AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ne znam tony šta da ti kažem ... lik je po mom nekom skromnom mišljenju teški odron. Sve što zna je udariti protivnika.
Ono vrijeme što je igrao za nas žali Bože para što mu se davalo. Nije me impresionirao ni u Palermu a kamoli kod vas ... doduše pogledao sam samo 3 vaše utakmice ove sezone. Onu protiv Barce, protiv Napolija i nas ... Kritičan je skroz, čim ga vidim sjetim se kako lopte nije znao da doda na duže od 5 metara.
Ono vrijeme što je igrao za nas žali Bože para što mu se davalo. Nije me impresionirao ni u Palermu a kamoli kod vas ... doduše pogledao sam samo 3 vaše utakmice ove sezone. Onu protiv Barce, protiv Napolija i nas ... Kritičan je skroz, čim ga vidim sjetim se kako lopte nije znao da doda na duže od 5 metara.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
m kakav nocerino iz juventusa davno je to bilo, igra čovjek stvarno dobro, defanzivne zadatke odrađuje, a stigne i par puta po utakmici i zaprijetiti iz daljine, čak je i zabijao imao par prečki i stativa, branili mu golmani dobre šuteve i sl. po meni trenutno od bomela boljiL'Avvocato je napisao/la:Ne znam tony šta da ti kažem ... lik je po mom nekom skromnom mišljenju teški odron. Sve što zna je udariti protivnika.
e da zaboravio sam i ambrosinija staviti u slabe karike nikad nije ni bio neka klasa, ali je igrao korektno, al sad je frajer propo skroz
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
MILAN: Abbiati, Abate, Bonera, Thiago Silva, Taiwo, Aquilani, Ambrosini, Nocerino, Boateng, Ibrahimovic, Cassano.
Taiwo igra
Taiwo igra
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
izgleda da se antonini ozljedio taiwo kreće
ali zato bonera ipak na štoperu
- muha milanez
- Kontakt:
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Bonera, T.Silva, Taiwo; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Cassano.senad_flamin je napisao/la:MILAN: Abbiati, Abate, Bonera, Thiago Silva, Taiwo, Aquilani, Ambrosini, Nocerino, Boateng, Ibrahimovic, Cassano.
Taiwo igra
ipak Bonera stoper!!!sta je sa Mexesom,Yepesom i Nestom?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- senad_flamin
- Kontakt:
Da te utakmice sto si pogledao slazem se da nije bio nesto,ali u svim drugim navijaci su ga proglasavali igracem utakmice,dosta je dobar !L'Avvocato je napisao/la:Ne znam tony šta da ti kažem ... lik je po mom nekom skromnom mišljenju teški odron. Sve što zna je udariti protivnika.
Mada eto kazem protiv Juveta,Barce i Napolia nije bio niko dobar pa tako nije ni on
-RIVALDO-
da je bogdom sto duzetony-mortale je napisao/la:izgleda da se antonini ozljedio taiwo kreće![]()
- senad_flamin
- Kontakt:
http://www.calciomercato.com/mercato/il ... kel-190933
Evo nesto za Merkela,kazu da je za sad najbolji igrac Genoe, a na kraju sezone valjda cemo ga vratit za 4 mil €
Evo nesto za Merkela,kazu da je za sad najbolji igrac Genoe, a na kraju sezone valjda cemo ga vratit za 4 mil €
-RIVALDO-
- muha milanez
- Kontakt:
hajde nek se neko potrudi pa da postavi dobar link za tekmu..
pozz rossoneri!!!!
pozz rossoneri!!!!
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- tony-mortale
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;muha milanez je napisao/la:hajde nek se neko potrudi pa da postavi dobar link za tekmu..
pozz rossoneri!!!!
http://maninbo.com/streams.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Daj ko kakav dobar link da nestopa
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
tek sam se ukljucio kako igraju ... toni hvala na linkovimatony-mortale je napisao/la:http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;muha milanez je napisao/la:hajde nek se neko potrudi pa da postavi dobar link za tekmu..
pozz rossoneri!!!!
http://maninbo.com/streams.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- muha milanez
- Kontakt:
http://88.80.11.29/40577/watch-ac-milan-vs-parma" onclick="window.open(this.href);return false;
meni ovaj ne stopa!
meni ovaj ne stopa!
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
pošto nisam u mogućnosti gledati tekmu molim kakav komentar kako stoji milan i to, hvala.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
ma nako imamo dominaciju na terenu ali bez neke izgledne sanse do sadbaresi#6 je napisao/la:pošto nisam u mogućnosti gledati tekmu molim kakav komentar kako stoji milan i to, hvala.
Ma nesto pokusavamo ali nema nikakve prilike ...zaista nam fali taj zadnji pas ili se napadaci nekrecu dovoljnobaresi#6 je napisao/la:pošto nisam u mogućnosti gledati tekmu molim kakav komentar kako stoji milan i to, hvala.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nocerino 1:0
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Boateng_27
- Kontakt:
Nocerinoooo
Ibra još jedna asistencija
Ibra još jedna asistencija
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
goooooooolll Nocerino assistencija ibrakadabree !!!!!!!
trpaj 
evo ga i 2. jes mi krivo sto ne gledam
evo ga i 2. jes mi krivo sto ne gledam
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 26 okt 2011, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.