Gledao sam utakmicu i nisu namjerno izgubili.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
mi smo protiv tih kloceva izgubili na Kosevu i remizirali u Moldaviji, pa zato budi malo realan...zajebana je to reprezentacija...pozzamerosm je napisao/la:Kad oni klocevi iz Molavije mogu pobjediti u Armeniji mozemo i mi, samo ako budemo igrali max. ozbiljno i Ciro ne pocne u toku utakmice izvoditi neke eksperimente kao veceras, da Pandza igra desnog beka ili sta je vec igrao (to samo dragi Bog i Ciro znaju). Sto se tice Armenije ja vidim veliku prednost na nasoj strani jer Ciro moze izvrsiti samo tri izmjene.![]()
![]()
![]()
Nemoj biti smješan.Čuj to je zajebana reprezentacija.Armenija-BiH 0:3nedzad je napisao/la:mi smo protiv tih kloceva izgubili na Kosevu i remizirali u Moldaviji, pa zato budi malo realan...zajebana je to reprezentacija...pozzamerosm je napisao/la:Kad oni klocevi iz Molavije mogu pobjediti u Armeniji mozemo i mi, samo ako budemo igrali max. ozbiljno i Ciro ne pocne u toku utakmice izvoditi neke eksperimente kao veceras, da Pandza igra desnog beka ili sta je vec igrao (to samo dragi Bog i Ciro znaju). Sto se tice Armenije ja vidim veliku prednost na nasoj strani jer Ciro moze izvrsiti samo tri izmjene.![]()
![]()
![]()
jbg ako nisu zajebani sto bismo mi onda gubili kod kuce od njih...i slazem se sa rezultatom...bayernovac je napisao/la:Nemoj biti smješan.Čuj to je zajebana reprezentacija.Armenija-BiH 0:3nedzad je napisao/la:mi smo protiv tih kloceva izgubili na Kosevu i remizirali u Moldaviji, pa zato budi malo realan...zajebana je to reprezentacija...pozzamerosm je napisao/la:Kad oni klocevi iz Molavije mogu pobjediti u Armeniji mozemo i mi, samo ako budemo igrali max. ozbiljno i Ciro ne pocne u toku utakmice izvoditi neke eksperimente kao veceras, da Pandza igra desnog beka ili sta je vec igrao (to samo dragi Bog i Ciro znaju). Sto se tice Armenije ja vidim veliku prednost na nasoj strani jer Ciro moze izvrsiti samo tri izmjene.![]()
![]()
![]()
znam, al jbg opet se ocekivala pobjeda, a mi izgubismo...bayernovac je napisao/la:Pa ko je tada za nas igrao.Znaš da su tada neki od reprezentativaca bojkotovali nastupe u repki(Spahić.Hasagić,Barbarez,.....)
Turska nadolazi, igraju sve bolje, imali su veliku rupu u ekipi i onda su ubacili dosta mladjih igraca koji sve vise i vise dobijaju sansu. Sada se uigravaju i u narednim godinama ce biti opaki, no jos uvijek su oni takni ko lizalo, barem u ovom kvalifikacijama, ma padaju oni u Zenici, izgubit ce se u atmosferi....I treba im ebat mamu za onu troturu sto su nam priredili u Istanbulu, drzali su nas do 01.00 u onom kavezu od stadiona...zehro je napisao/la:joj brinu me ovi turci..........
kakav ti derbi sinoc spominjes?fabio je napisao/la:Bojim se nemira u svacionici BOSNE I HERCEGOVINE nakon sinocneg derbija da je puno krivaca a svako na svakoga prebaciva,,,zato treba se rijesiti 2 igraca RADALJICA I DAMJANOVICA ,i zaboravtit na sinoc
Tarik idi malo odspavaj. Makar 10 godina.Tarik14 je napisao/la:Gledao sam utakmicu i nisu namjerno izgubili.Cak su promasili dva penala.
Legendarnoamerosm je napisao/la:Sto se tice Armenije ja vidim veliku prednost na nasoj strani jer Ciro moze izvrsiti samo tri izmjene.![]()
![]()
![]()
hajde ti ih otjeraj....cuj otjerati..nisu ovce iz tvog tora....nego NASI REPREZENTATIVCI...da su od govana nasi su....Tarik14 je napisao/la:Realno, imamo sanse da pobjedimo Tursku ali da bi se to desilo mi moramo defintivno istjerati igrace poput Radeljica, Mravca, Nurkovica i Damjanovica iz reprezentacije. Nazalost, poznavajuci Ciru on to sigurno nece uraditi a buduli ti igraci igrali u prvoj postavi mi gubimo 100% iz od Armenije i od Turske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.