Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ma Matri je strasan igrac, bas me dobio svojim partijama ali vidi se da mu fali jos par igraca da bi bio vrhunski igrac.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Raduje me katastrofalna partija Vargasa i Cercija koji se posebno u zadnje vrijeme dovodi u vezu sa nama,Vargas je ok igrač, ali Cerci 
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Jesi ti siguran u to,pogledaj klip,ne dira nikoga i niko nije na zemlji??baresi#6 je napisao/la: btw prvi gol juventusa neregularan, gledao na sky italiji, na snimci se vidi da je bonucci majstorski povlačio svog čuvara i oborio ga i zatim postigao gol.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A i ne kontam onog Contea, akd već Vučinića okušava na lijevoj strani može i Quagliarellu na desnoj...
Nek je njega Pepa kupio beskorisnim trčanjem, fulanjem čistih prilika i olakim ispadanjem iz igre i normalno katastrofalnom pas igrom.
Nek je njega Pepa kupio beskorisnim trčanjem, fulanjem čistih prilika i olakim ispadanjem iz igre i normalno katastrofalnom pas igrom.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
ma nebitno je to sad ne bi stvarao polemiku juve zasluženo dobio. samo bila repriza na sky uvećali malo i tačno se fino vidi, ko je gledo na sky vidio je. jbg sudiji teško mora pratiti 20 igrača u šesnaestercu uvijek je tu povlačenja obostranog.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Vragas nam nije vise u planu, jedino Cerci. Al' Jovetice je igracina, eh, kada bio dosao u Juve, bila bi prava stvar...Oxygen je napisao/la:Raduje me katastrofalna partija Vargasa i Cercija koji se posebno u zadnje vrijeme dovodi u vezu sa nama,Vargas je ok igrač, ali Cerci
Svaku utakmicu cekam da zaigra Elia, a evo prodje polovina prvog djela, njega ni na vidiku. Zao mi je momka, al' Conte je sef i zna najbolje, mada izgleda tvrdoglav i dosljedan onog sto radi...
Znam,ospem se kad vidim da ga nema,prosto vjerujem u njega da je klasa i da će proraditi,takvi igrači nam trebaju, a takvim smo redovno nogu davali.BigBen je napisao/la:Oxygen je napisao/la: Svaku utakmicu cekam da zaigra Elia
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Mislim da Viola ne bi pustila Jovetica u drugi klub iz Serie A ispod 30 miliona, a kad je Juventus u pitanju mislim da bi cifra bila i dosta veca.BigBen je napisao/la:Vragas nam nije vise u planu, jedino Cerci. Al' Jovetice je igracina, eh, kada bio dosao u Juve, bila bi prava stvar...Oxygen je napisao/la:Raduje me katastrofalna partija Vargasa i Cercija koji se posebno u zadnje vrijeme dovodi u vezu sa nama,Vargas je ok igrač, ali Cerci
Svaku utakmicu cekam da zaigra Elia, a evo prodje polovina prvog djela, njega ni na vidiku. Zao mi je momka, al' Conte je sef i zna najbolje, mada izgleda tvrdoglav i dosljedan onog sto radi...
Elia ce dobiti priliku, nadam se da ce je iskoristiti i pokazati Conteu da moze i on trcati ko Pepe. Ne moze mi nikog biti zao sto sjedi na klupi kao Capitana. Svaku utakmicu barem pola sata bi trebao igrati, ali neka. Tako je i Capello radio pa Pinturicchio pokaza svoju klasu. Mislim da ce protiv Intera opet jedan slobodnjak da uleti.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Izgleda da nam je sudbina da protiv merdista igramo baš 29.
Joj kako ćemo ih uništiti, ako bude pristup igri kao večeras u prvom poluvremenu, 0:3 u prvom će biti, Aleandro hat-trick

Joj kako ćemo ih uništiti, ako bude pristup igri kao večeras u prvom poluvremenu, 0:3 u prvom će biti, Aleandro hat-trick
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
aBd hoce li Buffon (jedan jedini) biti spreman za Inter ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Elija, idelan za kontre kada protivnik vrsi pritisak, pored brzine i tehnicki je dobro potkovan. Zasto Conte ne vjeruje njemu, to je tesko reci, evo, i Estgarribio poceo dobivati sve vise sanse. Nadam se, da ce Elia dobiti sansu, jer bio mogao da bude nas Henry...Oxygen je napisao/la:Znam,ospem se kad vidim da ga nema,prosto vjerujem u njega da je klasa i da će proraditi,takvi igrači nam trebaju, a takvim smo redovno nogu davali.BigBen je napisao/la:Oxygen je napisao/la: Svaku utakmicu cekam da zaigra Elia
- harebianconero
- Kontakt:
Zove se MarceloAdmir_Sa je napisao/la:al majke vam odakle iskopashte onog estegurabiju, il kak se vec zove
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Estigarribia je dobio šansu jer je Giaccherini povrijeđen, vjerovatno će i Elia morati isto tako čekati neku nepredivđenu okolnost pa da zaigra.
Ž '21!
Bolje Estegarribia od 500.000 nego jos jedan Martinez od 15.000.000Admir_Sa je napisao/la:al majke vam odakle iskopashte onog estegurabiju, il kak se vec zove
al odakle je lik, ja prije ga njega nikad cuo nisamGlupost je napisao/la:Bolje Estegarribia od 500.000 nego jos jedan Martinez od 15.000.000Admir_Sa je napisao/la:al majke vam odakle iskopashte onog estegurabiju, il kak se vec zove
nema potpisa
Paragvaj igrao na njihovom onom proslom prventsvu solidan bio bar sto sam ja procitao nisam ga gledao i ne mogu sad tacno da se sjetim mislim klub Newell's Old Boys.Admir_Sa je napisao/la:al odakle je lik, ja prije ga njega nikad cuo nisamGlupost je napisao/la:Bolje Estegarribia od 500.000 nego jos jedan Martinez od 15.000.000Admir_Sa je napisao/la:al majke vam odakle iskopashte onog estegurabiju, il kak se vec zove
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko je asistirao Matriju?
Na ovom klipu se da vidjeti koliko je Conte unio zivosti u tim, pa i ono njegovo skakanje kod svake prilike, usitinu bilo ih je dosta promasenih, pa je mozda i to razlog njegove nervoze.
Pobjedi se ne gleda u zube, tri boda su tu i celna pozicija je vracena u prave ruke.
Na ovom klipu se da vidjeti koliko je Conte unio zivosti u tim, pa i ono njegovo skakanje kod svake prilike, usitinu bilo ih je dosta promasenih, pa je mozda i to razlog njegove nervoze.
Pobjedi se ne gleda u zube, tri boda su tu i celna pozicija je vracena u prave ruke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pepe!
Ma ono je on udario iz očaja loptu, sigurno nije imao namjeru da onako doda.
Iznerviralo me Vučinićeva reakcija kod onih šansi, ono se mora zakucati, nema tu neke filozofije.
Ma ono je on udario iz očaja loptu, sigurno nije imao namjeru da onako doda.
Iznerviralo me Vučinićeva reakcija kod onih šansi, ono se mora zakucati, nema tu neke filozofije.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.