Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
buric opet od prve minute za lech, igra i stilic..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
JASMIN BURIĆ, NOVA NADA BH. FUDBALA
Bosanskohercegovački mladi golman Lecha iz Poznana Jasmin Burić (24) kaže kako će učiniti sve da ostane prvi izbor na golu poljskog kluba, ali i priželjkuje poziv bh. selektora u budućnosti.
Burić je u prošlom kolu poljskog prvenstva, kada je Lech u Poznanu s 1:0 savladao Koronu Kielce, pokazao svoje golmanske kvalitete.
„Učinio sam sve što sam mogao da se na najbolji način predstavim protiv Korone. Mislim da mogu braniti do kraja godine bez prestanka. Vjerujem da bi se to moglo dogoditi, ali isto tako znam da će borba za mjesto na golu biti žestoka“ – kaže Burić, kojem je najveća konkurencija iskusni Krzysztof Kotorowski (35).
„U Lechu sam tri godine i uvijek sam želio da budem prvi izbor na golu. Branio sam najprije u početnoj postavi, no posljednjih 12 mjeseci nije baš bilo toliko uspješno. Moje rivalstvo sa Kotorowskim je žestoko. 'Kotor' je dobar prijatelj, ali bez obzira na to borba za mjesto na golu će se nastaviti.“
Lech će u 11. kolu poljske Ekstraklase gostovati kod Lechie u Gdansku. Prilika za nove odbrane bosanskohercegovačkom golmanu i nova dokazivanja.
„Ne znam da li ću imati više posla nego u prošloj utakmici. Teško je sada predviđati utakmicu koja se igra u subotu. Očekujem napade Lechie u prvih 20 minuta, no to mi ne smeta.“
„Bh. reprezentacija se mora nadigravati s Portugalom u doigravanju za Euro. Dakako, ne čeka nas jednostavan zadatak. Redovno poziv dobiva moj suigrač iz Lecha Semir Štilić. Ja trenutno nemam kontakte s našim selektorom. Moram najprije redovno igrati u klubu, a onda se mogu nadati pozivu u nacionalni tim“ – dodao je Burić na kraju.
Burić je rođen u Zenici, ponikao je u zeničkom Čeliku, a 2009. godine prešao je u Lech. Debi u poljskom klubu imao je 4. oktobra iste godine protiv Arka Gdynie.
Bosanskohercegovački mladi golman Lecha iz Poznana Jasmin Burić (24) kaže kako će učiniti sve da ostane prvi izbor na golu poljskog kluba, ali i priželjkuje poziv bh. selektora u budućnosti.
Burić je u prošlom kolu poljskog prvenstva, kada je Lech u Poznanu s 1:0 savladao Koronu Kielce, pokazao svoje golmanske kvalitete.
„Učinio sam sve što sam mogao da se na najbolji način predstavim protiv Korone. Mislim da mogu braniti do kraja godine bez prestanka. Vjerujem da bi se to moglo dogoditi, ali isto tako znam da će borba za mjesto na golu biti žestoka“ – kaže Burić, kojem je najveća konkurencija iskusni Krzysztof Kotorowski (35).
„U Lechu sam tri godine i uvijek sam želio da budem prvi izbor na golu. Branio sam najprije u početnoj postavi, no posljednjih 12 mjeseci nije baš bilo toliko uspješno. Moje rivalstvo sa Kotorowskim je žestoko. 'Kotor' je dobar prijatelj, ali bez obzira na to borba za mjesto na golu će se nastaviti.“
Lech će u 11. kolu poljske Ekstraklase gostovati kod Lechie u Gdansku. Prilika za nove odbrane bosanskohercegovačkom golmanu i nova dokazivanja.
„Ne znam da li ću imati više posla nego u prošloj utakmici. Teško je sada predviđati utakmicu koja se igra u subotu. Očekujem napade Lechie u prvih 20 minuta, no to mi ne smeta.“
„Bh. reprezentacija se mora nadigravati s Portugalom u doigravanju za Euro. Dakako, ne čeka nas jednostavan zadatak. Redovno poziv dobiva moj suigrač iz Lecha Semir Štilić. Ja trenutno nemam kontakte s našim selektorom. Moram najprije redovno igrati u klubu, a onda se mogu nadati pozivu u nacionalni tim“ – dodao je Burić na kraju.
Burić je rođen u Zenici, ponikao je u zeničkom Čeliku, a 2009. godine prešao je u Lech. Debi u poljskom klubu imao je 4. oktobra iste godine protiv Arka Gdynie.
Čelik Zenica 1945
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Boubacar Dialliba
"Welcome to prime time, bitch!"
Milan Djuric strijelac u pobjedi Crotonea (3:1) nad Albionleffeom 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Momak definitivno mora u Jagodicevu ekipu!Adi_Zepce je napisao/la:Milan Djuric strijelac u pobjedi Crotonea (3:1) nad Albionleffeom
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Definitvno se slazem sa ovim.Nasa mlada repka bi sa njim imala prejak napadZa_raju je napisao/la:Momak definitivno mora u Jagodicevu ekipu!Adi_Zepce je napisao/la:Milan Djuric strijelac u pobjedi Crotonea (3:1) nad Albionleffeom

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Senegal/BiH,23 godine,Mechelen,1 utakmica za U21 BiH,mogo bi se u buducnosti mozda koristiti na poziciji napadaca,ni Zec nije nista bolji ako cemo objektivno...Freddy Krueger je napisao/la:Boubacar Dialliba
Kamen mi pade sa srca kad sam vidio da pored Nationalitet ima samo BiH zastavaAdi_Zepce je napisao/la:Definitvno se slazem sa ovim.Nasa mlada repka bi sa njim imala prejak napadZa_raju je napisao/la:Momak definitivno mora u Jagodicevu ekipu!Adi_Zepce je napisao/la:Milan Djuric strijelac u pobjedi Crotonea (3:1) nad Albionleffeom

- Freddy Krueger
- Kontakt:
Veroljub Salatić
"Welcome to prime time, bitch!"
- Salihowic24
- Kontakt:
Igra trenutno u Ac Omonia, inace rodjen u Zvorniku, 25 godina, pozicija defensive midfilelder. Mislim da mi trebamo dati sansu sto vise mladjim momcima da se adaptiraju, recimo nasi klubovi, pa da imamo jos neke igrace kao sto je Dzeko, Pjanic, Ibisevic..., koji ce ciniti okosnicu nase reprezentacije i u buducnosti!Freddy Krueger je napisao/la:Veroljub Salatić
Hajte iskreno priznajte da li vam je Dialliba bio i na kraj pameti prije ovog gola jučer?zgembo89 je napisao/la:Senegal/BiH,23 godine,Mechelen,1 utakmica za U21 BiH,mogo bi se u buducnosti mozda koristiti na poziciji napadaca,ni Zec nije nista bolji ako cemo objektivno...Freddy Krueger je napisao/la:Boubacar Dialliba
S ovim ne govorim ništa protiv igrača, kamo sreće da igra u Engleskoj, nego samo govorim kako nama malo fali da nekog uzdignemo, a malo fali i da ga izbacimo iz svega.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
citam da je buric opet solidno odigrao juce, nastavlja dobru seriju na golu lecha
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
HEhe 1 go ne znaci nista,ali ipak 23 godine,relativno je mlad tako da ima vremena mogao bi se tisnut u neki jaci klub..naprimjer Z.Muslimovic nema kluba pa dolazi na okupljanja..BaDa12 je napisao/la:Hajte iskreno priznajte da li vam je Dialliba bio i na kraj pameti prije ovog gola jučer?zgembo89 je napisao/la:Senegal/BiH,23 godine,Mechelen,1 utakmica za U21 BiH,mogo bi se u buducnosti mozda koristiti na poziciji napadaca,ni Zec nije nista bolji ako cemo objektivno...Freddy Krueger je napisao/la:Boubacar Dialliba
S ovim ne govorim ništa protiv igrača, kamo sreće da igra u Engleskoj, nego samo govorim kako nama malo fali da nekog uzdignemo, a malo fali i da ga izbacimo iz svega.
Danas Zaragoza (B) 2:3 Valencia (B),asistencija i penal napravljen nad Eldinom Hadzicom
Mozda nije atraktivno imati igraca u mladoj reprezentaciji iz 3.lige Španjolske,ali kada ima Španjolska,Portugal,Norveska ne znam zasto ne bi mogli imati i mi
Po mene ne bi bilo lose da ga Vlado barem isproba u mladoj reprezentaciji,takođe po nekoj mojoj "racunici" poziv u mladu je defintivno zasluzio Djuric (Crotone),pa mozda i Saric iz Hajduka

Mozda nije atraktivno imati igraca u mladoj reprezentaciji iz 3.lige Španjolske,ali kada ima Španjolska,Portugal,Norveska ne znam zasto ne bi mogli imati i mi

Po mene ne bi bilo lose da ga Vlado barem isproba u mladoj reprezentaciji,takođe po nekoj mojoj "racunici" poziv u mladu je defintivno zasluzio Djuric (Crotone),pa mozda i Saric iz Hajduka

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mene zanima šta je sa ovim Matom Jajalom? On igra (je igr'o) za CroU21 repku. A ako se ne varam iz BiH je? Da li je bilo kakvih naznaka/intervijua ili sl. sa njim ? Njega dobiti u repku bi značilo ogromno. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Jako dobar je on nogometas (mada ima smijesno prezimeArnelinho je napisao/la:Mene zanima šta je sa ovim Matom Jajalom? On igra (je igr'o) za CroU21 repku. A ako se ne varam iz BiH je? Da li je bilo kakvih naznaka/intervijua ili sl. sa njim ? Njega dobiti u repku bi značilo ogromno.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sta je sa Petrom Jelicem slabo se o njemu pise

- Cincinnatus
- Kontakt:
Ko je ovaj?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/astri ... 37795.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/astri ... 37795.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Albanac. Fino ti pise. 

-
- Kontakt:
gdje je samir bekric? ,inace novi projekat felixa magatha. niko ne pise o njemu otkako je zadnji put okrznuo stativu na treningu chun chun chunga iz uzbehatabzibehakistana.