Dobro, ovo je već neosnovano, kod mene toga i nema (bar ne u jednom postu toliko).Edin.- je napisao/la:@Arnelinho, meni to previse bode oci. Kao kad citam kod nekoga pismeni sastav, pa svaka recenica pocinje "kada sam trco" ; "kada sam bio" ; "kada sam ovo, kada sam ono". Nisam ni ja neki master gramatike, al' eto, moje misljenje.
Sto se tice same utakmice, nadam se dobrom ishodu po nasu ekipu. Bit' gruba igra, sa puno kartona. Nadam se samo da ne dodje do nove povrede nekog naseg igraca.
Inače, ne bih imao ama baš ništa protiv da svi pišemo duže postove, jer se samo tako može stvoriti normalna i kvalitetna diskusija. Zato i nastojim malo objasniti svoje mišljenje. Ponekad je neosnovano ,nelogično ili mi je promaklo što ,pa onda neko primijeti, uputi me ili udje u raspravu oko neke tačke/teze. A sve dok je riječnik koji "sagovornik" koristi normalan ja sam spreman diskutovati, popuštati, priznavati greške itd. Nisam to samo jednom do sada uradio (pa čak i na ovom forumu).
Niko nije potpuno upravu i niko nikad neće biti, zato ću ti učiniti uslugu i pisati "pune" riječi (jer vjerovatno nisi jedini kome smeta).
A ako ti dužina posta smeta, za to oprosti, al' dodaj me slobodno na gnjavatore, neću se ljutiti.Zapravo mnogi koji pišu duge postove su za mene najkvalitetniji forumaši.
PS. Ne zamjeri, al' neke stvari i izmedju redova čitam.