FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 26 okt 2011, 18:59

tekstil u Fan shopu

slika

slika

slika

ostatak na: http://www.fksinfo.com/np-1521-Predstav ... _Shopu.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 26 okt 2011, 19:39

VanBasten je napisao/la:tekstil u Fan shopu

slika

slika

slika

ostatak na: http://www.fksinfo.com/np-1521-Predstav ... _Shopu.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Jako mocno da kazem Evropski, treba otici i ovo vidjeti ,ovo nema ni jedan klub u drzavi.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 26 okt 2011, 19:39

slika

slika

slika

Ove polo majice su fenomenalne i akb kad se para malo skupi odma kupujem,svaka cast svima koji rade na ovom ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 okt 2011, 19:40

Jebote kako je moćno ! pogotovo mi se sviđa ova majica sa starim grbom. fino !
http://fksinfo.com/slike/fanshop_08.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fksinfo.com/slike/fanshop_02.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fksinfo.com/slike/fanshop_09.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

ma sve su dobre ! svaka čast !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 26 okt 2011, 19:48

Da nam je neko pricao prije godinu dana da ce se ovakav fan shop otvoriti, i ne samo to vec i onakav spektakl za rodjendan kluba kakav rijetko prave i Evropske ekipe, ovo je za svaki respekt. :P

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 okt 2011, 20:32

svaka čast za fan shop
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 okt 2011, 20:38

Stvarno sve cestitke za Fan Shop odlican je.Artili su dobri,nije bilo puno pompe oko njega kao sto ovi nasi pricaju a nista ne prave korektan potez vase uprave stvarno ovo vrijedi imat u ormaru (ne mom :D )
svoj ti pos'o !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 okt 2011, 20:40

Grbavica moj zivot je napisao/la:Stvarno sve cestitke za Fan Shop odlican je.Artili su dobri,nije bilo puno pompe oko njega kao sto ovi nasi pricaju a nista ne prave korektan potez vase uprave stvarno ovo vrijedi imat u ormaru (ne mom :D )
Hvala komso za cestitke ;) Bice jos artikala uskoro (za nekih 5 dana i dresovi ce biti dostupni) , valjda i ti vasi otvore uskoro :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 okt 2011, 20:42

Sarajlijc@ je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Stvarno sve cestitke za Fan Shop odlican je.Artili su dobri,nije bilo puno pompe oko njega kao sto ovi nasi pricaju a nista ne prave korektan potez vase uprave stvarno ovo vrijedi imat u ormaru (ne mom :D )
Hvala komso za cestitke ;) Bice jos artikala uskoro (za nekih 5 dana i dresovi ce biti dostupni) , valjda i ti vasi otvore uskoro :)
Ako Bog da za 100 :lol: :lol:
svoj ti pos'o !

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 26 okt 2011, 21:44

Gdje je fan shop?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 okt 2011, 22:24

afa97 je napisao/la:Gdje je fan shop?
U prostorijama kluba.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 okt 2011, 23:01

slika

slika

slika

Svaka čast upravi na ovom potezu.Otvaranje fan shopa i proslava 65 rođendana je pobila priče o finansijskom kolapsu u FK Sarajevo.Imam jedno pitanje za bolje upučene.Pošto vidim na slikama nešto artikala od Hordi Zla da li ovo znači da su u klubu dogovorili da dalja prodaja ide samo preko kluba. :?:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 okt 2011, 23:18

Jest , haj sad popusti.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 okt 2011, 23:31

Sarajlijc@ je napisao/la:Jest , haj sad popusti.
Imaš jedno mahanje. Lahka ti noć. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 okt 2011, 00:04

DRHAUSE je napisao/la:

slika

slika

slika

Svaka čast upravi na ovom potezu.Otvaranje fan shopa i proslava 65 rođendana je pobila priče o finansijskom kolapsu u FK Sarajevo.Imam jedno pitanje za bolje upučene.Pošto vidim na slikama nešto artikala od Hordi Zla da li ovo znači da su u klubu dogovorili da dalja prodaja ide samo preko kluba. :?:
Ja nisam nista vidio vezano za Horde ZLa marketing na ovim slikama ... ? Stvari sa obiljezjem HZ se prodavaju iskljucivo u udruzenju navijaca u Zetri.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 27 okt 2011, 00:16

F.K Sarajevo ima svoj marketing,svoje prostorije i svoja idejna rjesenja za sve artikle vezene za klub.
Hz imaju svoj marketing,svoje prostorije i svoja idejna rjesenja za sve artikle vezane za navijacku grupu.

I da,ima jos i http://www.fksinfo.com" onclick="window.open(this.href);return false; ,stranica koja najkvalitetnije prati sve vezano za klub,snima sve materijale vezena i za klub i za Hz,i oni imaju svoj marketing,svoje artikle i svoja idejna rjesenja za artikle..oni nemaju prostorije,ali zato imaju najjacu stranicu koja prati jedan klub u svim mogucim segmentima u BiH sigurno,a vjerovatno i medju najboljim u regionu (ex yu)

Svak' zna svoje mjesto,svak zna svoj dio "posla",sve je uvezano i sve se preplece...velika bordo porodica ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 okt 2011, 00:28

-A- je napisao/la:F.K Sarajevo ima svoj marketing,svoje prostorije i svoja idejna rjesenja za sve artikle vezene za klub.
Hz imaju svoj marketing,svoje prostorije i svoja idejna rjesenja za sve artikle vezane za navijacku grupu.

I da,ima jos i http://www.fksinfo.com" onclick="window.open(this.href);return false; ,stranica koja najkvalitetnije prati sve vezano za klub,snima sve materijale vezena i za klub i za Hz,i oni imaju svoj marketing,svoje artikle i svoja idejna rjesenja za artikle..oni nemaju prostorije,ali zato imaju najjacu stranicu koja prati jedan klub u svim mogucim segmentima u BiH sigurno,a vjerovatno i medju najboljim u regionu (ex yu)

Svak' zna svoje mjesto,svak zna svoj dio "posla",sve je uvezano i sve se preplece...velika bordo porodica ;)
e vala si sve rekao.. ;) ;)
@house pucas mi po savovima u zadnje vrijeme...pises nebuloze...mada i ja bi volio da budemo kao baskijci sto se tice igraca u svim sportovima 8-) 8-)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 27 okt 2011, 11:22

sutra je kao ta odluka da li ce horde moci na derby,sta god da odluce,jedno je sigurno horde ce biti na derbyu dozvolili oni to ili ne,mozda cak sta vise je bolje da kazu da je zabrana organizovanog dolaska,tad bi imali vise prostora na sjeveru i vise komocije da razmanotiramo sve u i okolo grbavice...

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 27 okt 2011, 11:34

pastore je napisao/la:sutra je kao ta odluka da li ce horde moci na derby,sta god da odluce,jedno je sigurno horde ce biti na derbyu dozvolili oni to ili ne,mozda cak sta vise je bolje da kazu da je zabrana organizovanog dolaska,tad bi imali vise prostora na sjeveru i vise komocije da razmanotiramo sve u i okolo grbavice...
kako ti znas da ce biti horde na derbiju ako ostane zabrana, ne pricajte gluposti.

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 27 okt 2011, 11:42

Adnan 1986 je napisao/la:
pastore je napisao/la:sutra je kao ta odluka da li ce horde moci na derby,sta god da odluce,jedno je sigurno horde ce biti na derbyu dozvolili oni to ili ne,mozda cak sta vise je bolje da kazu da je zabrana organizovanog dolaska,tad bi imali vise prostora na sjeveru i vise komocije da razmanotiramo sve u i okolo grbavice...
kako ti znas da ce biti horde na derbiju ako ostane zabrana, ne pricajte gluposti.
a sto nebi bile,nebojkotujemo nevidim problem neki da svoj klub u svom gradu nemogu gledat?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], fera, rimljanin90 i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []