to je bila taktička zamisao FTV-a kad su Bilića stavili da komentarišeMonolog je napisao/la: Ne mogu da vjerujem da ovo pišem, al' poželio sam Muratovića i Ahmetovića na komentatorskoj poziciji.

to je bila taktička zamisao FTV-a kad su Bilića stavili da komentarišeMonolog je napisao/la: Ne mogu da vjerujem da ovo pišem, al' poželio sam Muratovića i Ahmetovića na komentatorskoj poziciji.
Nebojsaa Kolak i ne bilo u mrsko kad vodi sve zive emisije na televiziji u na radiju u juznoj hercegoviniRizah je napisao/la:Meni je najjači onaj komentator što se javlja iz Trebinja.
Imam osjećaj da je njemu mrsko pričati, kao da mu je neko pobio čitavu porodicu pred sami početak utakmice.
Pa sta tu ne valja?OTNYS_YNWA je napisao/la:Sabahudin Topalbecirevic :
"Što se tiče Španske lige i iznenađenja na vrhu tabele, za koje ne znamo koliko će trajati,... ipak u jedno možemo biti sigurni... Levante je osigurao opstanak... "
Pa ljudi su čini mi se u ovom trenutku bili prvi na tabeli.karameldar je napisao/la:Pa sta tu ne valja?OTNYS_YNWA je napisao/la:Sabahudin Topalbecirevic :
"Što se tiče Španske lige i iznenađenja na vrhu tabele, za koje ne znamo koliko će trajati,... ipak u jedno možemo biti sigurni... Levante je osigurao opstanak... "
Pa i sam trener njihov je rekao da im je cilj da osiguraju opstanak.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa ljudi su čini mi se u ovom trenutku bili prvi na tabeli.karameldar je napisao/la:Pa sta tu ne valja?OTNYS_YNWA je napisao/la:Sabahudin Topalbecirevic :
Meni je izjava presmiješna.
Nema logike, ali eto.. U svakom slučaju izjava Bahe je ...karameldar je napisao/la:Prije par dana.OTNYS_YNWA je napisao/la:Kada?
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... -kolo-vodeOTNYS_YNWA je napisao/la:Kada?
karameldar je napisao/la:Pa sta tu ne valja?OTNYS_YNWA je napisao/la:Sabahudin Topalbecirevic :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.