Nadam se da ima onih koji prate MLS, te da ćemo zajedno ispratiti predstojeći play-off, svako uz svoje favorite.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ima i onaj Željovac_1921, i on navija za Texanse u NFL-u, a tebe nisam primijetio na toj temi. Ma ovo je kod njih model u svemu, ovaj play-off, to je da se uzmu pare i da se razbije dominacija, kao i salary cap, da se igra samo regularni dio onda bi najkvalitetniji tim skoro pa sigurno došao do titule, a to je za njih neprihvatljivo. I sam vidiš da nema dominacije jednog kluba ni u kom sportu već 7-8 godina, danas jesi sutra nisi...Pasha je napisao/la:može se reći da pratim MLS i tamo simptiziram Dynamo. to je kod mene jedna vrsta bolesti.
navijam za sve timove iz Zenice, a simptiziram sve timove iz Houstona.
prije nekoliko sezona kad su tek uspostavili franšizu dobro su krenuli i osvojili dvije titule u prve dvije sezone postojanja, 2005/6 i 2006/7. sad su doživili laganu stagnaciju, iako se redovno plasiraju u play-off. nadam se da će sa seljenjem na novi stadion se ponovo vratiti u sami vrh.
ove sezone su pobjedom u zadnjem kolu nad LA Galaksy se plasirali na drugo mjesto istočne konferencije.
inače mi je ovaj američki model teška glupost. šta se ima igrati play-off. osvoji titulu u regularnom djelu i završena priča, al' glupi Ameri moraju pokazati svoju glupost i na ovaj način.
Pa ti si onda iskusniji pratitelj američkog sportaPasha je napisao/la:ma pogledam ja rezultate Texansa i Astrosa(oni su ove godine totalni odron), al' kažem ti simpatiziram te klubove. ipak je Rockets broj 1 i pokretač te "bolesti", tako da uglavnom samo njih i komentarišemm. znam ja da Ameri igraju play-off u svakom sportu. pratim Rocketse od 1990, a i sve sportove otprilike od iste godine.
Volim taj klub. Pasionirani pratitelj. Često ostajem duboko u noć prateći njihove utakmice. A i često komentiram na fejsu njihove statuse.Pasha je napisao/la:može se reći da pratim MLS i tamo simptiziram Dynamo.
Kad bi neko kupio Troglav i dao mu ime Sky Lemon, kako bi ti zvao svoj tim? Pa BBB su popljuvali Tuđmana radi toga što je klub preimenovao u Croatia, a zna se šta Tuđman tamo znači. Uglavnom, da ne idemo u off, ja se nikako ne mogu identificirati sa imenom soka i klub ću nastaviti zvati Metrostars jer će se to ime kad-tad vratiti. Uostalom, za klub sam počeo navijati baš radi tog imena, bilo mi je privlačnobadblueboylivno je napisao/la:Volim taj klub. Pasionirani pratitelj. Često ostajem duboko u noć prateći njihove utakmice. A i često komentiram na fejsu njihove statuse.Pasha je napisao/la:može se reći da pratim MLS i tamo simptiziram Dynamo.Kul klub. A sad slijedi i prijelaz na novi stadion. Još kad bi vratili DeRosaria.
![]()
Hawking, daj nemoj s Metrostarsima. Red Bullsi su.I mislim da Galaxy neće uzeti titulu. Mislim, to su mi želje jer mi je taj klub baš "dislike" - iako moram priznati da imaju najjače igrače, imena. Mislim da bi upravo ekipa koju ti nazivaš krivim imenom mogla biti favorit iz sjene. A kao svog prvog favorita stavljam Sounderse.
To te izvuklobadblueboylivno je napisao/la:Ma zezam se, nemoj se ljutit.![]()
Ali eto, ajde, bar sam tvoju ekipu proglasio mogućim dark horseom playoffa.
Ako uspes da nadjes onaj klip gde vodja navijaca Seattla urla preko onog mikrofona i pravi neke grimasebadblueboylivno je napisao/la:Da, ove northwest ekipe i hype koji se oko njih tamo stvara je strašan. Kao da si u Europi. Stoje navijači cijelo vrijeme, skaču, pjevaju, počinju se raditi koreografije, samo su vođe navijača malo LOL, recimo koriste mikrofon umjesto megafona i tako. Kul su. I oni i rivali im iz Portlanda.
Ako šutnemo Galaxy onda smo na konju, oni su bez sumnje najjači... Ma u Dallasu 80% ljudi ne zna ni šta je fudbal, nisu ni čuli za ovaj klub, garant se samo bruji o Rangersima...badblueboylivno je napisao/la:Rekao sam ti prijatelju.Dark horse. Sad još pobijediti i šutnuti Galaxy i ja sam zadovoljan.
![]()
A ovaj Dallas je sramota. Najprije u utakmici odluke u LP igraju pred 100 ljudi, potonu 0-3, sada u playoffu pred polupraznim stadionom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.