AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 23 okt 2011, 15:50

sablonska igra bez trunke ideje, maksimalno pasivno djelujemo . . . pas igra je okej ali zahtjeva konstantno kretanje, trcanje a ne hodanje po terenu. pizarro me strasno nervira jer pri dobroj prilici za kontru on dribla igraca, a da ne pricam (tj ne pisem) o prekidima koje izvodi blago receno - uzasno. imam osjecaj da samo malo da se potrudimo mogli bi samljeti ovaj palermo a ovako nezainteresovano bgm tesko da sacuvamo i ovih 1:0.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 23 okt 2011, 16:54

Drago mi je ako sam pomogao :)
Što se tiče samog meča, skromna partija nogometaša Rome, ali to će se brzo zaboraviti, jer, ipak, je upisana vrijedna pobjeda protiv nezgodnih gostiju...
Joint_fc

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 okt 2011, 16:56

aman jarabi muka i tegoba :roll:

sljedece kolo genova mensecini, hocu bojana-osvalda-lamelu u napadu, a iza pjanic-gago,ddr. rez 2-5 za nas
nema potpisa

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 23 okt 2011, 18:06

pobjeda na kraju, mada je moglo zavrsiti i drugacije, po meni je palermo zasluzio barem bod.
moram priznati da sam razocaran nacinom na koji LE vodi ovaj tim, ninako da shvatim sta on ustvari hoce od igraca.
danasnja formacija sa borriellom (koji nije los igrac, ali mu ovaj stil ne lezi) na terenu, a bojanom na klupi je bila totalni promasaj. pa borriello je vise visio na krilu nego u 16-ercu. lafo forsira neku pas igru, koja u vecini slucajeva zavrsi izgubljenom loptom, i naravno kontra napadom.
svaka ostvarena pobjeda je bila na jedvite jade, sa jednim golom razlike (izuzev atalante, mada je i to bilo gutavo). poslije svakog vodstva igraci se povuku i prepuste igru protivniku, i onda se mora strepiti.
imam jos dosta zamjerki ali neki drugi put o tome

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 24 okt 2011, 02:13

Sad smo se provukli i izvukli na jadite jade 3 boda...
next-genova u srijedu,posle danasnje tekme nisam nesto preveliki optimista...!!!

Jos dugo,dugo ce proci da docekamo da Roma nekoga posteno razbuca nekih 4/5:0.kao sto je to bilo u eri Spaletija.kada je rijetko ko odlazio sa Olimpica bez minimum 3 primljena gola....!!!

[youtube][/youtube]

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 24 okt 2011, 03:19

Nema veze vazna su tri boda sve ostalo se brise,ne moze se sve stvoriti preko noci pa ni nova Roma ne mozemo odmah pobjedjivati sa 5:0 ko sto neki misle,sad je najvaznije da se drzimo u vrhu i da nismo u velikom zaostatku za vodecim,iduca stepenica je Genoa jako nezgodna ekipa,ja bi bio zadovoljan i bodom pa onda traziti 3 protiv Milana koji nije u nekoj formi

FORZA LAMELA FORZA ROMA :D :D :D :D
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 okt 2011, 02:11

slika slika slika

Jedna od onih tekmi gdje sve moguce-1X2
navijamo svi za>>>2
FORZA GRANDE ROMA
---------------------------

Baldini zinterosovani za dovodjenje Teveza i R.Ferdinanda....

Tevez na 6mj.pozajmica sa pravom otkupa...sto mislim da nije losa ideja.ako se dobro pokaze i smiri zadrzati ga,a ako ne raskinuti pozajmicu i vratiti...!!!

A sto se tice R.F..."uprava Rome je navodno spremila i 12 miliona funti kako bi ubedila Fergija da proda svog fudbalera"
-----------------------------

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 okt 2011, 02:28

rio je vishe povrijedjen nego sto igra, a teveza ne bi ni u ludilu. narushio bi totalno hegemoniju i atmosferu, a iskreno nije neki igrac za kolektiv
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 okt 2011, 03:03

Bas zbog toga ako misli dovoditi Teveza,da bi pozajmica bila najbolje rijesnje.ako se smiri i uklopi u ekipu onda DA-zasto da ne otkupiti ugovor.
Tevez je odlican igrac tu nema dileme.
Igrac koji zna rijesiti tekmu,to je pokazao bezbroj puta u City-u...!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 okt 2011, 06:47

iako cisto sumnjam da ce se obistiniti bilo koji od ovih transfera, moram priznat da nisam za dovodjenje nijednoga. ferdinand, kao sto admir rece, vise povrijedjen nego sto igra a i kad igra kiksa kao nikad do sad u karijeri. tevez s druge strane je dobar igrac al' mi je antipatican u pm. presebican je i idealan za sjebavanje atmosfere u svlacionici, pogotovo ako uzmemo u obzir njegov karakter i LE-ovu naviku da rotira igrace dobicemo recept za neuspjeh. s obzirom na dosadasnju transfer politiku nemam pojma kako mediji iskopase ove informacije jer ni ferdinand ni tevez se ne uklapaju u ovaj projekat, prvi zbog godina a drugi zbog gore pomenutog karaktera a oba zbog preprevelikih primanja - pa jbt s jednim de rossijem se pregovara pola godine oko ugovora jer ne zele da kvare svoje finansijeske planove. i prije nego neko spomene veterana heinzea (zbog riovih godina), da dodam da je on doveden kao cetvrta opcija za stopera al' silom prilika (juanove povrede i kjaerova nesposobnost zdravog razuma) igra vise nego ocekivano :D

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 okt 2011, 16:07

Moguce formacije-vise izvora.. :)

IL ROMANISTA: Stekelenburg, Taddei, Heinze, Burdisso, Cassetti, De Rossi, Gago, Perrotta, Bojan, Borini, Lamela

CORRIERE DELLO SPORT: Stekelenburg, Taddei, Heinze, Burdisso, Cassetti, De Rossi, Gago, Perrotta, Osvaldo, Borini, Lamela

GAZZETTA DELLO SPORT: Stekelenburg, Taddei, Heinze, Burdisso, Cassetti, De Rossi, Gago, Perrotta, Borini, Lamela, Borriello

CORRIERE DELLA SERA: Stekelenburg, Josè Angel, Heinze, Burdisso, Cassetti, De Rossi, Gago, Perrotta, Osvaldo, Bojan, Lamela

IL MESSAGGERO: Stekelenburg, Taddei, Heinze, Burdisso, Cassetti, De Rossi, Gago, Perrotta, Borini, Lamela, Borriello

IL TEMPO: Stekelenburg, Josè Angel, Heinze, Burdisso, Perrotta, De Rossi, Gago, Pizarro, Osvaldo, Bojan, Lamela

LEGGO: Stekelenburg, Taddei, Heinze, Burdisso, Cassetti, De Rossi, Gago, Greco, Borini, Lamela, Osvaldo7
--------------------

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 26 okt 2011, 21:05

Dajte kakav dobar livestrem

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 26 okt 2011, 22:17

Bojan, Borini, Osvaldo, Borielo trenutno na terenu :S

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 okt 2011, 22:34

kakve mi golove primamo alahnu dragi. korner za njih i dva igraca u petercu sami ko duhovi, pa ono je nevjerovatno

valjda januar donosi spas, sa igracima poput pizara, greca, henizea nigdje mi nismo prispjeli
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 okt 2011, 22:38

Zabi nam KUCKA...

Sramota,kakve gloope golove primamo..!!!!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 26 okt 2011, 22:46

Bezobrazana ova Genoa, nema sale sa njima, ocigledno su puni samopuzdanja nakon remija sa Juveom. Nisam gledao utakmicu, pa mozda i gresim...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 27 okt 2011, 00:08

Admir_Sa je napisao/la:kakve mi golove primamo alahnu dragi. korner za njih i dva igraca u petercu sami ko duhovi, pa ono je nevjerovatno

valjda januar donosi spas, sa igracima poput pizara, greca, henizea nigdje mi nismo prispjeli
Heinze je po meni odličan backup. Iskusan i borben. A Greco ne izgleda toliko loše, može poslužit dok se ne nađe neki pravi vezni :)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 okt 2011, 00:16

BatigolASR je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:kakve mi golove primamo alahnu dragi. korner za njih i dva igraca u petercu sami ko duhovi, pa ono je nevjerovatno

Heinze je po meni odličan backup. Iskusan i borben. A Greco ne izgleda toliko loše, može poslužit dok se ne nađe neki pravi vezni :)
heinze je kriv za prvi gol 90 posto i 10 posto burdisso... drugo pol. nisam ni gledao, a zanimljivo u prvom je jedan slobodnjak izveo upravo heinze.. on može biti dobar backup i to prvenstveno za Angela, ali treba dočekati da on završi na klupi s i burdisso s njim...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 okt 2011, 00:22

ma ba drugi go je tragikomican, lopta iz kornera ide jedno metar od druge stative u gol aut, igrac genova je na liniji i skace, udara loptu glavom, tj vraca je pola metra ispred stative. tu pogadja svog igraca u nogu i lopta ulazi u gol. osim golmana nijedan igrac rome nije bio blizu desavanja

tuzno majke mi
nema potpisa

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 okt 2011, 00:51

Admir_Sa je napisao/la:ma ba drugi go je tragikomican, lopta iz kornera ide jedno metar od druge stative u gol aut, igrac genova je na liniji i skace, udara loptu glavom, tj vraca je pola metra ispred stative. tu pogadja svog igraca u nogu i lopta ulazi u gol. osim golmana nijedan igrac rome nije bio blizu desavanja

tuzno majke mi

Znaci ovo se samo nama moze desiti da primamo ovakve golove i to na kraju meca,vec cetvrti put primamo golove u zavrsnici meca,da se tekma igra 80 minuta bili bi prvi na tabeli
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.