Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
kod mene pise da je nevazeci??? ne kuzimGoalgetter je napisao/la:Sopcast Channel 116230. Odlican stream.
Dzeko u ulogi Silve u ovoj utakmici. Kakvo dodavanje prema Razaku.
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
http://www.rojadirecta.me/goto/www.spor ... m/ch3.htmlElegant je napisao/la:Moze li neko link postavit da ne treba nista instalirat ? Link za stream !
Radio je odlično u I pol...
Pa nije bgm samo da poene skuplja, haman, osim njega, u cijelom timu niko ne zna promjeniti stranu terena sa pasom od 30-ak metara.ek0 je napisao/la:Dzeko skont'o kako se poeni skupljaju. Odes na centar gdje je najveci promet uzmes loptu i proslijedis prvom do sebe, onda opet trazis loptu, slozis neki pas i to je to. A ne onako camis cekajuci u 16 i ako ti niko neda loptu onda kazu Dzeko najgori na terenu.
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
FK DELFIN NEUM
dramatičan, prošao elokobija kroz noge, prošao golmana, uletio mu klizeći ovaj na liniji on je zaustavio i zabio golBIHfan je napisao/la:Kakav je gol dao?
Na odbicu, sa pola metra. Na pravom mjestu u pravo vrijeme.BIHfan je napisao/la:Kakav je gol dao?

sa po metra... ono ni ja ne bi promasio...BIHfan je napisao/la:Kakav je gol dao?

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
Inzaghi bi mu pozavidio na golu,ni on onakve nije davao.Nije bitno niko ne pita na kraju kakav je gol,bitno je da udjeBIHfan je napisao/la:Kakav je gol dao?
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako je krenulo, mogli bi ovi gore stradati nego United.
EDIT: Aaaaaaaaaaaaaa kud ova nije usla od Dzeke .. Joj stetaaaaa
Ti mora da nisi ogladnio u ratu...frankqqqqq je napisao/la:e yebo ga hljeb džeko kako ovo maši :S
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

NEVJEROVATNO!
5:1
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, BlackRiver1987, Bosanac90, bvsic, CAGarfia, Confiance, denza, Derleiprime, DjaniTarik, feniksptica, galia95, General505, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], greenwood, Hafiz00, Hansestadt, Hardzavi, HariTz, Hrammm1921, icetea01, invincible1921, jasmin10, Jegres, lol89, LondonBlues, meecko, mercurial, myself, napapijri1987, nebeskasila, NEZALAGANJE, Proximic, Rauber33, rishovski, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, travuljasSs, UtdBiH21, Venom, WeekendOffender, Zglavkar i 420 gostiju.