Furaju se ljudi na neke divove, nije ni to lose, treba ih shvatiti i suosjecati se s njim, Kompleks nize vrijednosti, kontali sta da smisle i najgore sto su sami sebe proglasili divovima. Al haj lijepo je todamirfile je napisao/la:Kad budete slavili 90 g roboti ce igrati futbal ne ljudi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sve u granicama normaleAlfa_Muzijak je napisao/la:A ovog the maniacsa jes se svezo ove teme. Dobro je ba. Samo tvoja slika na ovoj stranici.
Za zivot cijeli!
pa neces nas ti proglasavati divovima ..Jug je napisao/la:Furaju se ljudi na neke divove, nije ni to lose, treba ih shvatiti i suosjecati se s njim, Kompleks nize vrijednosti, kontali sta da smisle i najgore sto su sami sebe proglasili divovima. Al haj lijepo je todamirfile je napisao/la:Kad budete slavili 90 g roboti ce igrati futbal ne ljudi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Usrase temu djeca...Nego jel ko od vas kupio sta iz Fan shopa... Polo majicu sam vec zapikao za sutra 
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa bolan mi cemo sebe prozvati Bogovima ako treba. I sta sad?Jug je napisao/la:Furaju se ljudi na neke divove, nije ni to lose, treba ih shvatiti i suosjecati se s njim, Kompleks nize vrijednosti, kontali sta da smisle i najgore sto su sami sebe proglasili divovima. Al haj lijepo je todamirfile je napisao/la:Kad budete slavili 90 g roboti ce igrati futbal ne ljudi.
Ti nekakve komplekse spominjes, a sve i jedan post si na ovoj temi napisao!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
e to je vec komplexAlfa_Muzijak je napisao/la:Pa bolan mi cemo sebe prozvati Bogovima ako treba. I sta sad?Jug je napisao/la:Furaju se ljudi na neke divove, nije ni to lose, treba ih shvatiti i suosjecati se s njim, Kompleks nize vrijednosti, kontali sta da smisle i najgore sto su sami sebe proglasili divovima. Al haj lijepo je todamirfile je napisao/la:Kad budete slavili 90 g roboti ce igrati futbal ne ljudi.
Ti nekakve komplekse spominjes, a sve i jedan post si na ovoj temi napisao!
FK SARAJEVO.
Dva preostala diva šetaju prema koševu, kaže prvi -najbolji smo, drugi klekne.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Pa naravno da necu. Zato sto ste vi jos mladji sarajevski premijerligas, pa kad bude vrijemo zato, proglasit ces vas neko, mozda na dodjeli nagrade kod Nazifa Gljivemma_hz je napisao/la:pa neces nas ti proglasavati divovima ..Jug je napisao/la:Furaju se ljudi na neke divove, nije ni to lose, treba ih shvatiti i suosjecati se s njim, Kompleks nize vrijednosti, kontali sta da smisle i najgore sto su sami sebe proglasili divovima. Al haj lijepo je todamirfile je napisao/la:Kad budete slavili 90 g roboti ce igrati futbal ne ljudi.![]()
bezzze..England je napisao/la:Dva preostala diva šetaju prema koševu, kaže prvi -najbolji smo, drugi klekne.
FK SARAJEVO.
Može i bolje , čemu tako izduženo lice, dobar, ha ?mma_hz je napisao/la:bezzze..England je napisao/la:Dva preostala diva šetaju prema koševu, kaže prvi -najbolji smo, drugi klekne.![]()
imas jos koji ...imam osjecaj da imas potencijala
![]()
![]()
e to je to hahahahahhahaEngland je napisao/la:Može i bolje , čemu tako izduženo lice, dobar, ha ?mma_hz je napisao/la:bezzze..England je napisao/la:Dva preostala diva šetaju prema koševu, kaže prvi -najbolji smo, drugi klekne.![]()
imas jos koji ...imam osjecaj da imas potencijala
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
STIDE to je neka starobosanska poskočica, ti si se pronašao u izduženom licu, ajde nema veze, asocijacija ..?
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
zao mi te jeEngland je napisao/la:STIDE to je neka starobosanska poskočica, ti si se pronašao u izduženom licu, ajde nema veze, asocijacija ..?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Žaljenje je stvar iz prošlog stoljeća, danas se nikoga ne žali, počni živjet ...izadi i bori se, asocijacija..evo pomoć...sve vrste sa arapskog poluotoka...znaš?
- SarajlijaTM
Pa mozda ste divovi za vrbanjusu i vratnik,ali za nas ste uvjek MALIIIiiii hahahahahamma_hz je napisao/la:eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe![]()
si dje dive,znas ono ku.ac-palac,sve ti je jasno
A meni vi strumfici stvarno niste jasni , imate svoju temu .. temu za Thako Malene pa tamo fino raspravljajte o nama jesmo li divovi ili nismo .. al svi ce ti potvrditi da jesmo za vas divovi jer vi na derbiju sta pjevate sallalala i jos jedna pjesica po mogucnosti psovanje sarajeva i hordi i to je toSarajlijaTM je napisao/la:Pa mozda ste divovi za vrbanjusu i vratnik,ali za nas ste uvjek MALIIIiiii hahahahahamma_hz je napisao/la:eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe![]()
![]()
![]()
si dje dive,znas ono ku.ac-palac,sve ti je jasno![]()
Šta su komšinice navalile ovoliko, prvi postovi pa na našoj temi... kakvi kompleksi to je čudo jedno...
Najnezgodniji i najteži gost im dolazi, strah je to jbg, može ih se shvatiti... ako izgube pući će bruka...
Prošli put na Grbavici bolje je navijala jedna mala grupa zaluđenika bordo boje nego cijela armija skretničara...
Znaju samo ''šalalalalala'' i ''*** te Saraj'vo'' - repertoar zastrašujući
ah da... znaju i ono sa dugom pauzom ''Željoo!!!''
a Horde im odgovore ''Na ******!''
Najnezgodniji i najteži gost im dolazi, strah je to jbg, može ih se shvatiti... ako izgube pući će bruka...
Prošli put na Grbavici bolje je navijala jedna mala grupa zaluđenika bordo boje nego cijela armija skretničara...
Znaju samo ''šalalalalala'' i ''*** te Saraj'vo'' - repertoar zastrašujući
ah da... znaju i ono sa dugom pauzom ''Željoo!!!''
a Horde im odgovore ''Na ******!''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovaj mi je najsmijesniji.SarajlijaTM je napisao/la:Pa mozda ste divovi za vrbanjusu i vratnik,ali za nas ste uvjek MALIIIiiii hahahahahamma_hz je napisao/la:eee pasha moj kad smo sa 65 divovi ..zamisli sta cemo biti sa 90 hahahhahaha aBd to se ni zamisliti neda hehehe![]()
![]()
![]()
si dje dive,znas ono ku.ac-palac,sve ti je jasno![]()
Cuj Sarajlija TM, pa to ne ide nikako, ali bas nikako zajedno
Braco pustite kone da pisu,razumijem ja njihove komplekse nize vrijednosti,samo poslije derbija njih nece biti ni na vlastitoj temi
Ona polo majca bordo boje je moja
Svaka cast upravi,samo rijeci hvale,zaista.
Ona polo majca bordo boje je moja
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, misstianopenaldo i 11 gostiju.