vi ne kontate daj to naš stadion i da možete samo zamoliti a ne tražiti zdenku i O .HZ_ilidzaa je napisao/la:O i zdenka to je sve sto trazimo !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Giallorossi
- Kontakt:
Ovaj Arnautovic nam je i prosle godine sudio protiv Olimpica
uglavnom nash coek ako gledamo kako je prosli put sudio

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ma nisu nikad za vas šiljili vi ste pošteniji od medreseGiallorossi je napisao/la:Ovaj Arnautovic nam je i prosle godine sudio protiv Olimpicauglavnom nash coek ako gledamo kako je prosli put sudio
![]()
Grb grada na vratu je nešto novo.Dino Selimović je više uradio za jedan mjesec nego svi prethodni direktori.Ne kontam ova klošarska prepucavanja na forumu.To nije u duhu grada iz kojeg dolazite.VanBasten je napisao/la:fotke nove opreme![]()
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Giallorossi
- Kontakt:
A kad sam ja to reko,da za nas nisu nikad siljilinidi je napisao/la:ma nisu nikad za vas šiljili vi ste pošteniji od medreseGiallorossi je napisao/la:Ovaj Arnautovic nam je i prosle godine sudio protiv Olimpicauglavnom nash coek ako gledamo kako je prosli put sudio
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 27 okt 2011, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
nidi je napisao/la:vi ne kontate daj to naš stadion i da možete samo zamoliti a ne tražiti zdenku i O .HZ_ilidzaa je napisao/la:O i zdenka to je sve sto trazimo !
zdenka za cenera.KRAJ PRIČEHZ_ilidzaa je napisao/la:nidi je napisao/la:vi ne kontate daj to naš stadion i da možete samo zamoliti a ne tražiti zdenku i O .HZ_ilidzaa je napisao/la:O i zdenka to je sve sto trazimo !ti nisi dobar s glavom nikako ...Ko ima profita sto cemo mi biti na Grbavici ? Ja teska pitanja
Sve je u granicama normale direktore!! Moramo malo!!!!
Pa nije svaki dan derbii!!!!! Jos kada ti komsince vise
na temi,pa ne iskoristiti priiliku da ih malo prcamo!!
Pa nije svaki dan derbii!!!!! Jos kada ti komsince vise
na temi,pa ne iskoristiti priiliku da ih malo prcamo!!
Ako vam je i ovo malo sto ste dobili ima te i dalje onu drugu opciju. Kosevo, LCD, 3KM i gledaj 
NO PYRO NO PARTY
najrahatnije tekme na grbavici su bile kad su horde bile na istoku
- SarajlijaTM
Hz- HO.MO Zajednicabordo je napisao/la:Ma ko god sudio!! Ako Bog da deremo im one hraljave guzove siptarske!!!!
sta ces kad vas pobjedimo,neces moci govoriti ni jednu jedinu izvlakusu,ono "ko je zadnji pobjedio?"
ko če voditi navijanje nema blekićaBuu je napisao/la:Ako vam je i ovo malo sto ste dobili ima te i dalje onu drugu opciju. Kosevo, LCD, 3KM i gledaj
Hajde neka padne neka opklada?? Ako Sarajevo pobijedi ima da stavis grb Sarajeva iznad svog nika!
A isto cu i ja tako uraditi ako zeljeznica pobijedi!!! Da vidim imas li muda????? Sarajlija TM??
Tako ima da stoji mjesec dana!!!
A isto cu i ja tako uraditi ako zeljeznica pobijedi!!! Da vidim imas li muda????? Sarajlija TM??
Zadnja izmjena: bordo, dana/u 27 okt 2011, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ne brini stizemo na grbavicunidi je napisao/la:ko če voditi navijanje nema blekićaBuu je napisao/la:Ako vam je i ovo malo sto ste dobili ima te i dalje onu drugu opciju. Kosevo, LCD, 3KM i gledaj![]()
Timiji ionako neće navijati, ne smiju.
mogu li ja ali ne mjesec dana nego do derbija na koševu , tebi dajem i neriješeno.bordo je napisao/la:Hajde neka padne neka opklada?? Ako Sarajevo pobijedi ima da stavis grb Sarajeva iznad svog nika!
predlozi veci ulog, ovako nije zanimljivobordo je napisao/la:Hajde neka padne neka opklada?? Ako Sarajevo pobijedi ima da stavis grb Sarajeva iznad svog nika!
NO PYRO NO PARTY
Ko zeli neka prihvati ovu opkladu!!! Kod nerijesenog rezultata nikom nista!! To je fer i posteno!!
može paša moj solidni ,x nikom ništabordo je napisao/la:Ko zeli neka prihvati ovu opkladu!!! Kod nerijesenog rezultata nikom nista!! To je fer i posteno!!
Polahko raja opustite se previse se zamarate bespotrebnim i glupim komentarima komsija koji opet poturaju nos gdje im nije mjesto
bicee laganih 0:2 i cao
aa za tribine da ne pricam .. ista prica kao i uvijek ! 
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, OzmoodPinglewood i 32 gosta.