jest da su sad malo slabiji, ali vratice se garant.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Meni je OM najdrazi od svih klubova u europi i svijetu zbog svoje specificnosti a posebno zbog navijaca koji su najbolji na svijetu, i zaista mi je drag taj klub.. ali ovako nesto izjavit, ja mislim da nebi mogao nikad u zivotu. Pa covjece, sta si ti, bosanac ili francuz? Jel zivis u Tuzli ili Marseille-u? Stvarno te ne kontam ni sekunde.Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:nelsonnnnnnn pobjedi moj marseille veceras sad samo tri boda od pozicije z aligu prvaka u sljedecem kolu dolazi nam lyonnnnnnn bice krviiiii do koljena j.... ce mo majku lyonuuuuuuuuuuuu ubit ce mo ih u nasem ppaklu veledroma naprijed marseilleeeeeee ljubaviiiiiiii moja
ma nemoj tako. neka igra.stas.Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:ja vako se svaki dan sjetim nekog jos igraca kojeg zaboravim pa da ka kazem da je onaj Eric Cantona dijete marseillea isto , mada je meni slejacina i mrzim ga ko sto mrzim svakog igraca koji je igro za Man Utd
a pjanic, eee, da hoce vam pjanic dati gol ali da vi pobjedite 2-1, ali da ga da ppjanic. heh,, ma 3 boda kako god za marseila.Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:Marseille veceras protiv Metza u sastavu
----------------------Mandanda---------------------
Bonnart------Rodriguez---Givet--------Taiwo
------------------Cana---M'Bami------------------
-----Akalé-------------Nasri------------Niang---
-----------------------Cissé-------------------------
idmeo na pobjedu pobjedaaaaaaa samo dolazi u obzir
heheh. fino. jbg, ma dace ga drugi put. heh, caoribery je napisao/la:Pogodio si rezultat, al nije Pjanic dao gol.
ne.jbg, vidjet cu na netu kasnije. caoCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:je ste li vidili gol nasrija
gol prekrasan. svaka cast. mada je i golman ovdje malo se prepo. heh.Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:evo ovdje mozete pogledati gol nasrija
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... z-om_sport
Hoces li ici na proslavu u MarsejCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:commando ultrasi slave ako bogda 26 maja 15 godina od dolaska ltrofeja lig eprvaka u Marseille
tada je Marseille nastupio i sljedeces sastavu
barthez
desailly
boli
angloma
deschamp
suaze
rudi voller
alen boksic
abedi pele
di meco
eydelie
de ti molim te nemoj da zajebavas, pametniji si kad sutis.. onda si stvarno inteligentan,kakaljin je napisao/la:Hoces li ici na proslavu u MarsejCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:commando ultrasi slave ako bogda 26 maja 15 godina od dolaska ltrofeja lig eprvaka u Marseille
tada je Marseille nastupio i sljedeces sastavu
barthez
desailly
boli
angloma
deschamp
suaze
rudi voller
alen boksic
abedi pele
di meco
eydelie
ok. ma nemam ni potrebe,, idol zesciCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:ma ne obracaj paznju na zelene ljude hahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.