Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Devil » 27 okt 2011, 22:12

jasmin10 je napisao/la:cema onaj hebi se ckapi :lol: :lol:

devile zar je vrijedjanje dozvoljeno na forumu :? ako je to limuntosu bilo upuceno.
A sta tebe briga ? :?
Ovo ne da je morbidno,nego ne znam ni kako da nazovem,pre par dana su zbog istog dobili trajne banove,a iskreno kako ste krenuli mene ne bi cudilo da se chat zatvori,ali ovaj put razlog nece biti politika,iskreno bolje i o politici pricati i o ratovima nego onakve morbidnosti postavljati. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 27 okt 2011, 22:15

Devil je napisao/la:

devile zar je vrijedjanje dozvoljeno na forumu :? ako je to limuntosu bilo upuceno.
Ovo ne da je morbidno,nego ne znam ni kako da nazovem,pre par dana su zbog istog dobili trajne banove,a iskreno kako ste krenuli mene ne bi cudilo da se chat zatvori,ali ovaj put razlog nece biti politika,iskreno bolje i o politici pricati i o ratovima nego onakve morbidnosti postavljati. ;)
znaci lave moj, tebi je draze i bolje pricati o radovanu karadzicu, mladicu i o ostaloj politici, zbog cega je par puta zatvaran chat, neg se malo zezat, za sta ova tema i sluzi !?!? svasta...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 okt 2011, 22:16

Devile nemoj govoriti morbidnosti, vidis da je to limuntosu vrh treba, najveci domet :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 okt 2011, 22:20

Mene samo zanima kako uspijete od morbidne slike, koja se moze obrisati svakog trenutka, doci do prica o ratovima, zatvaranju chata i vrijedjanju, sve to u 2-3 posta. Divim vam se stvarno. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 okt 2011, 22:20

Devil je apsolutno u pravu!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 okt 2011, 22:21

Limuntos je napisao/la:
Devil je napisao/la:

znaci lave moj, tebi je draze i bolje pricati o radovanu karadzicu, mladicu i o ostaloj politici, zbog cega je par puta zatvaran chat, neg se malo zezat, za sta ova tema i sluzi !?!? svasta...
Ko govori o njima,ali Gaddafi,Obama,Borhan Tadici,Dodik,Tihic i ostala balkanska bagra na sprem ovoga izgledaju kao olicenje komunikacije.
Samo mi reci sta si ti mislio ovim postici,sala,zajebancija definitivno nije,ali eto jbg svako ima svoje dostignuce u karijeri :roll:
Umesto sto ovde pises prcite li sta i postavljas razne slike,bolje ti je da se bacis u grad da to u praksi primenis. ;) :roll:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 okt 2011, 22:22

Devil je napisao/la: Ko govori o njima,ali Gaddafi,Obama,Borhan Tadici,Dodik,Tihic i ostala balkanska bagra na sprem ovoga izgledaju kao olicenje komunikacije.
Samo mi reci sta si ti mislio ovim postici,sala,zajebancija definitivno nije,ali eto jbg svako ima svoje dostignuce u karijeri :roll:
Umesto sto ovde pises prcite li sta i postavljas razne slike,bolje ti je da se bacis u grad da to u praksi primenis. ;) :roll:
:lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 okt 2011, 22:24

Devil je napisao/la:

briga me. ne bih da nabrajam zbog cega, al' jednostavno briga me ;) ne odgovori ti meni na moje pitanje: Da li je dozvoljeno vrijedjanje na forumu ? bolje je da se nasmijemo zbog ove fore limuntosa, nego da citam prepirke oko rata, oko politke. toga mi je dovoljno. ;)

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 27 okt 2011, 22:28

Ko govori o njima,ali Gaddafi,Obama,Borhan Tadici,Dodik,Tihic i ostala balkanska bagra na sprem ovoga izgledaju kao olicenje komunikacije.
za mene je ovo bila zajebancija.. a za koga nije, jel me to treba bit briga sto je neko preozbiljan ? lave, ovo je chat...

a ja, za 4-5 accounta koliko sam imao, sveukupno nisam imao 2000 postova, tako da ovo, za grad, necu komentarisat....puno ih je ovdje zagorilo ko tava naspram mene...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 okt 2011, 22:29

jasmin10 je napisao/la:
Devil je napisao/la:

briga me. ne bih da nabrajam zbog cega, al' jednostavno briga me ;) ne odgovori ti meni na moje pitanje: Da li je dozvoljeno vrijedjanje na forumu ? bolje je da se nasmijemo zbog ove fore limuntosa, nego da citam prepirke oko rata, oko politke. toga mi je dovoljno. ;)
Zar je glup nakon onakve slike vredjanje,to treba biti kompliment moja deco. ;)
I da stvarno blago tebi kada ti je ova "fora" smesna. :oops: :smajlikojipovraca

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 okt 2011, 22:32

Šta uradiste od chata.Odem malo da se prokulturavam,a odmah papci zaposjednu chat :roll:
Treba mi stari legenda koji ne dozoljava ovakva okupljanja :roll: :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 okt 2011, 22:32

a ti si taj koji ce odredjivati sta ce kome biti smijesno ? :roll: :roll: npr meni je ova fora stvarno smijesna. valjda niste navikli na dobre fore :roll:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 okt 2011, 22:33

Nekad je chat na nešto ličio....
što bi rekla moja pokojna baba; eh, grdna rano...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 okt 2011, 22:36

dubrava je napisao/la:Nekad je chat na nešto ličio....
ee dubrava dragi,da si tu malo cesce da se koja prozbori mozda bi i licilo na nesto..a ovako,vidis i sam,havarija prava ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 22:37

T-MAC je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Nekad je chat na nešto ličio....
ee dubrava dragi,da si tu malo cesce da se koja prozbori mozda bi i licilo na nesto..a ovako,vidis i sam,havarija prava ;)
To je potpuno tacno,da ima ozbiljnijih ljudi na chatu,bilo bi drugacije. S toga @ Dubrava,aktiviraj se .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 okt 2011, 22:41

Eh, našli ste se u pametnog ugledat...
al, nekad su ovdje češće pisali i NoName, Monolog, fera, devil, alan kardec, ma bilo je tu ozbiljnih momaka da sad ne nabrajam..
a čitam ja tu vas, al mi mrsko pisat...nemam ništa protiv djece ( i sam sam veliko dijete), ali neki valjaju takve gluposti i djetinjarije da ti se sve zgadi...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 okt 2011, 22:44

dubrava je napisao/la:Eh, našli ste se u pametnog ugledat... :lol:
al, nekad su ovdje češće pisali i NoName, Monolog, fera, devil, alan kardec, ma bilo je tu ozbiljnih momaka da sad ne nabrajam..
a čitam ja tu vas, al mi mrsko pisat...nemam ništa protiv djece ( i sam sam veliko dijete), ali neki valjaju takve gluposti i djetinjarije da ti se sve zgadi...
Tako je kod vecine na ovoj temi,bar od nas sto smo zarili i palili chatom u stara doba. ;)
Eh kada se setim ugovaranja basketa,i neslaganja za mesto odigravanja,pa nam ponudise Sarajevo kao neutralan teren,pa napunili bi Zetru dok kazes keks :mrgreen: .(rekoh keks nemoj da ova novija garda sta pomisli :mrgreen: )

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 okt 2011, 22:45

Forumski Krug 99 :roll: Na čelu sa dubravom i devilom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 okt 2011, 22:45

Demokratija, pluralizam mišljenja, poštovanje, jednakost, ljudska prava... protivprirodni blud...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 22:46

LBJ MVP je napisao/la:Forumski Krug 99 :roll: Na čelu sa dubravom i devilom
Jel vidis ti koji je to klan :lol: Ali nije Dubrava los decko,sve ga ovaj moj Kolega nagovara :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.