Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma

deno_TM87
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la deno_TM87 » 27 okt 2011, 18:52

deno_TM87 je napisao/la:
Young Boys(SP) 2 2.20
Kopenhagen(L8) 2 2.35
Palermo 1 1.55
AZ Alkmaar 2 1.25
Feyenoord 2 1.45
Zenit 1 1.15
Deportivo X2 1.25
Atletico M. daje gol 1.30

na 0.50 = 13.15 ;)
ne moze bit` gore :arrow: :shock:
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 28 okt 2011, 06:30, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 okt 2011, 18:56

Pišite Vaše prijedloge kada je klađenje u pitanju. Komtentarišite kvote, sastave, moguće namještaljke ( :lol: ), tražite duhove. Sugerišite ostalima šta bi trebalo uplatiti, a šta ne. Koji par bi mogao biti čista "navlakuša", ko je dobrano podcijenjen, a ko precijenjen. Ko je u lošoj seriji? Ko se pojačao, a ko rasprodao sve važne karike svog tima? Koji par je poklon dana?

Timskim radom kontra kladionica. Neka to bude moto sportsport.ba kladioničarskog podforuma.

Eh, u posljednje vrijeme se sve više žale na konstantno spamanje ove teme i na bespotreban chat, te smo odlučili (administracija) tome stati u kraj. Želja nam je vratiti stari sjaj i šmek ovog podforuma. Zar nije ljepše da čitamo samo odlične analize i parove te da budemo pošteđeni neukusnih psovki na račun porodica određenog sportiste ili kluba? Zar nije vrijeme da pokažemo kako i dalje možemo diskutovati na zavidnom nivou. Tja, mislim da postovi u kojima se moli za koji cent na wwin-u nemaju šta tražiti na ovom podforumu.

Helem, kako u samom naslovu stoji (kladionica: prijedlozi, sugestije), toga bismo se trebali pridržavati. Što više listića, parova i provjerenih informacija s jedne strane, te konačno STOP psovkama, svađama, podbadanjima i prosjačenju s druge. Znam da će sada biti nešto teže privići se na ovu "antispam" politiku (zato će administracija biti nešto blaža), al' vremenom će to sve doći na svoje.

U ime kompletne administracije sportsport.ba foruma vam želim što više dobitnih tiketa u budućnosti. Hvala na razumijevanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 okt 2011, 19:01

@monolog
ako imaš kakav par- napiši, ako nemaš onda ne spamaj temu bezze.. :mrgreen:

On topic:
Bilbao-A.Madrid oba daju
Palermo-Lecce 1, F2 i 3+ odaberite
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 27 okt 2011, 20:21

Alkmaar primi 2 gola u 3 minute. Nije zar da ce me on oborit a kvota ocajna 1.25 ??? :S
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 okt 2011, 20:32

Pa treba otvoriti onda i temu za chat, gdje ce se postavljati listici, dobitni, gubitni, psovati, hvaliti, dizati u nebesa i slicno. sve je to draz kladjenja :roll:
nema potpisa

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 okt 2011, 20:37

Oj ove Siene, igrao da će zabiti preko 83,5 koša, u prvoj 1/4 zabije 26 u drugoj jedva 10!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 27 okt 2011, 20:57

koliko je domercant dao?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 okt 2011, 21:10

Liverpool.F.C je napisao/la:koliko je domercant dao?
16 :roll:
nema potpisa

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 27 okt 2011, 21:16

Admir_Sa je napisao/la:
Liverpool.F.C je napisao/la:koliko je domercant dao?
16 :roll:
uh granica bila na 16 :)...al srusi me sad Frolunda imao z1, 6 gol dali u 3tr u 18 min :evil:

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 27 okt 2011, 21:26

Liverpool.F.C je napisao/la:za danas:
Kladno - Zlin z1
Blues Espoo - Kaipa z1
Frolunda - Brynas z1
AIK - Farjesrad z1
Real - Milano 1
Domercant/-16,5 1
Deportivo daje gol
Galatasaray - Kazan z1 (mislio odigrati Olimpiacos - Fenerbahce, al izgleda da sam se zajebo :) )

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 27 okt 2011, 21:39

Admir_Sa je napisao/la:Pa treba otvoriti onda i temu za chat, gdje ce se postavljati listici, dobitni, gubitni, psovati, hvaliti, dizati u nebesa i slicno. sve je to draz kladjenja :roll:
Stotine bespotrebnih tema,od Plesa i Akrobacije do Kupujem biciklo,bilo tesko uredjivati jos jednu temu,gdje su se postavljale lijepe analize!I ostala nam je ova tema,na kojoj ne smijem ni reci J*** DJECU ALKMAROVIM IGRACIMA KAD SU OD JEB*ENOG DORDECHTA PRIMILI 2 GOLA U 2-3 MINUTE...
ADMINISTRACIJE SE DIGLA U NEBESA,FORUM TONE!
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 okt 2011, 21:43

kelner je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Pa treba otvoriti onda i temu za chat, gdje ce se postavljati listici, dobitni, gubitni, psovati, hvaliti, dizati u nebesa i slicno. sve je to draz kladjenja :roll:
Stotine bespotrebnih tema,od Plesa i Akrobacije do Kupujem biciklo,bilo tesko uredjivati jos jednu temu,gdje su se postavljale lijepe analize!I ostala nam je ova tema,na kojoj ne smijem ni reci **** DJECU ALKMAROVIM IGRACIMA KAD SU OD JEB*ENOG DORDECHTA PRIMILI 2 GOLA U 2-3 MINUTE...
ADMINISTRACIJE SE DIGLA U NEBESA,FORUM TONE!
Ma mora se otvoriti otvorenija tema za zezanciju, nemoguce da ova opstane. taman ce ljudi samo analize pisati, pa kao da im neko placa za to :roll:
nema potpisa

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 okt 2011, 21:51

stvarno zalosno

sinoc me obori real madrid u fudbalu 4+ a sad evo cekam samo kosarkase i gube 8 razlike
Thomas Müller - Fußballgott

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 okt 2011, 23:01

Sta bolan zabranjeno psovat.Pa padam na jednom vec 4 dana zaredom **** ga dan .

slika

i jedan od. ..

slika
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 27 okt 2011, 23:08

Kako da ne psujem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
slika
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 27 okt 2011, 23:09

Kelneru i ostali sta mislite za sutra?

Lajovic, Melzer i Tsonga na nekih 10 KM ?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 27 okt 2011, 23:14

od subote nisam dobio :(
katastrofa,tri noci fulam po tri :D

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 27 okt 2011, 23:22

ja nisam dobio od maja znaci stalno razocarenja jbt,da mi je dobit pa makar iensto sitno samo da krene opet jbt

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 okt 2011, 23:27

Pa nisam pisao wingingškim. :mrgreen:
Gdje sam ja napisao da ne treba postavljati tikete, hvaliti se pogađanjem ili nešto slično? Govorim o gnusnim psovkama i o chatu koji nema veze sa klađenjem. Eh, to su spam i trollanje. Ako toga niste svjesni, onda...

@Kelner,
Tema je zatvorena jer je pokretač iste banovan (a valjda si u stanju pročitati uvod te teme, tako da...). Da l' je to potrebna POSEBNA tema na kojoj ćete ostavljati parove? Zašto ne bi ostavlj'o na ovoj? Živo me zanima, moram ti to priznati. :D

A, žalosno je to što se ova tema pretvorila u leglo spama. Kakva je bila prije 1-1.5 godinu! :shock: Od dvometarskih analiza i smijanja (onaj dobri spam) se pretvorila u yebatanje i prosjačenje. Eh, pa ako to želite, onda stvarno ne znam. :roll:

Ne brinite, obrisaću ovaj post. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 27 okt 2011, 23:49

Monolog je napisao/la: @Kelner,
Tema je zatvorena jer je pokretač iste banovan (a valjda si u stanju pročitati uvod te teme, tako da...). Da l' je to potrebna POSEBNA tema na kojoj ćete ostavljati parove? Zašto ne bi ostavlj'o na ovoj? Živo me zanima, moram ti to priznati. :D

A, žalosno je to što se ova tema pretvorila u leglo spama. Kakva je bila prije 1-1.5 godinu!:
Procitao sam da je banovan,i neka je,ali tema je mogla ostati,jer je bila zanimljiva bas,jedan vid natjecanja,prvi ja,pa i svi ostali su se trudili da tu analize budu opsirne,bez gresaka,da se par dobro prostudira prije nego se postavi,a ovako evo od mene prijedlog za sutra,bez analize,bez pogleda na kvote(BOGOMOLOV-LAJOVIC 2)ali eto,vi ste tako odlucili,JA TO POSTUJEM!

Jos jedna,vrlo vazna stvar,jel stvarno mislis da od tog vaseg bana ima koristi,evo primjer,ti mene banujes sad,mislim ne ti nego ko je zaduzen za to,ja do ponoci da napravim novi profil,i pocnem ponovo valjati gluposti,spamati,vrijedjati,psovati,provocirati...
Pa taj ARMAAAAA je bio banovan 20 puta,barem sto ja znam profila,i da se kladimo da ce se opet pojaviti?
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []