da se ne ponavljamBIHfan je napisao/la:Onaj mali Suarez, upamtite bice world class. Mnogo bolje izgleda od Silve a 17 godina.
A Dzeko stvarno mora poradit u ovim zavrsnim sutevima, pa mogao je jos golova dati.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Edin Dzeko protiv United 2 gola 1 asistencija a veceras isto, 2 gola 1 sistencija! 
Oficijelni spiker Johnsona obajavljuje kao man of the mach, cc
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
nesto mi puno vise fula zicere nego prije, mozda je do mene ali od francuske pa ligaskih utakmica to zapalo za oko
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Svaka cast Dzeki i Mancester Cityu,zaista igraju odlicno,sa pola snage su pobjedili veceras..Cestitke nasem dijamantu na odlicnoj igri i dva gola i asistenciji..igra u sjajnoj formi,sto je posebno dobro a reprezentaciju! Edine samo naprijed,pokazao si da mozes igrati u bilo kojem klubu na svijetu kad ti dosadi u Cityu!:) Samo tako nastavi,jos jednom cestitke!
Džeko majstoreeeeeeeee !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Bravo Dzeko,nova 2 gola i asistencija,pa sta vise treba!? Igra covjek u odlicnoj formi,kao iz najboljih dana dok je igrao u Wolfsburgu,mada je ovaj Dzeko puno pokretljiviji,pa i brzi..vise trci,trudi se zaista i to je moralo donijeti rezultat! City strasan,nova Barcelona,plus su igrali bez 7-8 standardnih igraca..
4 gola i 2 assistencija u 4 dana i opet narod ocd prica da je los igrac 
Svaka cast Edinu, odlicno je veceras pruzio partiji,,,, samo neka nastavi ovako aBd. Nadam se da ce igrati sada u prvenstvu ili ili ligi prvaka u prvih 11, zasluzio je definitivno.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Kolarov mu nije dodao loptu za hattrick. e **** aleks
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
dzeko veceras objektivno igrac utakmice... prejak brate za ove orandjaste vukove

4-IN-A-ROW
Dzeko odlican veceras. Dodavao, driblao, davao golove... Ima sasvim solidnu tehniku, sto se moglo i veceras vidjeti. Nevjerovatno je kako iz utakmice u utakmicu napreduje.
Uz Kolarova, za mene najbolji igrac veceras. Kolarov sigurno treba u prvi tim, puno je city ucinkovitiji, i opasniji kada je on umjesto clichyja. Onaj mali Suarez, malo je reci da je odlican!
Uz Kolarova, za mene najbolji igrac veceras. Kolarov sigurno treba u prvi tim, puno je city ucinkovitiji, i opasniji kada je on umjesto clichyja. Onaj mali Suarez, malo je reci da je odlican!
Izdržati, to je temelj vrline!
daj ko link za taj 5. gol 
Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeki je ovo 12. gol u ovoj sezoni za Manchester City, dok Aguero ima 11.
Koliko utakmica je Dzeko odigrao ?Goalgetter je napisao/la:Dzeki je ovo 12. gol u ovoj sezoni za Manchester City, dok Aguero ima 11.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Goalgetter
- Kontakt:
Mala ispravka.tanzla je napisao/la:Koliko utakmica je Dzeko odigrao ?Goalgetter je napisao/la:Dzeki je ovo 12. gol u ovoj sezoni za Manchester City, dok Aguero ima 11.
Dzeko je zabio 11 golova (12 utakmica) , Aguero 10 golova (11 utakmica).
8 Premier + 1 comunity + 2 danas = 11 golova.Goalgetter je napisao/la:Dzeki je ovo 12. gol u ovoj sezoni za Manchester City, dok Aguero ima 11.
Znaci isti su.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
nanek
da ste gledali tekmu vidjeli bi ste da je imao 2 sigurno a mozda i 3 ubacaja kolarova sa strane koja je morao zabit,bar 1 je mogo
...Igra extra,ali da ne budem sada pesimista nije mi to cilj,ali i fula dosta,mogo je zabit jos 2 gola sigurno! al nema veze idemo dalje majstore 
Tu su dakle. Citao sam na bluemoonu (mislim da je i ovdje neko pisao o tome) da Dzeko daje gol svake 54 minute.Goalgetter je napisao/la:Mala ispravka.tanzla je napisao/la:Koliko utakmica je Dzeko odigrao ?Goalgetter je napisao/la:Dzeki je ovo 12. gol u ovoj sezoni za Manchester City, dok Aguero ima 11.
Dzeko je zabio 11 golova (12 utakmica) , Aguero 10 golova (11 utakmica).
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, General505, Goalgetter, izdzezveubrazil, L-Train, Proximic, zikerrz21 i 65 gostiju.