Vm trebam dobiti ,e sad imaju formule Vm = V/m i ro=m/V ,ali nikako mi nije jasno kako dobiti traženo.
Zna li ko ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta je fazon da ne nasjednem na nešto?????OTNYS_YNWA je napisao/la:Da, prvi put sam se baš fino isfur'o.Moggiano je napisao/la:http://www.takethislollipop.com/
definitivno najjaca stvar izmisljena do sada vezano za fb
Vm=m/roBezimeni je napisao/la:Kako da izračunam molarni volumen tj. Vm(Na)=? ako imam gustinu ro=0.97g/cm kubnom ? Ustvari ima i molarna masa M(Na) je 23 g/mol.
Vm trebam dobiti ,e sad imaju formule Vm = V/m i ro=m/V ,ali nikako mi nije jasno kako dobiti traženo.![]()
Zna li ko ?
Postavi, pa ako bude admin pravio problem poslaćemo mu legendu, na kraju će ti se admin morat izvinjavatLimuntos je napisao/la:ljudi, postavio bi vam jednu sliku, al neznam smijem li, da ne bi admin galamio...zelim njen broj (od ove trebe sa slike)...malo se raskomotila, al Boze moj...
Bezimeni je napisao/la:Kako da izračunam molarni volumen tj. Vm(Na)=? ako imam gustinu ro=0.97g/cm kubnom ? Ustvari ima i molarna masa M(Na) je 23 g/mol.
Vm trebam dobiti ,e sad imaju formule Vm = V/m i ro=m/V ,ali nikako mi nije jasno kako dobiti traženo.![]()
Zna li ko ?
mozes,pozuri postaviLimuntos je napisao/la:treba mi jos malo podrske da to stavimadmine, mogu li ?
ako je mladja od 15 16 nemoj ako nije sta cekasLimuntos je napisao/la:al nemojte mi molim vas onda govorit da sam pedofil, jer ovo sto cu stavit...ona je dijete ipak..
A da te lupim stocem jednom?Limuntos je napisao/la:moram vas upozorit, znaci, osobe ispod 70 god. nek ovo ne gledaju...jeste li spremni ?
a vidi, mislim da je tu negdje, oko 16-17 god...Heller je napisao/la:ako je mladja od 15 16 nemoj ako nije sta cekasLimuntos je napisao/la:al nemojte mi molim vas onda govorit da sam pedofil, jer ovo sto cu stavit...ona je dijete ipak..
Ja dva put u zivotu kravu vidioBianconeri1988 je napisao/la:Što vas loži, a vi se tek tako primate, imam osjećaj da krava nosi gaće pola vas ne bi čkapi u životu vidjelo![]()
ne lozim, da vidis trebe, jebote...odma ti se cuka dize....Bianconeri1988 je napisao/la:Što vas loži, a vi se tek tako primate, imam osjećaj da krava nosi gaće pola vas ne bi čkapi u životu vidjelo![]()
Trenutno korisnika/ca: enobarca, napoleon72, NebeskaSila96, zemuntrg i 8 gostiju.