Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

don_burza
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la don_burza » 27 okt 2011, 23:39

ja sam u Tz zivio na Mosniku , Krojcici Crvenim njivama i Miladijama :D
Thomas Müller - Fußballgott

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 okt 2011, 23:41

Jimmy mora da je na salsi večeras zaglavio, toliko je spominjao tu Slogu! :mrgreen: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 23:42

123456 je napisao/la:Ja sam u Beogradu bio godinu dana.Sluzio JNA :D .Prvo Banjica pa Zvjezdara.Banjica mi bez veze a Zvjezdara OK.Obisao sva cetiri stadiona tada prvoligasa.Rad,OFK ,C.Z i Partizanov.Pored stadiona Rada puzo kao guster :mrgreen:
Imao si ti srece prijatelju :mrgreen: Kao prvo sto si sluzio u vecem gradu,nisi se potucao po vuko*ebinama,a opet i u samom BG nisi prosao lose. Cuo sam da su n Topcideru i u Bubanj potoku sexali vojsku od 0-24. Inace kad to pominjemo ja sam bio na granici sa Makedonijom :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 27 okt 2011, 23:43

don_burza je napisao/la:ja sam u Tz zivio na Mosniku , Krojcici Crvenim njivama i Miladijama :D
Ma cuo sam ja da si ti vlasnik vise luksuznih apartmana u raznim dijelovima BiH, pa tako i u Slanom gradu. :twisted:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 okt 2011, 23:44

JetSet_Hantraga je napisao/la:
don_burza je napisao/la:ja sam u Tz zivio na Mosniku , Krojcici Crvenim njivama i Miladijama :D
Ma cuo sam ja da si ti vlasnik vise luksuznih apartmana u raznim dijelovima BiH, pa tako i u Slanom gradu. :twisted:
ma jok ba bio izbjeglica pa se selio gdje mi je bilo povoljnije

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 27 okt 2011, 23:45

Tribalian je napisao/la:
123456 je napisao/la:Ja sam u Beogradu bio godinu dana.Sluzio JNA :D .Prvo Banjica pa Zvjezdara.Banjica mi bez veze a Zvjezdara OK.Obisao sva cetiri stadiona tada prvoligasa.Rad,OFK ,C.Z i Partizanov.Pored stadiona Rada puzo kao guster :mrgreen:
Imao si ti srece prijatelju :mrgreen: Kao prvo sto si sluzio u vecem gradu,nisi se potucao po vuko*ebinama,a opet i u samom BG nisi prosao lose. Cuo sam da su n Topcideru i u Bubanj potoku sexali vojsku od 0-24. Inace kad to pominjemo ja sam bio na granici sa Makedonijom :roll:
Bubanj potok :o :o :o Tu smo vrsili obuku gadjanja.Dali se neko brdo zove Goljino brdo???Sa Banjice smo gore isli 5-6 puta pjehe.I to usiljeni mars.na Zvjezdari je bio neki restoran mislim Hajduk???Tu bi preko ograde isli na mijesano meso :D Cak i sa strazarskog mjesta se znalo kidnuti :)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 27 okt 2011, 23:47

don_burza je napisao/la:ma jok ba bio izbjeglica pa se selio gdje mi je bilo povoljnije
Ha dobro, bitno je da si bio jedan od tih koji vozaju raju u gepeku. :)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 okt 2011, 23:49

Nisam u tim vodama , meni je bitno da su me konobari i konobarice volili ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 okt 2011, 23:49

123456 je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Bubanj potok :o :o :o Tu smo vrsili obuku gadjanja.Dali se neko brdo zove Goljino brdo???Sa Banjice smo gore isli 5-6 puta pjehe.I to usiljeni mars.na Zvjezdari je bio neki restoran mislim Hajduk???Tu bi preko ograde isli na mijesano meso :D Cak i sa strazarskog mjesta se znalo kidnuti :)
Za to brdo ne znam,ali ti restorani stari na Zvezdari i okolini ,sve je brate poruseno ili ima drugu funkciju :( Nema nista vise od onog Beograda nekad ,sve stare kafane,sem Skadarlije i jos par njih nedaleko od nje,su pretvorene u banke :roll: Izgubio se onaj duh grada skroz. A i polovina oni kasarni nije vise u funkciji koliko znam,vojske ima u Topcideru,generalstabu i ne znam dal jos negde . Nego,jesi li opalio koju med. sestru sa VMC ili VMA? :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 okt 2011, 23:50

Tribalian je napisao/la:E to ti je Stefko organizovao kakav k*rac Raka Maric i Peca Popovic ,Stef stoji iza svega :mrgreen: Njegov je kraj tu relativno blizu i tu on pokriva sva desavanja :mrgreen:

@ Heller jes ti to Mostarac ? :mrgreen:
Pomakni se s mjesta jezik pregrizo dabogda, Tuzlak sam ja, znaš ti mene ba :mrgreen: stari sam ja clan ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 okt 2011, 23:52

Hawking je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ma brate svuda ima indijanaca ,nema tu pravila.
Kod nas ima neki odnos Zapad(stariji dio grada) Indijanci - Istok(noviji dio grada) finija raja barem onoliko koliko ja razumijem :mrgreen:
Tako znači, u Miladijama indijanci. Vidjećeš ti svoje kad ti ja pošaljem par jarana sa zapada :lol:

FORZA MILADIJE :mrgreen:
Kojšino, Crvene Njive, Mosnik, Dragodol, Slatina gore od goreg

Irac, Tušanj, Batva, Mejdan, Miladije može proći
Nullius in verba

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 okt 2011, 23:53

Bianconeri1988 je napisao/la:Jimmy mora da je na salsi večeras zaglavio, toliko je spominjao tu Slogu! :mrgreen: :lol: :lol:
Jok, jok, bezveze u Slogi. Sve nekakvi levati.
Sutra aBd kod Kese u birtiju i ožeži. :mrgreen:

A što se tiče te Salse, otkako mi je djevojka zadala ritam gdje sam se izgubio k'o nevinost na ekskurziji, nećkam se da li da idem više na to njesra. :mrgreen:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 okt 2011, 23:54

Heller je napisao/la:
Kojšino, Crvene Njive, Mosnik, Dragodol, Slatina gore od goreg

Irac, Tušanj, Batva, Mejdan, Miladije može proći
Zato su mene svi mrko gledali dok sam hod'o s jednom trebom iz Mosnika, znači dobro sam proš'o :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 okt 2011, 23:55

Kad smo kod Tuzle znatel ko je Ismet Cvrljo? :mrgreen:

A najgore selo an kugli zemaljskoj su Dubrave nakih ljudi niđe nema
Nullius in verba

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 27 okt 2011, 23:56

Tribalian je napisao/la: Za to brdo ne znam,ali ti restorani stari na Zvezdari i okolini ,sve je brate poruseno ili ima drugu funkciju :( Nema nista vise od onog Beograda nekad ,sve stare kafane,sem Skadarlije i jos par njih nedaleko od nje,su pretvorene u banke :roll: Izgubio se onaj duh grada skroz. A i polovina oni kasarni nije vise u funkciji koliko znam,vojske ima u Topcideru,generalstabu i ne znam dal jos negde . Nego,jesi li opalio koju med. sestru sa VMC ili VMA? :mrgreen:
Ma jok :oops: Jedamput zaglavio stacionar i to na Karaburmi.Inace Beograd je u centru fin grad.Oko hotela Slavija pa onda Kalamegdan.Inace po Beogradu najbolje sam poznavao groblja 8-) Nema ga u Beogradu na kom nisam bio.I uza okolina :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 okt 2011, 23:56

E ovo je da se upišaš od smijeha! :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ž '21!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 okt 2011, 00:00

@Monolože, sretan nam rođendan. :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 okt 2011, 00:01

123456 je napisao/la:
Tribalian je napisao/la: Za to brdo ne znam,ali ti restorani stari na Zvezdari i okolini ,sve je brate poruseno ili ima drugu funkciju :( Nema nista vise od onog Beograda nekad ,sve stare kafane,sem Skadarlije i jos par njih nedaleko od nje,su pretvorene u banke :roll: Izgubio se onaj duh grada skroz. A i polovina oni kasarni nije vise u funkciji koliko znam,vojske ima u Topcideru,generalstabu i ne znam dal jos negde . Nego,jesi li opalio koju med. sestru sa VMC ili VMA? :mrgreen:
Ma jok :oops: Jedamput zaglavio stacionar i to na Karaburmi.Inace Beograd je u centru fin grad.Oko hotela Slavija pa onda Kalamegdan.Inace po Beogradu najbolje sam poznavao groblja 8-) Nema ga u Beogradu na kom nisam bio.I uza okolina :D
:lol: :lol: :lol:
Sta li si po grobljima radio :mrgreen: Topalovic,a? :mrgreen: Na drugo nesto i ne pomisljam :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 00:02

Jimmy, legendo nek je sa srećom i hairli! ;) :mrgreen:
Ž '21!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2011, 00:03

Gledo sam ovo, dobro je pravo :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Brokula, CAGarfia, Confiance, Gunner4, Wilshere10 i 22 gosta.