rašire se,kad vas čovjek sluša rekao bih doći će vas 15 000 hiljada na grbavici,a prošli derbi na koševu moglo je još na sjever stati 1500 ljudi.Jedan lik večeras izvali u zdenku se nagura 4000 navijača sarajevaColorado je napisao/la:Polahko raja opustite se previse se zamarate bespotrebnim i glupim komentarima komsija koji opet poturaju nos gdje im nije mjesto![]()
bicee laganih 0:2 i cao
![]()
aa za tribine da ne pricam .. ista prica kao i uvijek !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kad kujo izvali da ce za zdenku pustiti 3.000 ulaznica onda se ne ibretis.
the manijaks ne moze biti svak- jednostavno
dok je ovana biće i vuneUPS je napisao/la:A kad kujo izvali da ce za zdenku pustiti 3.000 ulaznica onda se ne ibretis.
hajde ovan na svoju temu, ne bleji vise ovdje, naporan si....
p.s. zovem ticu ako ne odes
p.s. zovem ticu ako ne odes
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne da im B.D.videoton1 je napisao/la:Timiji ionako neće navijati, ne smiju.
Sta mislite kakav bi sastav mogao biti protiv olimpica ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ne mozes ti uporedjivati sjever na kosevu i dio sjevera kojeg mi dobijemo na grbavici to su dva razlicita pojma .. u zdenku i onaj dio J O moze komotno stati 3000nidi je napisao/la:rašire se,kad vas čovjek sluša rekao bih doći će vas 15 000 hiljada na grbavici,a prošli derbi na koševu moglo je još na sjever stati 1500 ljudi.Jedan lik večeras izvali u zdenku se nagura 4000 navijača sarajevaColorado je napisao/la:Polahko raja opustite se previse se zamarate bespotrebnim i glupim komentarima komsija koji opet poturaju nos gdje im nije mjesto![]()
bicee laganih 0:2 i cao
![]()
aa za tribine da ne pricam .. ista prica kao i uvijek !
![]()
Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
onda je na sjever kada nije bilo stolica na grbavici moglo stati 20 000 ljudi
novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razliguJug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
Pa moram doci na vasu temu, jer se vi smatrate divovima nekim.Colorado je napisao/la:novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razliguJug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
- Giallorossi
- Kontakt:
Manijak a prvi post mu na temi FKSColorado je napisao/la:novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razliguJug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
gadjas se sad pojmovima , koliko uprava seljeznicara odstampa karata toliko nas obicno i stane aa to je za onaj prostor odprilike 3000 i jos na istoku sto ce biti jedna hiljadarkaa to je 4000nidi je napisao/la:onda je na sjever kada nije bilo stolica na grbavici moglo stati 20 000 ljudi
Nije to Zeljo u pitanju da daje karte, vec po pravilniku da od kapaciteta stadiona, gostujucim navijacima ide 5 posto. Ne mozes od stadion koji prima 15.000 da dobijes 7 hiljada. Ne znam samo zasto uporedivati Kosevo koje prima 40 hiljada i stadion koji prima 15.000, malo je to smijesno.Colorado je napisao/la:gadjas se sad pojmovima , koliko uprava seljeznicara odstampa karata toliko nas obicno i stane aa to je za onaj prostor odprilike 3000 i jos na istoku sto ce biti jedna hiljadarkaa to je 4000nidi je napisao/la:onda je na sjever kada nije bilo stolica na grbavici moglo stati 20 000 ljudi.. eto ako te toliko muci brojka navijaca FK SARAJEVA sad mozes lagano na spavanje
Hoce hoce...Al' na zagrijavanjuAlfa_Muzijak je napisao/la:Podrska za UPS-a!
Kojašević: Jedno znam, zabit ću ga Želji na Grbavici
![]()
![]()
![]()
Ja sam se ove nove dresove zaljubio
da mogu finansijski sva tri bi uzeo a ovako cu se dvoumit izmedju "neobicnog" narancastog ili bijelog ala roma, a za fan shop jos jedno svaka cast ljudima,konacno se i to docekalo
A za grbavicu mislim ono jest da se naguramo ko sardine i da nedo Bog kakav belaj se desi da bi u onoj guzvi neko mogo nastradat ali kako trazit vise da ti daju kad i nemaju sta ponudit,jbg takav im stadion
A nez jeste vi culi, Pixi je najavio go strumfovima pa sto mu nebi vjerovali
A za grbavicu mislim ono jest da se naguramo ko sardine i da nedo Bog kakav belaj se desi da bi u onoj guzvi neko mogo nastradat ali kako trazit vise da ti daju kad i nemaju sta ponudit,jbg takav im stadion
A nez jeste vi culi, Pixi je najavio go strumfovima pa sto mu nebi vjerovali
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Pa bili smo opasniji od vas prosli Gerby na grbavici kad ste igrali sa igracem vise, zapravo moze se racunat i sa dva jer znamo kolko je Popovic bio ucinkovit igrac dok su nama dva uzasno bitna igraca dobila kartone...razlika je to.Jug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
I jos nesto,kad smo vec kod pravila, znas da po pravilniku ako gostujuci sektor zauzima vise od 5% da sve mora biti ustupljeno navijacima gostujuceg tima.Znaci mi po pravilima nebi smjeli pregradjivat,sto nikad i ne radimo na jugu dok vi sjever uvjek pregradite i odvojite zdenku od ostatka iako je ona zapravo fizicki spojena sa ostatkom sjevera.
@nidi
Mozda sam pretjerao sa 4000 ali izmedju 3000 i 3500 100% bude na sjeveru .Na Kosevu na derbiju je bilo 4500, oko 1000 njih sigurno ne ide na Grbavicu tako da dobijes taj broj od 3000-3500 plus Istok 1000.Jedini problem je sto REGULARNO onde(O + zdenka) ne moze stati vise od 2500.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 27 okt 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da će vam istok biti zatvoren ovaj put, jer sami govorite da je bezuslovan, zato ćete možda i dobiti slovo O!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- plava grbavica
- Kontakt:
neznam stvarno više do kad će te plakat, molit kumit da vas pustimo na hram fudbala
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mozda ga zabije nekoj trebi u naselju grbavica, al na zeljinom stadionu golove nece zabijatiAlfa_Muzijak je napisao/la:Podrska za UPS-a!
Kojašević: Jedno znam, zabit ću ga Želji na Grbavici
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kao sto si nasao novi forum nadji si novi mozak.Jug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.