Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

effe_sa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la effe_sa » 26 okt 2011, 00:41

Juventus je opet pobijedio i to je bitno nakon onog glupog remija protiv Đenove. A Matri bukvalno razvaljuje, u top formi je, vidi se da je i Vidal bitan za ekipu, a i dalje mi je jedino čudno to zanemarivanje Quagliarelle od strane Contea. Ovo ostalo se čini ok, možda još malo bolja realizacija da bude i malo još koncentracije pozadi fali, al Juve je sve u svemu na dobrom putu. Pogotovo još uvijek i bez poraza.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 okt 2011, 11:11

Storari - korektno odradio posao, kod gola nije mogao ništa
Lichtsteiner - motor desne strane Juvea, trka i klasa, nema gdje ga nema, šteta što se okliznuo kod izjednačujućeg gola, ekstra partija
Barzagli - samozatajan i konkretan, pravi Juventusovski stoper, jedna greška tokom cijele tekme
Bonucci - Conte očito izvlači najbolje iz ovog mladića
Chiellini - konkretan i borben, malo se baca tetralnije kod prekršaja na njemu, Giorgiovska posla :mrgreen:
Pepe - crknuo pred kraj utakmice, nije ni čudo koliko je pretrčao, asistencija dobra, ratnička, šteta za onu promašenu loptu u prvom poluvremenu
Vidal - ratnik bez premca, imao par nesigurnih dodavanja ali momak jednostavno mora igrati
Marchisio - standardna njegova partija, dobro su ga tukli, nadati je se da će spreman biti za sljedeću tekmu
Pirlo - njegova standardna partija, pasovi na nivou i pregled igre
Vučinić - konkretan, dobar ui postavljanju, imao par onih šuteva gdje golman brani, imao onaj jedan tik pored gola, šteta što ne uđe, valjda će mu se to vratiti sad protiv zmija u derbiju
Matri - klasa od napadača, tap-tup doviđenja prijatno

Estigaribia - ono malo što je igrao imao par solidnih poteza ali nije impresionirao
De Ceglie - nije se ni nadao ulasku
Pazienza - malo, jako malo

Conte - vidljiva želja i volja za pobjedom, ono šta ima solidno balansira sa tim, vidljiv je i strah od rezultata sa ubacivanjem De Cegliea, znamo svi da Conte nije nikada volio gubiti, to je i vidljivo sinoć bilo....
Valjalo bi da se malo oslobodi straha pa da grogiranog protivnika dotuče u ključnim momentima pravom izmjenom, ipak tri boda su tri boda ovo je odlično idemo dalje...

FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 26 okt 2011, 11:16

Pozdrav Juventini, novi kolacic na forumu :D
Citao sam ovaj forum, ali nisam se registrovao, pa logicno nisam ni komentarisao.
Juve ove sezone mnogo jaci, nego sto stvari stoje na tabeli. Po meni jedina utakmica koju nismo trebali dobiti je Chievo. Sve ostale smo mogli, a i trebali pobjediti. Vucko nas je zavio u crno protiv Bologne, a Conte je znao da svojim genijalnim izmjenama usere, kao sto je slucaj bio protiv Genove.

Podrzavam Conte-a i to njegovo trazenje formacije, samo zato sto je pravi Juventino, ali ga ne razumijem u izjavama kako se Quaq mora dokazivati pred njim, kako Elia ne moze da dobije priliku, a igraju mu nikad gori Krasic, Estegaribia, Giancerini. Pepe-a postujem iako nije kakav igrac, kod njega se bar vidi da pokusava svim silama da nesto napravi.

Vucko svaku utakmicu mi djeluje toliko nezainteresovan, ali uvijek napravi po koju priliku. Nevjerovatno.
Do sada za mene najbolje utakmice Parma i Milan, demonstracija sile. Kad bi svaku igrali onako titula bi bila sigurna.
Ovo "dobro" mjesto na tabeli imamo samo zato sto su svi ostali kiksali, inace bi opet bili negdje sedmi.

Sto se tice Fiorentine, prvo poluvrijeme ih pojeli u drugom pali. Nismo iskoristili prilike, Conte se povukao i mogli su nam sve naplatiti, ali eto sreca nisu. Matri mora biti u prvih 11 svaku utakmicu, boljeg nemamo.

Forza Juve !

Imate mahanje :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 okt 2011, 11:23

Dobro došao Soni..... samo nek' nas ima...

Conte je u strahu od rezultata.. taj svoj strah prenosi na igrače.. nerezonske izmjene i u lošem tajmingu su uzrok onakvog pada sinoć, Pepe ne može da hoda, lipsava na terenu i on uvodi De Cegliea... zatvaramo utakmicu praktički puštamo protivnika da nas pritisne svim silama u momentima kad smo ih trebali kontrama dotući

Moje mišljenje je da definitivno trebamo vidjeti kako Elia i Quagliarela dobijaju više prilike da se dokažu, Vučko je ekstra odigrao sinoć, imao par šansi, dobrih šuteva i umjesto njega bih uvep Quagliarelu..
Čekati da se oporavi i Giacherini pa da vidimo kako će to sve skupa da izgleda..

Conte sad za sad dobro radi, samo kad bi se oslobodio grča u postavci igre valjalo bi.. možda je i taj grč bio uvjetovan silnim šansama koje nisu iskoristili u prvom poluvremenu pa ih je to sputalo...nzm

Puno nam sreće u sljedećoj tekmi...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 okt 2011, 11:27

Burberry46 je napisao/la:Matri zabija opet, nadam se da ce Vucinic proraditi veceras!
Kao sto rekoh prije pocetka utakmice :D Potpuno zasluzena pobjeda, prvo poluvrijeme su odlicno odigrali, samo me iznerviralo sto je samo 1-0 bilo, u drugom poluvremenu opet neki pad i primamo gol, opet sam pomislio da se ne ponovi genova, nikako mi se ne svidja kad zabijemo gol pa stanemo, to se desava iz utakmice u utakmicu ali sreca brzo je Matri vratio prednost. Igraci utakmice su po meni Matri i Vidal, njih dvojica igraju u strasnoj formi, samo nek potraje sto duze :D Pepe odigrao borbeno, kolko je samo pretrcao svaka mu cast na tome. Opet nisam docekao da ubaci Eliu u igru, to je moja jedina zamjerka Conte-u, Veoma vazna pobjeda, Next inter :arrow:
Forza Juve!!
P.S. SonI dobrodosao!
1946

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 okt 2011, 12:28

@Soni

'Ajd živio! :mrgreen: :lol:

@ramiral

Puno sreće njima, a ne nama!

Uvijek smo ih taslačili, a i u subotu ćemo! 8-)

Drago mi je što Kasića sinoć nije bilo nigdje, dobar je on igrač, ali kao takav ne odgovara Conteovom stilu i treba to prodati, uzeti 15-20 miliona i dovesti Hazarda ili Gotzea 8-) :mrgreen:

Dok se realnim čini dovođenje Bastosa iz Lyona...

Nego još jedna pohvala za Alejandra. Trenutno ima bolju statistiku od Trezegueta, Matri je nakon 23 tekme za Juve zabio 13 golova, a David 8.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 26 okt 2011, 12:41

Bianconeri1988 je napisao/la:@Soni

'Ajd živio! :mrgreen: :lol:

@ramiral

Puno sreće njima, a ne nama!

Uvijek smo ih taslačili, a i u subotu ćemo! 8-)

Drago mi je što Kasića sinoć nije bilo nigdje, dobar je on igrač, ali kao takav ne odgovara Conteovom stilu i treba to prodati, uzeti 15-20 miliona i dovesti Hazarda ili Gotzea 8-) :mrgreen:

Dok se realnim čini dovođenje Bastosa iz Lyona...

Nego još jedna pohvala za Alejandra. Trenutno ima bolju statistiku od Trezegueta, Matri je nakon 23 tekme za Juve zabio 13 golova, a David 8.
Pozdrav novom clanu.

Ako mu Krasic ne odgovara na krilu onda ne bi ni ta dvojica, pa Bastos dode kao najbolje rjesenje mada bi ja volio nekog mladeg igraca ali eto i njega bih jedva docekao :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 okt 2011, 12:48

Ma ne bi vraga, Krasić isto izgubljen slučaj, dobro je pa zna na koji gol napada, svaki fazon na istu stranu i na socceru je tako programiran :mrgreen:

Dok se sa Hazardom ili Gotzeom nikad ne zna, i ono najbitnije, za razliku od Krasića ova dvojica vole da dodaju loptu suigračima...

Baš pročitah da je Dortmund zainteresovan da Krasića, on će biti prvi igrač na kojem ćemo izgleda zaraditi nešto love nakon Farsopolija, ukoliko ode naravno...
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 26 okt 2011, 12:54

Aha pa dobro naravno sto se tice u napadu ja sam vise mislio na defanzivne zadatke, bilo bi to onda fino Gotze mi je prije Hazarda :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 okt 2011, 13:04

Buffon

Zambrotta Thuram Cannavaro Pessotto

Camoranesi Emerson Vieira Nedved

Ibrahimović Del Piero
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 okt 2011, 15:08

@Soni

Welcome

Jedan od razloga sto vise volim Pepea od Krasica je to sto Pepe ucestvuje u igri dodaje se sa igracima, nabacuje, osuta, a Krasic kada primi loptu on odma gleda da pretrci nekoga, a u 90% slucajeva izgubi loptu, znaci od njega nikave koristi!

PS! (VAZNO)

Jutros oko 15 do 8 ulazi neki lik u tramvaj, ona stanica Alipašino cini mi se i na glavi nosi kacket JUVENTUSA. Da li je to bio neko od vas ? :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 okt 2011, 15:13

Nisam ja budan u ta doba :D

Ako nekad vidiš momka sa plavom majicom na kojoj piše žutim slovima Juve 1897, taj sam :mrgreen: :lol:
Ž '21!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 26 okt 2011, 15:33

Ma u neku ruku i razumijem Contea, ovo je bila vazna utakmica. Pred duel sa Interom i nakon 4 utakmice bez pobjede. Zato mi je i razumljivo ono uvodjenje De Cegliea. Pa i sam Mihajlovic je nakon utakmice priznao da su imali srece pa nisu gubili 3:0 na poluvremenu. Bice to dobro ;)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 okt 2011, 15:39

Giaccherini postao otac po prvi put! Aguari, Manuele!
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 okt 2011, 15:41

Cestitke, svaka cast :D

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 26 okt 2011, 15:56

@ Soni
Dobro dosao!

Juve razmislja o pozajmici Krasica u Dortmund ili da dadne 10 miliona i Krasica za Perisica? Ne znam bas nesto o tom Perisicu i njegovim kvalitetima, ali ta opcija bi bila suluda:( . Licno, ne bih ga prodavao, jer mislim da je kalibar za Juve, samo se treba malo potrditi i pokusat razumjeti Conteove ideje.

Ali, cinjenica da nije mogao izboriti prvih 11, odnosno, klupu za rezerve, govori da nije na nivo koji Conte zahtjeva. Tako da je izvjesno da, mozda, ide negdje u januarskom prelaznom roku...

Forza Juve!!
slika

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 okt 2011, 16:21

Zanima me jel ima na Facebook neko od igraca Juventusa ali da je to bas ON, da on pise tamo .. ?

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 okt 2011, 16:32

[youtube][/youtube]

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 okt 2011, 16:35

Ja mislim da ćemo protiv jačih ekipa koje igraju otvoreno, i mi bolje igrati. Nikako nam ne leže ekipe koje se brane sa 10 igrača. Samo Conte mora u buduće kod pozitivnog rezultata ubacivati brze i prodorne igrače i preko kontri završavati utakmice, a ne strepiti do zadnje minute.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 okt 2011, 16:36

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []