FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Adilović: Željezničar je izazov
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ad ... -je-izazov" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ad ... -je-izazov" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Nedjelja 30. 10. 2011. 13.30 h.
Glavni suduja:
Darko Obradović iz Stoca;
Pomoćnici: Elvis Prošić iz Cazina i Stevo Perić iz Bijeljine;
četvrti sudija, Semir Kaplan iz Stoca.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Ovaj momak zaslužuje da bude spominjan kao potencijalni reprezentativac ako ništa drugo.Prvi strijelac nacionalnog šampionata mora biti kandidat za repku.Bivši napadač Bogojanske Iskre i navijač Želje Ervin Zec u ovom momentu nije bolje opcija od Adil bega.Usto Muslimović nema klub a u zadnje vrijeme je nestao sa mape , nejavlja se nikome iz stručnog štaba.Ibišević je sklon ozljedama što ostavlja jedino DIJAMANTA kao pouzdanu opciju.Netreba zaboraviti da je Adilović u debiju za A tim (prijateljska protiv Poljske)odigrao dobro i izborio penal ali mu to nije pomoglo da dobije poziv.Vrijeme je da Safet počne držati svoju riječ i počne pozivati one koji zaista igraju u svojim klubovima (Zec neigra)i pruži mu šansu.Jer ovo što on pruža ove sezone (najraznovrsniji strijelac u našoj ligi u zadnji nekoliko godina)niko duže vremena nije u našoj ligi.ellaxaz je napisao/la:Adilović: Željezničar je izazov
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ovo je previse dug post za potpisa nazalost...adilovic kojeg je "tri" puta "pogodila" lopta da bude zamjena napadacu koji igra u Engleskoj...jesi li razmislio prije nego si napisao???DRHAUSE je napisao/la:Ovaj momak zaslužuje da bude spominjan kao potencijalni reprezentativac ako ništa drugo.Prvi strijelac nacionalnog šampionata mora biti kandidat za repku.Bivši napadač Bogojanske Iskre i navijač Želje Ervin Zec u ovom momentu nije bolje opcija od Adil bega.Usto Muslimović nema klub a u zadnje vrijeme je nestao sa mape , nejavlja se nikome iz stručnog štaba.Ibišević je sklon ozljedama što ostavlja jedino DIJAMANTA kao pouzdanu opciju.Netreba zaboraviti da je Adilović u debiju za A tim (prijateljska protiv Poljske)odigrao dobro i izborio penal ali mu to nije pomoglo da dobije poziv.Vrijeme je da Safet počne držati svoju riječ i počne pozivati one koji zaista igraju u svojim klubovima (Zec neigra)i pruži mu šansu.Jer ovo što on pruža ove sezone (najraznovrsniji strijelac u našoj ligi u zadnji nekoliko godina)niko duže vremena nije u našoj ligi.ellaxaz je napisao/la:Adilović: Željezničar je izazov
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
hahhaahDRHAUSE je napisao/la:Ovaj momak zaslužuje da bude spominjan kao potencijalni reprezentativac ako ništa drugo.Prvi strijelac nacionalnog šampionata mora biti kandidat za repku.Bivši napadač Bogojanske Iskre i navijač Želje Ervin Zec u ovom momentu nije bolje opcija od Adil bega.Usto Muslimović nema klub a u zadnje vrijeme je nestao sa mape , nejavlja se nikome iz stručnog štaba.Ibišević je sklon ozljedama što ostavlja jedino DIJAMANTA kao pouzdanu opciju.Netreba zaboraviti da je Adilović u debiju za A tim (prijateljska protiv Poljske)odigrao dobro i izborio penal ali mu to nije pomoglo da dobije poziv.Vrijeme je da Safet počne držati svoju riječ i počne pozivati one koji zaista igraju u svojim klubovima (Zec neigra)i pruži mu šansu.Jer ovo što on pruža ove sezone (najraznovrsniji strijelac u našoj ligi u zadnji nekoliko godina)niko duže vremena nije u našoj ligi.ellaxaz je napisao/la:Adilović: Željezničar je izazov
Svasta, ne zna covjek bil se smijao ili plakao 
- bistrikboy
- Kontakt:
Vec vidim duel Pepe - Adilovic
Nekad me fakat uspiju iznenaditi vase fix ideje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Stari previse manager igrasAdelin je napisao/la:hahhaahDRHAUSE je napisao/la:Ovaj momak zaslužuje da bude spominjan kao potencijalni reprezentativac ako ništa drugo.Prvi strijelac nacionalnog šampionata mora biti kandidat za repku.Bivši napadač Bogojanske Iskre i navijač Želje Ervin Zec u ovom momentu nije bolje opcija od Adil bega.Usto Muslimović nema klub a u zadnje vrijeme je nestao sa mape , nejavlja se nikome iz stručnog štaba.Ibišević je sklon ozljedama što ostavlja jedino DIJAMANTA kao pouzdanu opciju.Netreba zaboraviti da je Adilović u debiju za A tim (prijateljska protiv Poljske)odigrao dobro i izborio penal ali mu to nije pomoglo da dobije poziv.Vrijeme je da Safet počne držati svoju riječ i počne pozivati one koji zaista igraju u svojim klubovima (Zec neigra)i pruži mu šansu.Jer ovo što on pruža ove sezone (najraznovrsniji strijelac u našoj ligi u zadnji nekoliko godina)niko duže vremena nije u našoj ligi.ellaxaz je napisao/la:Adilović: Željezničar je izazov
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ad ... -je-izazov" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Sto me nasmija lik !!!
Mjenjaj dilera i to pod hitno!DRHAUSE je napisao/la:Ovaj momak zaslužuje da bude spominjan kao potencijalni reprezentativac ako ništa drugo.Prvi strijelac nacionalnog šampionata mora biti kandidat za repku.Bivši napadač Bogojanske Iskre i navijač Želje Ervin Zec u ovom momentu nije bolje opcija od Adil bega.Usto Muslimović nema klub a u zadnje vrijeme je nestao sa mape , nejavlja se nikome iz stručnog štaba.Ibišević je sklon ozljedama što ostavlja jedino DIJAMANTA kao pouzdanu opciju.Netreba zaboraviti da je Adilović u debiju za A tim (prijateljska protiv Poljske)odigrao dobro i izborio penal ali mu to nije pomoglo da dobije poziv.Vrijeme je da Safet počne držati svoju riječ i počne pozivati one koji zaista igraju u svojim klubovima (Zec neigra)i pruži mu šansu.Jer ovo što on pruža ove sezone (najraznovrsniji strijelac u našoj ligi u zadnji nekoliko godina)niko duže vremena nije u našoj ligi.ellaxaz je napisao/la:Adilović: Željezničar je izazov
Tako se govorilo i za džeku, bez aluzija da poredim ova dva igrača. Nažalost kada selektor /inače moj najdraži fudbaler u istoriji/ kaže da torlak ili bilo koji igrač koji se malo duže zadrži u našoj ligi nemože dobiti poziv u repku onda je valjda sve jasno. Pljujmo po našem, ali ako adilović ili ini adilovići ode u veliki šibenik e onda je potencialni reprezentativac.
bar protiv Luxemburga se moglo iskombinovati sa ovim našim igračima iz pl a dokazali su se oni protiv poljskeFCS je napisao/la:Tako se govorilo i za džeku, bez aluzija da poredim ova dva igrača. Nažalost kada selektor /inače moj najdraži fudbaler u istoriji/ kaže da torlak ili bilo koji igrač koji se malo duže zadrži u našoj ligi nemože dobiti poziv u repku onda je valjda sve jasno. Pljujmo po našem, ali ako adilović ili ini adilovići ode u veliki šibenik e onda je potencialni reprezentativac.
ali ipak, tandem Adilović - Džeko trenutno je nezamisliv
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 27 okt 2011, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Joj hause daj i meni tOGA sto uzimas haahahaha,
Po meni jedini nas igrac koji bi mogao igrat za repku jer je on nas najbolji uz zebu i jer tu najvise skripi u repki je Bogi, definitvno ubjedljivo najbolji odbrambeni u ligi
Po meni jedini nas igrac koji bi mogao igrat za repku jer je on nas najbolji uz zebu i jer tu najvise skripi u repki je Bogi, definitvno ubjedljivo najbolji odbrambeni u ligi
smajlikojiseudaracekicemuglavu 
Bogičević je igrač koji bi mogao biti na klupi u reprezentaciji, jer je poslije Spahića i Papca definitivno prvi izbor na štoperu. Kakav Pandža, a pogotovo Mravac. Zeba ima kvalitet, igra, zabija, asistira, ali pored Misketa, Pjanića, Medunjanina, Štilića, Ibričića...ne vjerujem da bi imao mjesta na spisku dok su njih petorica zdrava i spremna. Napad reprezentacije realno nema šta tražit u našem klubu, jer i ovo što mi imamo je dosta tanko. 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Zvat ćemo još Bajru Spahića i Lazara Popovića. Imat ćemo 3 panja u napadu, najjači napad u Evropi. 
Who dares, wins !
Pored ove satire, ako neko ima slobodnu bosnu nek' skenira i postavi clanak o slovencima i (ne)gradnji stadiona...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Neznam zašto ideja o Adiloviću kao četvrtoj opciji u napadu zvuči tako nerealno.Da je neko za Dzeku dok je bio u Želji rekao da če biti među najboljim napadačima (ako ne i najbolji ) na svijetu rekli bi : " Đe ba šta ti pričaš to ti je kloc žestoki" a vidi ga sad . Adilović nije ta klasa nit če kad biti ali ako je jedan Subašić mogao biti dvije godine u reprezentaciji nevidim razloga zašto za Eldina nema mjesta.Što reče neko iznad mene da imamo najboljeg strijelca Hrvatske ili Srpske lige več bi ga pozvali. Malo više samopoštovanja nije naodmet. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj Adilovic u reprezentaciji
Daj kralju ne budi smijesan.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ti sta god da uzimas nesto je jako dobro podjeli s ostalom rajom da i oni mao uzivaju.DRHAUSE je napisao/la:Neznam zašto ideja o Adiloviću kao četvrtoj opciji u napadu zvuči tako nerealno.Da je neko za Dzeku dok je bio u Želji rekao da če biti među najboljim napadačima (ako ne i najbolji ) na svijetu rekli bi : " Đe ba šta ti pričaš to ti je kloc žestoki" a vidi ga sad . Adilović nije ta klasa nit če kad biti ali ako je jedan Subašić mogao biti dvije godine u reprezentaciji nevidim razloga zašto za Eldina nema mjesta.Što reče neko iznad mene da imamo najboljeg strijelca Hrvatske ili Srpske lige več bi ga pozvali. Malo više samopoštovanja nije naodmet.