Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ja sam u Tz zivio na Mosniku , Krojcici Crvenim njivama i Miladijama 
Thomas Müller - Fußballgott
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jimmy mora da je na salsi večeras zaglavio, toliko je spominjao tu Slogu!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Imao si ti srece prijatelju123456 je napisao/la:Ja sam u Beogradu bio godinu dana.Sluzio JNA.Prvo Banjica pa Zvjezdara.Banjica mi bez veze a Zvjezdara OK.Obisao sva cetiri stadiona tada prvoligasa.Rad,OFK ,C.Z i Partizanov.Pored stadiona Rada puzo kao guster
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ma cuo sam ja da si ti vlasnik vise luksuznih apartmana u raznim dijelovima BiH, pa tako i u Slanom gradu.don_burza je napisao/la:ja sam u Tz zivio na Mosniku , Krojcici Crvenim njivama i Miladijama
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
ma jok ba bio izbjeglica pa se selio gdje mi je bilo povoljnijeJetSet_Hantraga je napisao/la:Ma cuo sam ja da si ti vlasnik vise luksuznih apartmana u raznim dijelovima BiH, pa tako i u Slanom gradu.don_burza je napisao/la:ja sam u Tz zivio na Mosniku , Krojcici Crvenim njivama i Miladijama
Bubanj potokTribalian je napisao/la:Imao si ti srece prijatelju123456 je napisao/la:Ja sam u Beogradu bio godinu dana.Sluzio JNA.Prvo Banjica pa Zvjezdara.Banjica mi bez veze a Zvjezdara OK.Obisao sva cetiri stadiona tada prvoligasa.Rad,OFK ,C.Z i Partizanov.Pored stadiona Rada puzo kao guster
Kao prvo sto si sluzio u vecem gradu,nisi se potucao po vuko*ebinama,a opet i u samom BG nisi prosao lose. Cuo sam da su n Topcideru i u Bubanj potoku sexali vojsku od 0-24. Inace kad to pominjemo ja sam bio na granici sa Makedonijom
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ha dobro, bitno je da si bio jedan od tih koji vozaju raju u gepeku.don_burza je napisao/la:ma jok ba bio izbjeglica pa se selio gdje mi je bilo povoljnije
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Nisam u tim vodama , meni je bitno da su me konobari i konobarice volili 
Za to brdo ne znam,ali ti restorani stari na Zvezdari i okolini ,sve je brate poruseno ili ima drugu funkciju123456 je napisao/la:Bubanj potokTribalian je napisao/la:Imao si ti srece prijatelju123456 je napisao/la:Ja sam u Beogradu bio godinu dana.Sluzio JNA.Prvo Banjica pa Zvjezdara.Banjica mi bez veze a Zvjezdara OK.Obisao sva cetiri stadiona tada prvoligasa.Rad,OFK ,C.Z i Partizanov.Pored stadiona Rada puzo kao guster
Kao prvo sto si sluzio u vecem gradu,nisi se potucao po vuko*ebinama,a opet i u samom BG nisi prosao lose. Cuo sam da su n Topcideru i u Bubanj potoku sexali vojsku od 0-24. Inace kad to pominjemo ja sam bio na granici sa Makedonijom
![]()
![]()
Tu smo vrsili obuku gadjanja.Dali se neko brdo zove Goljino brdo???Sa Banjice smo gore isli 5-6 puta pjehe.I to usiljeni mars.na Zvjezdari je bio neki restoran mislim Hajduk???Tu bi preko ograde isli na mijesano meso
Cak i sa strazarskog mjesta se znalo kidnuti
Pomakni se s mjesta jezik pregrizo dabogda, Tuzlak sam ja, znaš ti mene baTribalian je napisao/la:E to ti je Stefko organizovao kakav k*rac Raka Maric i Peca Popovic ,Stef stoji iza svegaNjegov je kraj tu relativno blizu i tu on pokriva sva desavanja
@ Heller jes ti to Mostarac ?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kojšino, Crvene Njive, Mosnik, Dragodol, Slatina gore od goregHawking je napisao/la:Tako znači, u Miladijama indijanci. Vidjećeš ti svoje kad ti ja pošaljem par jarana sa zapadaHeller je napisao/la:Kod nas ima neki odnos Zapad(stariji dio grada) Indijanci - Istok(noviji dio grada) finija raja barem onoliko koliko ja razumijemTribalian je napisao/la:Ma brate svuda ima indijanaca ,nema tu pravila.![]()
FORZA MILADIJE
Irac, Tušanj, Batva, Mejdan, Miladije može proći
Nullius in verba
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jok, jok, bezveze u Slogi. Sve nekakvi levati.Bianconeri1988 je napisao/la:Jimmy mora da je na salsi večeras zaglavio, toliko je spominjao tu Slogu!![]()
![]()
Sutra aBd kod Kese u birtiju i ožeži.
A što se tiče te Salse, otkako mi je djevojka zadala ritam gdje sam se izgubio k'o nevinost na ekskurziji, nećkam se da li da idem više na to njesra.
Zato su mene svi mrko gledali dok sam hod'o s jednom trebom iz Mosnika, znači dobro sam proš'oHeller je napisao/la:
Kojšino, Crvene Njive, Mosnik, Dragodol, Slatina gore od goreg
Irac, Tušanj, Batva, Mejdan, Miladije može proći
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Kad smo kod Tuzle znatel ko je Ismet Cvrljo? 
A najgore selo an kugli zemaljskoj su Dubrave nakih ljudi niđe nema
A najgore selo an kugli zemaljskoj su Dubrave nakih ljudi niđe nema
Nullius in verba
Ma jokTribalian je napisao/la: Za to brdo ne znam,ali ti restorani stari na Zvezdari i okolini ,sve je brate poruseno ili ima drugu funkcijuNema nista vise od onog Beograda nekad ,sve stare kafane,sem Skadarlije i jos par njih nedaleko od nje,su pretvorene u banke
Izgubio se onaj duh grada skroz. A i polovina oni kasarni nije vise u funkciji koliko znam,vojske ima u Topcideru,generalstabu i ne znam dal jos negde . Nego,jesi li opalio koju med. sestru sa VMC ili VMA?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E ovo je da se upišaš od smijeha!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ž '21!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@Monolože, sretan nam rođendan. 
123456 je napisao/la:Ma jokTribalian je napisao/la: Za to brdo ne znam,ali ti restorani stari na Zvezdari i okolini ,sve je brate poruseno ili ima drugu funkcijuNema nista vise od onog Beograda nekad ,sve stare kafane,sem Skadarlije i jos par njih nedaleko od nje,su pretvorene u banke
Izgubio se onaj duh grada skroz. A i polovina oni kasarni nije vise u funkciji koliko znam,vojske ima u Topcideru,generalstabu i ne znam dal jos negde . Nego,jesi li opalio koju med. sestru sa VMC ili VMA?
Jedamput zaglavio stacionar i to na Karaburmi.Inace Beograd je u centru fin grad.Oko hotela Slavija pa onda Kalamegdan.Inace po Beogradu najbolje sam poznavao groblja
Nema ga u Beogradu na kom nisam bio.I uza okolina
Sta li si po grobljima radio
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jimmy, legendo nek je sa srećom i hairli!

Ž '21!
Gledo sam ovo, dobro je pravo 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž