Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Profesor
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Profesor » 26 okt 2011, 13:14

Arnelinho je napisao/la:
Profesor je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... lsea-match
:?:

Evo upravo sam citam, da je spreman za subotu.
Da, to je novija vijest. :) Onda kako @profa ka'e. :mrgreen:
:lol: :lol: Za rd mi i zena pusti da sefujem, tako da onda pretjeram u tome :D

Da li se je ralno nadati da ce protiv Chelsea Arshavin igrati iza Robina?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 okt 2011, 13:22

Realno je očekivat. :mrgreen: Samo je fora da neće. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 okt 2011, 13:24

Da je x izvući ja prezadovoljan ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 okt 2011, 13:34

GunnerS je napisao/la:Da je x izvući ja prezadovoljan ;)
I ja sam zadovoljan sa X-om, mada mislim da trenutno nije ni dvica daleko. :)

Oni su imali iscrpljujuć meč prošli vikend (igrali sa 9 igrača oko 50 min.). Upitan je Mata, dok Drogbe i Bosingwe sigurno neće biti. Danas igraju sa Evertonom i imaće dan manje odmora. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 26 okt 2011, 13:50

Prolazak u kupu osiguran u jednoj uzbudljivoj utakmici. Preorketom smo dosli do pobjede i nastavili niz utakmica u kojima smo slavili. Arshavin je sinoc pokazao da se na njega jos moze ozbiljno racunati i da ga treba forsirati blize golu. Takodjer mi je drago sto je Park pogodio i nadam se da ce ubuduce dobivati vise prilike da se dokaze. TV je izasao zbog lakse ozljede, ali sve je u redu i ocekivati je da bude spreman za Celzi. Imam neki osjecaj da cemo ih pobijediti, ili barem bod uzeti.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 okt 2011, 13:50

Što Drogbe i Bosingwe neće bit ?!
Ko je dobio crveni karton prošlu utakmicu, ta dvojica ?!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 okt 2011, 14:01

GunnerS je napisao/la:Što Drogbe i Bosingwe neće bit ?!
Ko je dobio crveni karton prošlu utakmicu, ta dvojica ?!
Da, taj dvojac je dobio crveni :D

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 okt 2011, 14:04

Bosingwa ima pravo nastupa protiv Arsenala. :D
Za onakav crveni dobije se zabrana nastupa na samo jednoj tekmi, a to je ova večeras protiv Evertona u CC. ;)
Mata je isto spreman ko i svi ostali igrači (sem naravno Essiena).

Al znam ja da je glavna briga bila kako zaustaviti Titu, pa je on to sam riješio protiv QPR-a. Torres se vraća... 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 okt 2011, 14:15

Johnyx95 je napisao/la:Bosingwa ima pravo nastupa protiv Arsenala. :D
Za onakav crveni dobije se zabrana nastupa na samo jednoj tekmi, a to je ova večeras protiv Evertona u CC. ;)
Mata je isto spreman ko i svi ostali igrači (sem naravno Essiena).

Al znam ja da je glavna briga bila kako zaustaviti Titu, pa je on to sam riješio protiv QPR-a. Torres se vraća... 8-)
Ko ti je tito ?! A nema veze, isti nam đavo, igrali svi il nit jedan, na našim momcima je da se bore ;)

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 okt 2011, 14:24

GunnerS je napisao/la: Ko ti je tito ?!
Pa evo Drogbina mater će ti pojasnit.
Mum Clotilde said: “When I was pregnant with Didier there was this general who was the leader of Yugoslavia, Marshal Tito, that I appreciated a lot for his values and perseverance. I loved him a lot because of his fighting spirit and that’s why we called Didier Tito.” :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 okt 2011, 14:26

Ma biži, vidiš da nije normalana :D A uostalom, to je za nas veliki plus, nedostatak Tite :D
Iako bi vvolio da nema ni Torresa, ko bi vam onda igrao u napadu ?! Sturidge ?!

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 26 okt 2011, 14:27

Profesor je napisao/la:
slika

slika
Ovaj ne skace vec leti :o :mrgreen:

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 okt 2011, 14:31

GunnerS je napisao/la:Ma biži, vidiš da nije normalana :D A uostalom, to je za nas veliki plus, nedostatak Tite :D
Iako bi vvolio da nema ni Torresa, ko bi vam onda igrao u napadu ?! Sturidge ?!
Igrat će Torres. ;)
Al eto kad njega ne bi bilo vjerujem da bi stavio naprijed Anelku ili 'malog Drogbu', Lukakua.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 okt 2011, 14:32

A kakav je Torres ove sezone, golovi assistencije ?! Ko vam je inače najbolji igrač ?! Slabo sam ove godine pratio Chelsea, znam rezultate al stvarno ne znam ko je ove sezone u formi ko nije itd itd.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 okt 2011, 18:12

Torrke je proradio, idu ga i golovi i asistencije. Taman je ušao u dobru formu kad ga je presjekao crveni karton i ova suspenzija, ali protiv Genka je u LP zavalio dva komada, a prije toga protiv Leverkusena imao 2 assista. ;)
Najbolji igrač nam je, subjektivno govoreći naravno, Mata. On je naš kreativac, fantastično se uklopio i igra vrhunski. Također u životnoj formi je Ramires iako je propustio QPR i Everton, bit će spreman za subotu. 8-) Tu je i Sturridge koji pokazuje da može igrati na krilu veoma dobro, samo mu još treba konstatnosti da bi postao world class što Englezi kažu. Pozadi naravno Terry i Cech standard. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 okt 2011, 18:23

@GunnerS: Ovaj Chelsea je puno brža ekipa nego "prethodni", igra 4-3-3 ,obično sa Matom(Maloudom), Torresom i Sturridge-om u napadu.

Torres još nije onaj iz prve sezone na Anfieldu, mada se probudio (makar malo). Na zadnjoj tekmi protiv Genka je dao 2 gola u demoliranju istih (5:0 na S.Bridge-u). Dao je još gol protiv Man. Utd-a i to je jedini gol koji sam gled'o u direktnom prenosu. :D A kako vidim na statistici i još jedan protiv Swansea. Ukupno 4 gola, što i nije za poFalit, al' jeste napredak (kako sezona odmiče počeo je davati golove).

Nj. (bar meni) najbolji napadač je ovaj Sturridge. Ako se ne varam došao je iz Citya (onog Citya) i igra dopadljivo. U suštini nema nekog posebnog igrača koji se može izdvojiti, jer su golovi i asistencije "pravilno" rasporedjeni. Frank je najučinkovitiji nj. igrač jer ima 3 gola i 4 asistencije.

Kako sam rek'o za Torresa tako i važi za Chelsea: Kako sezona odmiče dižu se. Istina zadnju tekmu su izgubili na engleskom Bilinom Polju protiv QPR-a (nisam znao da je i Chelsea iz naselja Queens Park :? ), al' bili su bolji veći dio tekme.

Posebno me raduje to da su igrali otvoreno. Napadali su + ofanzivna formacija, a to mi daje nadu da se sa nj. možemo nadigravati.

Ta tekma je ujedno bila i iscrpljujuća za njih. Odigrali su maestralno 90 minuta (oko 50 min. sa 9 igrača) i zato kažem da je Arsenalova prednost nj. umor. Jbg. danas igraju tekmu protiv Evertona i tu takodje očekujem tekmu visokog ritma. Pitanje je samo koja postava će igrati. Praktično 24 h imaju manje da se odmore i pripreme za tekmu u subotu.

Takodje jedan zanimljiv podatak sam ovde neki dan napis'o, a i to bi moglo uliti nade. Chelsea bez Drogbe (otkako je njega u Chelseau) nikada nije pobjedio Arsenala. 8-)

Nadam se da će tako i ostati.

Po drugoj strani: Arsenal je u naletu. Snaga je prilično dobro rasporedjena, al' je očigledan manjak kvaliteta u odnosu na komšije. No ,u ovo komšije sve više i više sumnjam. :mrgreen: QPR,Fulham,Arsenal,Chelsea, jbg pun kufer komšija. :mrgreen: Da je tu Jack, bila bi drugačija priča (o kvalitetu pričam, jer bi bilo "tu negdje", ovako jbg.).

Iskreno, vjerov'o sam u ovu ekipu cijelo vrijeme, pa vjerovaću i sada. Mislim da mogu do tri boda, a ona bi bila ogromna. Sasvim sigurno bi bila najvažnija pobjeda Arsenala u prvom dijelu sezone. Mada ni sa bodom nisam nezadovoljan. O porazu mi je glupo pričati, jer kakav sam čovjek ako bih se zadovoljio sa porazom (pa makar i 1:0)? :roll: :D

Nadam se da će smoći snage i donijeti na Emirate (koji opet pjevaju) sva 3 boda i time uvjeriti mnoge da je ova ekipa jaka, da ima kvalitet i da se može nositi sa izazovima.

Bilo kako bilo ,favorit i dalje ostaje Chelsea. ;)

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 26 okt 2011, 18:39

@ Arnelinho,
pokusaj malo sa njihov/njegov/njih i tako dalje, ovo previse bode u oci kad napises nj. 3 puta .. nhf

A za utakmicu, borit se i izborit dobar rezultat. Imamo sanse ne za bod, vec i za tri ako budemo na visokom nivou igrali.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 okt 2011, 18:56

Edin.- je napisao/la:@ Arnelinho,
pokusaj malo sa njihov/njegov/njih i tako dalje, ovo previse bode u oci kad napises nj. 3 puta .. nhf

A za utakmicu, borit se i izborit dobar rezultat. Imamo sanse ne za bod, vec i za tri ako budemo na visokom nivou igrali.
Vidi ga ,broj'o. :mrgreen:

To je već navika, al' dobro poslušaću te. Nakon slova "nj" mi ruka odmah leti na tačku, pa ako sam umoran (ili ružno sjedim :D ,a sjedim svakak') onda i ne pokušavam da napišem u cijelosti (eto da budem do kraja precizan) prisvojnu zamjenicu u 3. licu jednine. :mrgreen:

U svakom slučaju,aj poslušaću te. :)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 okt 2011, 19:17

Johnyx95 je napisao/la:Torrke je proradio, idu ga i golovi i asistencije. Taman je ušao u dobru formu kad ga je presjekao crveni karton i ova suspenzija, ali protiv Genka je u LP zavalio dva komada, a prije toga protiv Leverkusena imao 2 assista. ;)
Najbolji igrač nam je, subjektivno govoreći naravno, Mata. On je naš kreativac, fantastično se uklopio i igra vrhunski. Također u životnoj formi je Ramires iako je propustio QPR i Everton, bit će spreman za subotu. 8-) Tu je i Sturridge koji pokazuje da može igrati na krilu veoma dobro, samo mu još treba konstatnosti da bi postao world class što Englezi kažu. Pozadi naravno Terry i Cech standard. :D
Jao strasno usrali smo se vec. Najjace mi je ovako kad reklamiraju "snagu" na tudjim temama.
Dio Arsenala

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 okt 2011, 19:19

-Paja je napisao/la: Jao strasno usrali smo se vec. Najjace mi je ovako kad reklamiraju "snagu" na tudjim temama.
A da pogledaš post iznad mog ? ;)
GunnerS je napisao/la:A kakav je Torres ove sezone, golovi assistencije ?! Ko vam je inače najbolji igrač ?! Slabo sam ove godine pratio Chelsea, znam rezultate al stvarno ne znam ko je ove sezone u formi ko nije itd itd.
Uostalom, nemam ja vama šta reklamirati, uvjerit ćete se ko i obično kada utakmica krene.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.