je ovo bitna utakmica, možda se očajnički bore za opstanak,sigurno ćemo biti dočekani na nož, podrške Manijaka sigurno neće biti, bar ne organizovano, ali TRI BODA IZ LUKAVICE SU IMPERATIV, TRI BODA SE MORAJU OSVOJITI ! Protiv trenutno najlošije, najslabije fizički pripremljene ekipe, sve osim pobjede je neuspijeh. U Istočno Sarajevo po nastavak pobjedničke serije i da u pozitivnom ozračju dočekamo DERBI, ovaj put ulog je jesenja titula !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 25 okt 2011, 22:46

U svaku utakmicu uči ozbiljno, angažirano od prve minute i rezultat neće izostati. Bez euforije, bez nekog zanošenja sa ničije strane, step by step.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 25 okt 2011, 22:48

treba popraviti ionako vec groznu statistiku protiv gradskog rivala... :?

5 pobjeda manje od slavije... :cry:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 25 okt 2011, 22:51

Ako neko planira ići na tekmu a ima mjesta u autiću ili kako već planira nek mi se javi u PP...
hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 okt 2011, 22:52

mene samo strah ovi igrača što imaju žute da se ne budu nešto pretjerano čuvali za derbi

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2011, 23:07

ko ima koliko kartona, jel moze neko napisati ?
Za zivot cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 okt 2011, 23:10

Znam da od bitnih igrača Bogičević ne smije dobiti karton, dok je Nyema dobio treći žuti protiv Veleža i neće igrati protiv Slavije.

Svraka se isto treba paziti trećeg žutog kartona.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2011, 23:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Znam da od bitnih igrača Bogičević ne smije dobiti karton, dok je Nyema dobio treći žuti protiv Veleža i neće igrati protiv Slavije.

Svraka se isto treba paziti trećeg žutog kartona.
znaci Bogi vjerovatno propusta kup il derbi
Za zivot cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 okt 2011, 23:16

Kartoni iz Kupa se ne prenose na ligu, jedino crveni kartoni...

Bogi neće dobiti karton u Lukavici, odradit ćemo mi Slaviju s pola snage, nisu oni na fizičkom nivou jaki tako da nam neće predstavljati neki problem...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2011, 23:20

Bianconeri1988 je napisao/la:Kartoni iz Kupa se ne prenose na ligu, jedino crveni kartoni...

Bogi neće dobiti karton u Lukavici, odradit ćemo mi Slaviju s pola snage, nisu oni na fizičkom nivou jaki tako da nam neće predstavljati neki problem...
a ja sam to skroz zaboravio, a danas neko pitao i ja to napisao :oops: :mrgreen:
gledao sam ih u utakmici protiv sarajeva i nakon pola sata su prestali trcati, dok mi trcimo svih 90, ako nista, tu je nasa prednost
Za zivot cijeli!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 25 okt 2011, 23:20

kralj_je_mrtav je napisao/la:Duel sa Slavijom ce biti i vise nego neizvjestan. Ovima je to definitivno zadnji voz, a kada je tako, onda je sve moguce. Uzimajuci u obzitr i da je Kulina u Komitetu, nekako nisam bas siguran da ce Slavija ispasti. E sad, neka se vade negdje drugo, reci ce mnogi, no nemaju oni bas vremena za vadjenje. Bice svasta, prognoziram tako.
Isto mislimo.Nisam za teorije zavjere ali mi se konstantno u glavi vrti ona čuvena utakmica u lukavici(1 1 mislim da je bilo) i ponašanje domačina na toj utakmici, znamo i ko je prednjačio.Vremena se jesu promijenila i zahvaljujući komitetu danas gosti imaju iste šanse kao i domačini ali ovo je njima baš zadnja šansa da uhvate priključak.Ipak se nadam da če sva nekorektnost ostati na stvarima tipa puštanju Marša na Drini putem razglasa i slično a da če na terenu sve biti korektno. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2011, 23:22

DRHAUSE je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Duel sa Slavijom ce biti i vise nego neizvjestan. Ovima je to definitivno zadnji voz, a kada je tako, onda je sve moguce. Uzimajuci u obzitr i da je Kulina u Komitetu, nekako nisam bas siguran da ce Slavija ispasti. E sad, neka se vade negdje drugo, reci ce mnogi, no nemaju oni bas vremena za vadjenje. Bice svasta, prognoziram tako.
Isto mislimo.Nisam za teorije zavjere ali mi se konstantno u glavi vrti ona čuvena utakmica u lukavici(1 1 mislim da je bilo) i ponašanje domačina na toj utakmici, znamo i ko je prednjačio.Vremena se jesu promijenila i zahvaljujući komitetu danas gosti imaju iste šanse kao i domačini ali ovo je njima baš zadnja šansa da uhvate priključak.Ipak se nadam da če sva nekorektnost ostati na stvarima tipa puštanju Marša na Drini putem razglasa i slično a da če na terenu sve biti korektno. :idea:
a ciji si ti zivota ti, vidjao sam te i na temi fk sarajevo da pises kao da su tvoji ?
Za zivot cijeli!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 okt 2011, 23:40

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
a ciji si ti zivota ti, vidjao sam te i na temi fk sarajevo da pises kao da su tvoji ?
hehehhheheeh nemoj njemu zamjerit on svake sedmice mjenja voljeni klub

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2011, 23:44

mrzim_ulizice je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la: Isto mislimo.Nisam za teorije zavjere ali mi se konstantno u glavi vrti ona čuvena utakmica u lukavici(1 1 mislim da je bilo) i ponašanje domačina na toj utakmici, znamo i ko je prednjačio.Vremena se jesu promijenila i zahvaljujući komitetu danas gosti imaju iste šanse kao i domačini ali ovo je njima baš zadnja šansa da uhvate priključak.Ipak se nadam da če sva nekorektnost ostati na stvarima tipa puštanju Marša na Drini putem razglasa i slično a da če na terenu sve biti korektno. :idea:
sve se moze zamjeniti, samo to ne
Za zivot cijeli!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 okt 2011, 23:45

DRHAUSE je napisao/la: Isto mislimo.Nisam za teorije zavjere ali mi se konstantno u glavi vrti ona čuvena utakmica u lukavici(1 1 mislim da je bilo) i ponašanje domačina na toj utakmici, znamo i ko je prednjačio.Vremena se jesu promijenila i zahvaljujući komitetu danas gosti imaju iste šanse kao i domačini ali ovo je njima baš zadnja šansa da uhvate priključak.Ipak se nadam da če sva nekorektnost ostati na stvarima tipa puštanju Marša na Drini putem razglasa i slično a da če na terenu sve biti korektno. :idea:
sve se moze zamjeniti, samo to ne[/quote]
ma kod njega moze neki dan je i za siroki navijo :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, voltron30 i 22 gosta.