Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Glupost
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Glupost » 27 okt 2011, 01:41

Ma da bez euforije treba, pred svaku tekmu smo sebi upisivali 3 boda i svaka je bila remi, pogotovo sada ne treba nista govoriti jer i oni ce zapeti ovo im moze biti prekretnica da izadu iz krize a nama jos veci potisak ka tituli. Jos derbi sto vec Soni napisa pozicija na tabeli i te stvari nista ne znace :)
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 okt 2011, 02:59

harebianconero je napisao/la:@Soni

Welcome

Jedan od razloga sto vise volim Pepea od Krasica je to sto Pepe ucestvuje u igri dodaje se sa igracima, nabacuje, osuta, a Krasic kada primi loptu on odma gleda da pretrci nekoga, a u 90% slucajeva izgubi loptu, znaci od njega nikave koristi!

PS! (VAZNO)

Jutros oko 15 do 8 ulazi neki lik u tramvaj, ona stanica Alipašino cini mi se i na glavi nosi kacket JUVENTUSA. Da li je to bio neko od vas ? :mrgreen:
ako je to taj frajer primjecivao sam ga ja dok sam isao dole u petu gimnaziju :mrgreen: nesto sam ja dobacio tipa "dobar kacket drug", kad rece frajer da ne navija za Juve vec poklon :mrgreen: a inace cesto sam ga vidjao na AP sa tim kacketom, mzoda je to taj :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 okt 2011, 08:52

Valjda neće biti poziva i rečenica ''Pomozi slabije plasiranoj ekipi''

Neće biti lako, moraju zapeti 300%, pobjeda bi nas lansirala i zakucala za prvo mjesto, a porazom bi pali na treće opet vjerovatno. Neriješeno i nije tako loše jer derbi je derbi, nikad nema uzrazitog favorita, trenutni njihovi rezultati ne moraju i nisu neko mjerilo jer ovo su tekme gdje odlučuje voljni momenat, inspiracija, malo sreće...

Nadamo se da će sve ovo biti na našoj strani kao i prošli derbi...

FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 27 okt 2011, 11:20

Juce su se poklopili rezultati i ostali smo prvi, idemo sad ko lideri u goste interu, idemo ih jos vise gurnuti na dno :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 okt 2011, 11:42

ramiral je napisao/la:Valjda neće biti poziva i rečenica ''Pomozi slabije plasiranoj ekipi''

Neće biti lako, moraju zapeti 300%, pobjeda bi nas lansirala i zakucala za prvo mjesto, a porazom bi pali na treće opet vjerovatno. Neriješeno i nije tako loše jer derbi je derbi, nikad nema uzrazitog favorita, trenutni njihovi rezultati ne moraju i nisu neko mjerilo jer ovo su tekme gdje odlučuje voljni momenat, inspiracija, malo sreće...

Nadamo se da će sve ovo biti na našoj strani kao i prošli derbi...

FORZA JUVE
jasta neg ce biti, vec kukaju.Juce procita jos neke razgovore, covjece nije da nismo krivi nego je radjeno direktno protiv nas, ono lik kaze, "volio bih da Juve ne pobijedi, ako vec taj i taj ne moze uzet bodove".Lakrdija a sve je ostalo isto i dan danas.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 okt 2011, 11:52

[youtube][/youtube]

jel vamam ovaj video cudan, jedva golove raspoznajes, sve naopako :? :D

p.s.izgleda snimano u odrazu ogledala :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 27 okt 2011, 12:02

JuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]

jel vamam ovaj video cudan, jedva golove raspoznajes, sve naopako :? :D

p.s.izgleda snimano u odrazu ogledala :mrgreen:
Hhahahha predobar klip!
Dobro je vidjeti stvari i iz ovog ugla :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 27 okt 2011, 13:01

Conte i Pepe imaju odlican odnos :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

P.S. Niko nista ne prica o Motti koji je izgleda zaboravljen :lol: . Stutgart, izgleda, zainteresiran za njega ( zar je to moguce :D ), sto znaci da oni gomilaju Juveov otpad u svojim redovima. Da nam je koju paru uzet i vozdra...

A sad Adio i ko zna gdje i ko zna kada :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 okt 2011, 13:52

U utakmici protiv Fiorentine se vidjelo da bilo kakav pad koncentracije znači i primanje gola, zato do toga u subotu ne smije doći, makar vodili i 3:0...

Hoću da trče svih 90+ minuta, da poginu na terenu ako treba...

Tri boda je minimum što očekujem.

Vidal će slomiti Sneijdera to me ne brine, Matri će izdominirati Chivua, kad su Barzagli i Bonucci mogli da zaustave Ibru zaustavit će i tamo nekog Pazzinija...

FORZA RAGAZZI!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 27 okt 2011, 16:47

Za Arogantnog:

[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 okt 2011, 20:10

BigBen je napisao/la:Niko nista ne prica o Motti koji je izgleda zaboravljen :lol: . Stutgart, izgleda, zainteresiran za njega ( zar je to moguce :D ), sto znaci da oni gomilaju Juveov otpad u svojim redovima. Da nam je koju paru uzet i vozdra...

A sad Adio i ko zna gdje i ko zna kada :D
:D I ja neki dan igram soccera kad vidim Motta, pa se malo zamislio da vidim igrali on jos u Juventusu :mrgreen: , ali bolje da se što manje spominje svima će biti lakše :D.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 okt 2011, 21:05

Vucinic upitan za inter, jel to otvara mjesta za Qua?? Ne znam ako je qua spreman 90 min...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 27 okt 2011, 21:12

Oxygen je napisao/la:Za Arogantnog:

[youtube][/youtube]
Brate ja sam to na utakmici primjetio i toliko se zjanio.... :o :o Stvarno je Pirlo gigant i carobnjak sa loptom uz Xavia i Alexa definitivno najveci majstor mada sumnjam da ovo Xavi zna uraditi... Jer je ipak on fud. mag kada je u pitanju smisao igre(dodavanja) i nista vise... A Pirlo sve zna s loptom jos plus zna dodavat ako ne bolje onda ne i slabije od Xavia...

Jos jednom :o :o :o za potez... Hvala, bio sam zaboravio na ovaj detalj poslije tekme iako sam ga imao namjeru pogledati...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 okt 2011, 21:25

Piše: O. Škundrić
Četvrtak, 27.10.11. 21:21.
Iz redova milanskog Intera su potvrdili kako će na gostovanje Juventusu u subotu putovati bez povrijeđenog golmana Julia Cesara.

Ovaj 32-godišnji golman morao je zbog povrede napustiti teren na poluvremenu sinoćnje utakmice sa Atalantom (1:1), a zamijenio ga je Luca Castellazzi.

Cesar ima povredu mišića, koju je zadobio još dok je bio sa reprezentacijom Brazila, a sinoć je u Atalanti samo pogoršao povredu, te neće biti spreman za veliki derbi sa Juventusom..

debil..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 okt 2011, 21:42

Prije da ta riječ važi za novinara koji je pisao ovaj članak, ipak je inter domačin, a Juventus gost! :mrgreen:
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 27 okt 2011, 21:52

Vučinić dobio udarac protiv Fiorentine i ne trenira punim intenzitetom pa je možda i upitan njegov nastup,taman,ionako mi on nije za ove utakmice,radije Quagliarellu sad u vatru baciti,on je krvi žedan.
No poznavajući Contea teško će to se desiti,ako ne bude spreman vjerovatno će samo Matrija staviti sa pojačanom vezom.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 okt 2011, 21:56

Ma bit će spreman Vučinić za subotu, to su samo šupljaci i zavaravanje protivnika, igrat će istih prvih 11 kao neko večer, nema se tu šta polemisati, konačno da igramo na strani protiv ekipe koja će igrati malo otvorenije, a ne za 7 ili 8 igrača ispred gola, osim ako Ranieri ne odluči igrati na bod, ali ne bi me to čudilo od njega...

Igram na PES-u onu Master ligu i direktor zahtjeva da dam Amauriju 30 minuta po meču, ma marš! :mrgreen: :lol:
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 27 okt 2011, 22:46

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma bit će spreman Vučinić za subotu, to su samo šupljaci i zavaravanje protivnika, igrat će istih prvih 11 kao neko večer, nema se tu šta polemisati, konačno da igramo na strani protiv ekipe koja će igrati malo otvorenije, a ne za 7 ili 8 igrača ispred gola, osim ako Ranieri ne odluči igrati na bod, ali ne bi me to čudilo od njega...

Igram na PES-u onu Master ligu i direktor zahtjeva da dam Amauriju 30 minuta po meču, ma marš! :mrgreen: :lol:
Ja ga stavio na transfer listu, rek'o mu da ne racunam na njega i sef opet navalio. Kaze dobar je Memo, probaj ga ukombinovat po sata !
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 27 okt 2011, 22:59

Fin tekst o novom Juventusu, malo je poduzi, dosta realan i vrijedi ga procitati.
http://www.hrsport.net/vijesti/427501/n ... li-rukopis" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo jedan komentar o Juveu od nekog forumasa. :lol: :lol:Tip pojma nema, i pitam se ,sta li je on gledao?

" Gledao sam sve osim jedne utakmice Serie A Juventus ove sezone i smatram da s obzirom na kadar igraju loše, a Conte ih loše vodi. Imali su prelagan raspored, a dobili su 4 od 9 tekmi, remi doma s Bolognom i slično su neuspjesi. Da se ne priča šta su odighrali na Siciliji kad su trebali izgubiti s tri gola razlike, a odigrali su 1-1 zahvaljujući Krasiću kojeg Conte ignorira i svađa se s njim. Uglavnom, po meni je članak promašen - Conte do sada nije napravio nikakav pozitivni pomak. U gostima igraju loše i uglavnom se brane od realno puno lišijih ekipa, a prvi su jer su Milan i pogotovo Inter loše ušli u sezonu..."

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 27 okt 2011, 23:03

Haha vidi se da je "gledao" sve tekme :lol:

Nego citam Capdevilla sigurno odlazi iz Benfice i ja sam uvjeren da cemo se mi spominjati kao moguca destinacija l. beka a i ne bi me nista cudilo da dode cim pomislim Marotta. Istrosen igrac i nikako ga ne bih volio vidjeti kod nas.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []