FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Dylan Dog
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Dylan Dog » 24 okt 2011, 22:54

Devile,ima li kakvih novina u vezi Zvezda-Zenit,Gasprom,ovo ono :D
Kad ce vam vise dati novca da mozete dovoditi postene igrace,recimo Suljica :P
Ima li u planu kakva prijateljska,da vam Danny i Kerzhakov objasne neke stvari :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 okt 2011, 23:01

Dylan Dog je napisao/la:Devile,ima li kakvih novina u vezi Zvezda-Zenit,Gasprom,ovo ono :D
Kad ce vam vise dati novca da mozete dovoditi postene igrace,recimo Suljica :P
Ima li u planu kakva prijateljska,da vam Danny i Kerzhakov objasne neke stvari :mrgreen:
Ja ocekujem zimus,dosao je finansijski direktor Nikolic koji je bio jedan od preduslova da Gazprom pocne davati pare jer su zeleli svoga coveka da kontrolise tokove novca.Poslali su jednu finansijsku injekciju od 600000 za omladinsku skolu sto se vidi u poslednjih godinu dana,koliko se napredovalo po tome pitanju,ali sada se ceka ozbiljnije nesta.

Sto se tice prijateljske sa Zenitom bice sigurno samo je pitanje kada,mi cekamo onu prijateljsku u Uzbekistanu,tacnije turnir gde bi jos igrali Barca i Arsenal na otvaranju tog novog stadiona. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 25 okt 2011, 01:06

[youtube][/youtube]
8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 okt 2011, 09:43

@ Retro,odlican klip 8-)

"Zvezdinoj fenomenalnoj publici želim da poručim da i dalje bude uz nas, jer imamo kvalitet da budemo šampioni. Uradiću sve što je u mojoj moći da pomognem na tom putu, samo neka nastave da veruju u nas.“

-Vinicijus Pašeko -
Devil je napisao/la:Aaaaaa ko veceras nije zaplakao taj nije covek. :cry:

JEDAN JE MILOJE !!!!
:!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 okt 2011, 13:59

Moja prva utakmica, sa stricom na zapadu, '96 god. Hocu ovakvu Zvezdu!

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 okt 2011, 15:28

@ Eeeeee Marconato :mrgreen: meni to nije bila prva tekma,ali je bila velicanstvena,secam se da gol Barse nisam ni video :lol: Ni ta Zvezdina generacija me nije odusevljavala ali kad ih uporedim sa ovima danas :? :roll: Kolika je navala bila za karte tih dana,uh :) Jedan novokomponovani pevac iz tog vremena pokusao je sebe da izreklamira preko Zvezde i Delija pesmom koju je snimio nekoliko dana pred taj mec :mrgreen: Takodje tih dana ,nasa grupa je ostalo bez jednog legendarnog vodje koji je stradao u ulicnom ratu u Beogradu koji se vodio tih 90-tih godina.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 okt 2011, 20:17

Jedva večeras, iz penala u posljednjoj minuti!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 okt 2011, 20:46

1:0
Uhhhh,hvala Tole. :mrgreen:
Kakva pobeda u 94.sudija svira penal,koji nisam video za sta,kazu igranje rukom,kakvo igranje to nisam video,cekam neki ponovljeni snimak.
Kakve smo mi vec dve utakmie u kupu odigrali,dva gola u sudijskim nadoknadama za prolazak dalje,ali i to je kada se kombinuje sa raznim sastavima.
Najbolju ocenu danasnjeg meca dala je severna tribina koja je nakon zvizduka zapevala "Igrate k'o picke".I zaista tako je i delovalo,totalno mlako,totalno nezainteresovano i sto je najgore bez pravih pretnji po gol Knezevica.Smeo bih se usuditi i reci da je ovo jedna od najlosih utakmica vidjenih na Marakani u poslednjih nekoliko godina.Zvezda ne moze napred,Banat nece i to je to sav rezime utakmice,o kojoj se vise i nema sta reci osim da je Lee Ady branio poslednjih 30-ak minuta jer je crveni dobio Vesic,nakon poluretardirane reakcije njega i amaterske reakcije Reljica. :roll:
Na tribinama nekih 6-7000 bas kao sto sam i ocekivao u najavi meca. ;)
Losa igra je tu,ali pobeda i prolaz u narednu rundu je tu sto je najbitnije...

ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 okt 2011, 21:11

Devil je napisao/la: Uhhhh,hvala Tole. :mrgreen:
Pa ja kad Zvezdi pomaže dobar je ,a vamo ga inače redovno pljuješ :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 okt 2011, 21:21

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la: Uhhhh,hvala Tole. :mrgreen:
Pa ja kad Zvezdi pomaže dobar je ,a vamo ga inače redovno pljuješ :mrgreen:
Pa red je da se zahvalimo coveku,kada na svakom mogucem sportskom sajtu hool house ekipa komsija pise da penal nije postojao iako je jedini vid informacija bio tekstulani prenos na ****. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 okt 2011, 21:27

Sa severa vetar duva,Adi nasu mrezu cuva,dok je cuva on pevusi,Evandro ce da vas busi. :lol: :lol:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 25 okt 2011, 21:34

[youtube][/youtube]

Ludi bajko :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 okt 2011, 21:49

$ Црвене $ на $ $ су ? $ се ? у $ $ & " $ " & са 1:0 ? $ " $ у 95. " сусрета. $ & на терену " је ? " у ? " & сусрета.

", " $, $ " & у $ $ ' прво су на ' терену ? ? за резервне ", а & тога су свој $ " ? " у ?. На " $ ' " ", & & " $ & ? су се " " ? у ?. $ сусрета је " " $ позове " ? & " ? % " ? ".
Sada im samo ispostaviti racun. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 okt 2011, 21:58

Ja ne znam sta da kazem :? Jedino pozitivno je to sto smo dobili jos jednog odlicnog golmana :mrgreen: :lol: Ne znam za sta je sudjen penal jer sam u tom trenutku zevao negde :roll: Dok vidim pa da ocenim. Navijanje kako je utakmica odmicala sve bolje i bolje, Beograde danas nisi zakazao :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 okt 2011, 22:13

Francuski list „L`Equipe“ objavio je listu najboljih evropskih fudbalskih klubova u istoriji najelitnijeg evropskog takmičenja. Bodovanje je sačinjeno na osnovu uspeha ostvarenih u Kupu evropskih šampiona od sezone 1955/56 do sezone 1990/91, kao i uspeha u Ligi šampiona počevši od sezone 1991/92 pa do današnjih dana. Bodovana je svaka sezona i to tako da pobednik takmičenja osvaja 30 bodova, finalisti 15, polufinalisti 10, četvrtfinalisti 5, klubovi učesnici osmine finala 3, u šesnestini finala 2 i učesnici prvog kola po 1 bod.Na osnovu gore navedenog bodovanja, najuspešniji evropski klub je Real Madrid sa 483 boda, drugi je italijanski Milan sa 330, treći minhenski Bajern sa 288, a četvrti je zvanični šampion Evrope, ekipa Barselone sa 250 bodova. Kada su u pitanju klubovi sa prostora bivše Jugoslavije, ubedljivo je najuspešnija naša Crvena zvezda koja zauzima 14. poziciju sa 106 bodova, dok je Partizan deli 41. poziciju sa francuskim Lionom, a obe ekipe imaju 45 bodova. Od timova nekadašnje „velike četvorke Ju-fudbala“, nalaz se još samo Hajduk iz Splita na 77. poziciji sa 23 boda. Interesantan je podatak da zagrebačkog Dinama uopšte nema na listi.

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 okt 2011, 22:55

Sta umesto zvezdica ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 okt 2011, 23:01

E moje novinarstvo. :roll:
Večeras je Zvezda igrala sa Banatom. Kako sam se osećao dok sam meč gledao ne bih opisivao. Nije prikladno za jedno ovakvo mesto. Ne prvi put u poslednje vreme, moja Zvezda se osramotila. Pobedili smo, ali mi to nije pričinilo neko posebno zadovoljstvo. Jer, nije ovo večeras bila moja Zvezda. I vidim da se mnogo osećaju tako. Ali, zašto klonuti sada? Preživljavali smo mi i mnogo teže momente. Jer, setite se samo onih čuvenih rečenica velikog Ljube Tadića: „Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. Eto, to vam je Crvena zvezda.“ Bilo je Banata i ranije, biće ih još ko zna koliko. Ali, sve je to samo deo jedne velike priče, jednog velikog kluba.

Biti Zvezdaš, to je čast i privilegija. Za sve nas kojima je srce crveno-belo to je sasvim normalno. Karakterna osobina, stvar kućnog vaspitanja. I danas, Zvezdaši su možda jači nego ikad. Jaki u svojoj istrajnosti, slozi, bespoštednoj borbi sa svima.

Jer, nije nekada davno, tih slavnih dana naše prošlosti bilo teško biti Zvezdaš. Bila je to moćna Zvezda. Velika Zvezda. Zvezda koja je iz godine u godinu sijala sve jače. A te čuvene 1991. zasijala je najjače što je mogla. Kao nikada u svojoj istoriji. Bilo je lako tada biti Zvezdaš. I onda, bilo je to sasvim normalno, sa ponosom se isticala pripadnost svojim bojama. Kao i danas, uostalom. Jedna je razlika postojala. Tada je to bilo lako, a danas nešto sasvim suprotno.

Nakon te naše čuvene godine, sjaj naše Zvezde polako je počinjao da se gasi. Sijala je sve slabije, uz poneki bljesak, ali sve to nije bilo ni blizu onome što se ’91 desilo. I onda su došli najteži momenti u bogatoj istoriji našeg kluba. Taj sjaj pretvoren je u povremeno treperenje, a naš klub jedva da je davao znake života. Sa svih strana, lešinari su nadirali u želji da nas rastrgnu sve zajedno. Ali je posrnuli gigant ipak vraćen u život, iako se našao na ivici ambisa.

Godinama svi posmatramo kakve se igre igraju u našem sportu. Godinama gledamo kako našu Zvezdu hoće da ponize. Činilo se u jednom momentu da smo došli do samog kraja. Isti oni lešinari koje sam već pomenuo su iskoristili celu situaciju da nas spuste još više i proglase naš definitivan pad. Na našoj nesreći, gradila se sreća drugih. I gradi se i dalje, mada su svi izgledi da neće još dugo.

I usled svega toga, svakome je makar jednom došlo da digne ruke od svega i zapita se šta je smisao svega. Čemu tolika posvećenost, kada je jednostavno nemoguće boriti se viteški? Ali, onda na scenu stupi bolest kojoj nema leka… Dovoljno je jednom odslušati „Dobro znaj“ i opet se vrati neka neverovatna želja i energija, uz utisak da ona može sve promeniti na bolje.

I tako je to do dana današnjeg. Poslednjih godina, gledali smo i previše sramotnih igara našeg kluba. Nešto na šta ranije nismo navikli, pa nam je verovatno i zbog toga sve to još teže padalo. Ipak, svedoci smo svi da naša Zvezda ustaje. Gigant koji je na nečastan način godinama mučki udaran na kvarno, na putu je da se podigne i dođe tamo gde je nekad bio. I tamo gde mu je i mesto. Zvezda polako ponovo počinje da sija, sve jače i jače. Istina, nekako stidljivo i sporo, ali počinje.

Ipak, naše uzdizanje je tek počelo. I nije nam to prvi put, mada je ova situacija verovatno najteža. A zna se da smo nakon svakog poraza uvek izlazili još jači i istrajniji. I biće tako i ovog puta, u to sam uveren, a verujem i svi Zvezdaši. Svi mi smo srećnici, jer smo onda kada je trebalo odabrali pravu stranu i priklonili se jedinom pravom sportskom carstvu. Onom crveno-belom. I u ovo vreme kada je ta naša ljubav polako prerastala u mazohizam, ostali smo verni. Voleli smo je jače nego ikad, borili se svi zajedno. A prava borba nas tek čeka. Jer, stvari se moraju vratiti na svoje mesto. Našoj Zvezdi mesto je na vrhu i nigde drugo. I zasijaće ponovo kao nekada.

A Zvezda smo svi mi. I bez svih nas koji je volimo, ona nikada ne bi bila to što jeste. Kada je padala i gubila, mi smo bili tu. Uvek smo bili tu. Danas mi koji je bodrimo poslednjih godina, a nekad a naši očevi, dedovi… Svi zajedno, ispisujemo jednu veliku i bogatu istoriju. I činimo Zvezdu svakim momentom još većom nego što jeste.

A za nas, ona je sastavni deo života. I kako bi bez nje bilo, teško je zamisliti. Ljubav prema Zvezdi učinila je da nas čudno posmatraju i pitaju se čemu sve to. A nas nikada nije interesovalo da nešto obrazlažemo. Jer je to ono što nosimo od rođenja i što ćemo zauvek odneti sa sobom jednog dana. Naravno, i na nebu tom na koje idem ja, zna se kakva zvezda sija. To je nešto za ceo život, nešto što je sastavni deo nas samih i nešto što je jedan od razloga našeg postojanja.

Jer, za nas samo Zvezda je život, Zvezda je život sve drugo su sitnice!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 okt 2011, 23:02

@ Kolega ja sad videh na RTS-u , na vestima,jeste ono bio penal.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 okt 2011, 23:05

Tribalian je napisao/la:@ Kolega ja sad videh na RTS-u , na vestima,jeste ono bio penal.
Ja cekam Yt,jos nije izbaceno a RSB zabagovao standardno. :(

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 okt 2011, 23:07

Devil je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:@ Kolega ja sad videh na RTS-u , na vestima,jeste ono bio penal.
Ja cekam Yt,jos nije izbaceno a RSB zabagovao standardno. :(
E u pm. Meni pusten RTS 1 ,i sad bilo na ovim kratkim vestima,jeste onaj rukom opalio loptu posle udarca ( ne znam ko je sutirao),vidi se bas. A ne mogu da verujem da ovi Banacani izlomise sve zivo ,strasno. Treba ih j*bati za ovo,procitah negde malopre da je i murija intervenisala :?

@ KB-TM mnogo mi se ti nesto setkas po Italiji :mrgreen: Postao si zabar incognito :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.