Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Glupost
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Glupost » 25 okt 2011, 22:45

Oxygen je napisao/la:
Juventino je napisao/la:Negdje sam procitao da nismo pobijedili u zadnjih 7 utakmica u kojima nam je sudio ovaj sudija.
Sad vidim i zasto.

Oxygen je napisao/la: Krasić je na tribinama.
Ok, nisam upratio. Suspenzija? Znaci mi smo sad poprimili neku 5-3-1-1 formaciju? Kuci?
Nije suspenzija,zbog forme je na tribinama,branili smo se sa 5 u odbrani da.
Ako ce nam to igra biti onda neka gubimo svaku tekmu, nema nista sto me vise nervira jos kuci :?
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 okt 2011, 22:46

Dakle pogledajte koliko smo mi njih izdmonirili, ama baš u svemu i opet nekako strepimo za pobjedu. Igrači su sami sebi unjeli neki strah, zato kažem, da je večeras pobjeda bila itekako bitna, čak bitnija od one protiv Milana s obzirom na sljedeće dvije tekme.

slika
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 okt 2011, 22:46

3 boda, to je vazno.
1.polluvrijeme= najbolji fudbal do sad. 2.poluvrijeme = zamalo neprolazna ocijena, zbog .ebenog povlacenja.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Il Pinturicchio
Kontakt:

Post Postao/la Il Pinturicchio » 25 okt 2011, 22:46

Veoma vazna pobjeda. Bilo je napeto u drugom kad su viole izjednacile ali nas Pepe i Matrix izvukose. Svaka cast na zalaganju, svi su popadali :o Idemo sada u milano da vidimo kako ce Vidal strpati snejdera u mali dzep :D

FORZA JUVE ALEEE
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 okt 2011, 22:49

Niste konstantni, igrate na momente super i inspiraciju igraca. Evo sad sam prvi put gledao juventus ove sezone i sad mi je jasno zasto u gostima ne pobjedjujete. Izmjene su pravo hinjske, ne znam sta hoce onaj trener :roll:
nema potpisa

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 25 okt 2011, 22:50

Nisam gledao 1. poluvrijeme zbog **** modema, ali iz komentara vidim da smo bili bolji... Sto se tice 2. poluvremena dobro smo igrali osim zadnjih 7-8 min kada smo se pickaasto povukli... Onaj potez Pirla :o ono u zivotu vidio nisam da je izveo neki fudbaler...
Asistencija Pepeta je bila onaj bas iz ocaja... Kada nije znao sta ce loptom bezveze je sutnuo a do nje stigao killer Matri...
Sad sljedecu tekmu gostujemo msm nasoj najvecoj musteriji i nasem najvecem duzniku... Napucati ih kao po obicaju... Samo pobjeda dolazi u obzir...
Kao sto reko danas golman njihov ce da brani odlicno jer fakat dobar je golman... Poslije Buffona, po meni uz Handana najbolji golman...
PS
Drago mi je i zbog Jovetica jer sam ga igrao da daje bilo kad gol jbg dobra kvota u Premieru 3,25... Al me ebala mrtva Unicaja...X u kosarci :x
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 25 okt 2011, 22:51

Samo mi jedna stvra nije jasna kod Contea,pa hajd i da se povlači,pa zašto onda ne uvesti igrača tipa Elije,brza krila,svježa i napasti iz kontre jer toliko prostora ima,ovi su imali Silvu,Ljajica,Jovetica,Gilardina svi u napadu,
tu bi ih dokrajčili.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 25 okt 2011, 22:54

Pa mogli smo ih poniziti veceras. Mada, i to sto barem imamo takvih nastupa je veliki napredak.

Steta sto Conte ne vidi neke stvari. Vucinic je imao dobru utakmicu, ali mislim da on i Matri bas i nisu najubojitija kombinacija. Mozda kad bi iza njih dvojice igrao ADP. Ne znam zasto vec jednom ne pruzi sansu Quagliarelli, pa ako je iko zasluzio da igra onda je to taj covjek. Jos poslije povrede on nema utakmica u nogama, daj Boze da ikad vrati staru formu. Kao da ga zele otjerati.

Ekipa napreduje i to je dobro. Conte je blizu prave formule, ali tek kada se ona pronadje pocinje pravi posao. Nadam se da cemo ubrzo preci taj put. Btw. jeste li vidjeli onu situaciju sa Storarijem i Chiellinijem pred kraj? WTF?! :shock:
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 okt 2011, 22:55

Ma zaslužili smo ovu pobjedu, isto kao protiv Milana, jesmo možda srećno dali drugi gol, ali je apsolutno zasluženo...

Ne kaže se bezveze da sreća prati hrabre.

Vala koliko god mi bili optimistični, ali nisam očekivao da ćemo biti prvi nakon 8. kola. :mrgreen:
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 okt 2011, 23:00

Dobro bitna je pobjeda, koja je apsolutna zaslužena, svaka čast igračima na zalaganju! Brine činjenica da pravimo mnogo prilika, a slabo ih realizujemo.

A nije mi jasno šta Conte pokušava sa ovakvom **** igrom ( možda pokušava vratiti strai Juve stil, kad zabijemo gol da je sve gotovo, ali treba mu biti jasno da trenutno nemamo igrače za to :roll: ) loše zamjene, ali pored toga i kasno, zašto mjenjati u 80+, a vidi se da neki igrači ne mogu meda :D.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 25 okt 2011, 23:01

Tri boda to je najbitnije, a kao i svaku tekmu ove sezone bili smo bolji od protivnika. Svaka cast momci posebno Pepe, Matri, Chiello ma svi su bili za 10. Primjetio sam da Vidal dosta grijesi, dosta pogresnih pasova i ona cekanja pa mu uzmu loptu iza ledja. Storari je dosta ofalio, kako se ocajno bacio kod onog gola, pa ni blizu lopte nije bio. Nekakav malen izgleda.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 okt 2011, 23:04

Hem kasne izmjene,kad su vec igraci potroseni i treba svjezine, hem su pogresne... i svaki put tako....

Brine me to...a fizicka sprema je upitna, generalno...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 25 okt 2011, 23:06

harebianconero je napisao/la:Storari je dosta ofalio, kako se ocajno bacio kod onog gola, pa ni blizu lopte nije bio. Nekakav malen izgleda.
:lol:

Nista on nije mogao kod onog suta. Jovetic je udario loptu bas kako treba. Moze se raspravljati o tome da li je Storari bio pogresno postavljen, ali mislim da je to prouzrokovala losa reakcija odbrane.

Vidal je jedan od zasluznijih za pobjedu veceras. Strasan igrac. Sljedecu tekmu Quaglia i ADP. 8-)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 okt 2011, 23:08

Ma nije to to Conte, već je trenutno takva psiha igrača, isto kao da ih je strah pobjede kako utakmica odmiče, nama malo treba da zabijemo gol, malo napadnemo i odmah zabijamo, ali isto tako nas malo napadnu i odmah nam daju gol...

Kritikujete Contea za onakve izmjene, ali logičan potez kad je Fiorentina posljednjih 10 minuta igrala sa 4 napadača...

Presudni faktori su manjak hrabrsoti i neodlučnosti, igrači se boje odgovornosti, to nas je koštalo protiv Bologne i Genoe, sreća pa večeras nije tako bilo...

Bit će lakše sad igrati na gostovanju ove dvije tekme, jer ipak igramo uslovno rečeno protiv favorita.
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 25 okt 2011, 23:09

sarajlija89 je napisao/la:Hem kasne izmjene,kad su vec igraci potroseni i treba svjezine, hem su pogresne... i svaki put tako....

Brine me to...a fizicka sprema je upitna, generalno...
Ne bih rekao fizička sprema,već 8 kola odigrano,sa treninzima se počelo u julu,evidentno je da Conte traži idealnih 11, a samim tim i formaciju pa luta,a i neki igrači ne igraju nikako pa odjednom uskaču u ekipu.
Psiha je bolja nego prošlih godina ,ali se tačno vidi i prepoznaje strah kada nas neko napadne,demoni prošlosti valjda :mrgreen: :twisted:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 25 okt 2011, 23:11

Juventino je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Storari je dosta ofalio, kako se ocajno bacio kod onog gola, pa ni blizu lopte nije bio. Nekakav malen izgleda.
:lol:

Nista on nije mogao kod onog suta. Jovetic je udario loptu bas kako treba. Moze se raspravljati o tome da li je Storari bio pogresno postavljen, ali mislim da je to prouzrokovala losa reakcija odbrane.

Vidal je jedan od zasluznijih za pobjedu veceras. Strasan igrac. Sljedecu tekmu Quaglia i ADP. 8-)
Protiv intera nema šanse za taj napad,ja kažem da će postavka biti identična kao protiv Milana sa jednim špicom,Matri po meni mora igrati.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 okt 2011, 23:13

Sve je dobro, pobjeda je tu, samo kraj utakmice se mora bolje odigrati,a ne, braniti se posljednjih 10 minuta...

Dok Vucinic ne bude davao golove iz 100% sansi i ostali igraci mucit cemo se do samog kraja. Vucko mora zabijati golove...

Chielini je odigrao vrlo dobro i dobio je najvecu ocjenu uz Matrija i Pepea...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 okt 2011, 23:13

gledao sam utakmicu zaslužena pobjeda juventusa, bili su puno bolji. prvo poluvrijeme odlično za juve viole bez šanse. drugo gosti kreću ofanzivnije i hrabrije sa uvođenjem gilardina rasteretili malo jovetića i onda faktički iz jedine prave šanse postigli taj gol. taman kad su viole preuzele inicijativu matri postiže gol i to je to.
btw prvi gol juventusa neregularan, gledao na sky italiji, na snimci se vidi da je bonucci majstorski povlačio svog čuvara i oborio ga i zatim postigao gol. ali ne mogu se viole žaliti na to jer su igrali kukavički a juve bio puno bolji.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 okt 2011, 23:14

evidentno je da Conte traži idealnih 11, a samim tim i formaciju pa luta,a i neki igrači ne igraju nikako pa odjednom uskaču u ekipu.
Tacno, jedan od razloga je i to.
Ne bih rekao fizička sprema,već 8 kola odigrano,sa treninzima se počelo u julu
Chievo, Genoa, gdje nismo mogli prenijeti lopte i izvrsit pritisak, pa i veceras.... jedva nekako... ali, hajde, nek bude opravdanje sto si gore rekao i u cemu se ja slazem, cesta rotacija i trazenje idelanih 11.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 okt 2011, 23:19

Ja sam se toliko iznerviro nakon što smo primili onaj gol, mislio sam da ćemo izgubiti, nervira me način na koji primamo gol, iz jedne šanse nama protivnici zabijaju gol, to nikako ne valja...

Vala i onaj Prandelli ako nakon ovoga ne pozove Matrija u reprezentaciju, nek se rokne! :mrgreen:
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []