Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Tarik14
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la Tarik14 » 12 avg 2009, 19:21

CESTITAM ARMENIJI ZA PORAZ! :D

Gledao sam utakmicu i nisu namjerno izgubili. :roll: Cak su promasili dva penala. :twisted:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 avg 2009, 19:26

evo i belgja je izgubila 3-1 od ceske.... estonija je sad pocela!!!!!
znade li tko kakva je atmosfera na Kosevu.... koliko ce biti navijaca!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2009, 20:13

Estonci na poluvremenu gube 1:0 od Brazila. ( Fabiano )
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 12 avg 2009, 20:18

ćiro lisac stari. . . nije mu baš drago to što su armenci izgubili. . .kaže samopouzdanje je veliki neprijatelj svake ekipe. .. . Sretno protiv Irana. . . :D :mrgreen:
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 avg 2009, 01:08

Kad oni klocevi iz Molavije mogu pobjediti u Armeniji mozemo i mi, samo ako budemo igrali max. ozbiljno i Ciro ne pocne u toku utakmice izvoditi neke eksperimente kao veceras, da Pandza igra desnog beka ili sta je vec igrao (to samo dragi Bog i Ciro znaju). Sto se tice Armenije ja vidim veliku prednost na nasoj strani jer Ciro moze izvrsiti samo tri izmjene. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 13 avg 2009, 01:27

amerosm je napisao/la:Kad oni klocevi iz Molavije mogu pobjediti u Armeniji mozemo i mi, samo ako budemo igrali max. ozbiljno i Ciro ne pocne u toku utakmice izvoditi neke eksperimente kao veceras, da Pandza igra desnog beka ili sta je vec igrao (to samo dragi Bog i Ciro znaju). Sto se tice Armenije ja vidim veliku prednost na nasoj strani jer Ciro moze izvrsiti samo tri izmjene. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mi smo protiv tih kloceva izgubili na Kosevu i remizirali u Moldaviji, pa zato budi malo realan...zajebana je to reprezentacija...pozz

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 13 avg 2009, 01:30

nedzad je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Kad oni klocevi iz Molavije mogu pobjediti u Armeniji mozemo i mi, samo ako budemo igrali max. ozbiljno i Ciro ne pocne u toku utakmice izvoditi neke eksperimente kao veceras, da Pandza igra desnog beka ili sta je vec igrao (to samo dragi Bog i Ciro znaju). Sto se tice Armenije ja vidim veliku prednost na nasoj strani jer Ciro moze izvrsiti samo tri izmjene. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mi smo protiv tih kloceva izgubili na Kosevu i remizirali u Moldaviji, pa zato budi malo realan...zajebana je to reprezentacija...pozz
Nemoj biti smješan.Čuj to je zajebana reprezentacija.Armenija-BiH 0:3
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 13 avg 2009, 01:48

bayernovac je napisao/la:
nedzad je napisao/la:
Nemoj biti smješan.Čuj to je zajebana reprezentacija.Armenija-BiH 0:3
jbg ako nisu zajebani sto bismo mi onda gubili kod kuce od njih...i slazem se sa rezultatom...

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 13 avg 2009, 02:00

Pa ko je tada za nas igrao.Znaš da su tada neki od reprezentativaca bojkotovali nastupe u repki(Spahić.Hasagić,Barbarez,.....) :lol:
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 13 avg 2009, 04:14

bayernovac je napisao/la:Pa ko je tada za nas igrao.Znaš da su tada neki od reprezentativaca bojkotovali nastupe u repki(Spahić.Hasagić,Barbarez,.....) :lol:
znam, al jbg opet se ocekivala pobjeda, a mi izgubismo...

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 13 avg 2009, 04:17

ma jbg desavaju se ovakve utakmice i porazi ali bolje je sad nego u armeniji ili protiv turske ovdje.Mislim da nemamo razlog za strah ova repka je dosta jaka i psiholoski cvrsta tako da ova tekma moze samo posluziti opomena da nema opsutanja i nista vise .

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 13 avg 2009, 07:59

joj brinu me ovi turci..........
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Boske_
Kontakt:

Post Postao/la Boske_ » 13 avg 2009, 08:45

zehro je napisao/la:joj brinu me ovi turci..........
Turska nadolazi, igraju sve bolje, imali su veliku rupu u ekipi i onda su ubacili dosta mladjih igraca koji sve vise i vise dobijaju sansu. Sada se uigravaju i u narednim godinama ce biti opaki, no jos uvijek su oni takni ko lizalo, barem u ovom kvalifikacijama, ma padaju oni u Zenici, izgubit ce se u atmosferi....I treba im ebat mamu za onu troturu sto su nam priredili u Istanbulu, drzali su nas do 01.00 u onom kavezu od stadiona...

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 avg 2009, 10:51

Bojim se nemira u svacionici BOSNE I HERCEGOVINE nakon sinocneg derbija da je puno krivaca a svako na svakoga prebaciva,,,zato treba se rijesiti 2 igraca RADALJICA I DAMJANOVICA ,i zaboravtit na sinoc

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 avg 2009, 11:18

fabio je napisao/la:Bojim se nemira u svacionici BOSNE I HERCEGOVINE nakon sinocneg derbija da je puno krivaca a svako na svakoga prebaciva,,,zato treba se rijesiti 2 igraca RADALJICA I DAMJANOVICA ,i zaboravtit na sinoc
kakav ti derbi sinoc spominjes?

znas li uopste sta je derbi?

kaze se prebacuje a ne prebaciva, i nije RADALJIC nego RADELJIC
Cuva Bog Zelju svog!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 avg 2009, 11:30

Tarik14 je napisao/la:Gledao sam utakmicu i nisu namjerno izgubili. :roll: Cak su promasili dva penala. :twisted:
Tarik idi malo odspavaj. Makar 10 godina. :mrgreen:
amerosm je napisao/la:Sto se tice Armenije ja vidim veliku prednost na nasoj strani jer Ciro moze izvrsiti samo tri izmjene. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Legendarno :!: :!: :!:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 13 avg 2009, 11:56

Jooj Turksa igra sve bolje i bolje, sinoc protiv ukrajine 3 komada...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 avg 2009, 15:03

Ramovic

Bajramovic - Spahic - Nadarevic - Jahic

---------------Rahimic-------------------

Pjanic---------Muratovic------Salihovic

-----Dzeko---------------Ibisevic------------

Ovo je najbolje sto mozemo dati protiv armenaca, klupa stilic, ibricic, pandza, mravac, zec, begovic, torlak
Cuva Bog Zelju svog!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 avg 2009, 15:04

Realno, imamo sanse da pobjedimo Tursku ali da bi se to desilo mi moramo defintivno istjerati igrace poput Radeljica, Mravca, Nurkovica i Damjanovica iz reprezentacije. Nazalost, poznavajuci Ciru on to sigurno nece uraditi a buduli ti igraci igrali u prvoj postavi mi gubimo 100% iz od Armenije i od Turske. :x

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 13 avg 2009, 19:06

Tarik14 je napisao/la:Realno, imamo sanse da pobjedimo Tursku ali da bi se to desilo mi moramo defintivno istjerati igrace poput Radeljica, Mravca, Nurkovica i Damjanovica iz reprezentacije. Nazalost, poznavajuci Ciru on to sigurno nece uraditi a buduli ti igraci igrali u prvoj postavi mi gubimo 100% iz od Armenije i od Turske. :x
hajde ti ih otjeraj....cuj otjerati..nisu ovce iz tvog tora....nego NASI REPREZENTATIVCI...da su od govana nasi su....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.