FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja ću doći i na sjeveru gledati utakmicu... biće tu moja plava raja i komšije zajebavati ćemo se, podjebavati ali sigurno niko od nas neće na svog brata potegnuti kamen, palicu ili nož...!!!
Neka crknu svi neo huliganisti željni krvi...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sto rece jedan moj komsija Manijak sta nas briga ovo ce biti drugi derbi na kojem cemo se cuti.E malo si se komso zajebao, ovaj put ce te samo gledati,slusati i uzivati. 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
A što ti to nama govoriš!?senci-071 je napisao/la:Sto rece jedan moj komsija Manijak sta nas briga ovo ce biti drugi derbi na kojem cemo se cuti.E malo si se komso zajebao, ovaj put ce te samo gledati,slusati i uzivati.

To reci komšiji!

Dolazite na Željinu temu i pišete raznorazne komentare, a Željo nema veze sa današnjom odlukom!
Rekao sam već, svi ćete se vi taliti po 5 KM i na Koševo da gledate tekmu!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa jeb.emu mater zivimo jedni kraj drugih , svima nam je u interesu da dodjemo na derb(nama zbog podrske , vama zbog para) , da smo slozan narod k'o sto nismo sve bi se ovo dalo izmedju nas organizovati ...Ko nas moze sprijeciti da kupimo kartu ?
vrhunac svega bi bio,da se dzelo javi sad u po frke i kaze "doslo je do promjene cijena ulaznica,jug ostaje isti a sjever sada kosta cvaju "
...hahahahahahahha

Zadnja izmjena: nanek, dana/u 28 okt 2011, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
do komiteta je, mi smo se dogovorili, al komitet nece da ponisti svoju prijasnju odlukuHZ_ilidzaa je napisao/la:Pa jeb.emu mater zivimo jedni kraj drugih , svima nam je u interesu da dodjemo na derb(nama zbog podrske , vama zbog para) , da smo slozan narod k'o sto nismo sve bi se ovo dalo izmedju nas organizovati ...Ko nas moze sprijeciti da kupimo kartu ?
Za zivot cijeli!
Bianconeri1988 je napisao/la:A što ti to nama govoriš!?senci-071 je napisao/la:Sto rece jedan moj komsija Manijak sta nas briga ovo ce biti drugi derbi na kojem cemo se cuti.E malo si se komso zajebao, ovaj put ce te samo gledati,slusati i uzivati.![]()
To reci komšiji!![]()
Dolazite na Željinu temu i pišete raznorazne komentare, a Željo nema veze sa današnjom odlukom!
Rekao sam već, svi ćete se vi taliti po 5 KM i na Koševo da gledate tekmu!
Mozda se tale po 5 km pojma nemam ja licno necu ,i ovaj put cu biti na sjeveru..Zivi bili pa vidjeli,ali ce Hordasa biti bruku na sjeveru..
Željo i Sarajevo su se između sebe dogovorili kao klubovi, i to još juce....ali komitet nece da promjeni svoju prvobitnu odluku.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@sendi-071
Ja kažem da neće, živi bili pa vidjeli, praznu slabu bezveze drobite s tim nekim prijetnjama kako će vas biti na sjeveru par hiljada škbb-kbbb.
Vas će biti možda 200 do 300 na sjeveru i siguran sam da nećete smjeti započeti navijanje. Normalno ćete sjediti i gledati utakmicu.
I normalno sad ćeš ti mene demantovati i kontrirati mi itd.
Ja kažem da neće, živi bili pa vidjeli, praznu slabu bezveze drobite s tim nekim prijetnjama kako će vas biti na sjeveru par hiljada škbb-kbbb.
Vas će biti možda 200 do 300 na sjeveru i siguran sam da nećete smjeti započeti navijanje. Normalno ćete sjediti i gledati utakmicu.
Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:@sendi-071
ado, kad dođu na tribinu ko im može zabraniti navijanje ?
ne kontam zasto navijacima sarajeva nije dozvoljen dolazak na grbavicu, a navijacima olimpica jeste sutra na kosevo!?? 

Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
Samo jedna stvar mi nije jasna.Da li su ovi u komitetu stvarno ovako glupi ili se samo prave i zele nove nerede?
Znaci da sad trenutno zavise od naseg udruzenja. Ako se odluci svi na Grbavicu "neroganizovano" tu nastaje belaj koji nece biti nasom krivicom sigurno jer imamo puno pravo uci na stadion, poredat se nako neofirno jedan pored drugoga, ustati se i navijati...ko ce ti to zabranit ?
1000000 puta bi im lakse bilo organizovati okupljanje Hordi u velikom parku uz veliku pratnju policijei i dolazak na Grbavicu uz takodjer veliku podrsku policije i zastitara.Napravit dobru tampon zonu,ogradit slovo O i problema nece biti 10000%, kao sto nije bilo ni zadnja dva derbija, neracunajuci lomljenje stolica.
Ja sam sve vise i vise uvjeren da ljudi iz komiteta zele nove belaje.
A ovo sto su se fol uprave dogovorile, kakve fajde kad je komitet produzena ruka Zelje.Ipak je predsjednik tog komiteta otac vaseg trenera...to znaci nesto...
@bianconeri1988
ja ti kazem, kako bude stav grupe i udruzenja.Ako bude neorganizovano na Grbavicu bice nas isti broj,ako ne i vise, kao i prije 2 ili 3 godine kad smo isli organizovano. Ako kazu nema odlaska na Grbavicu u tom slucaju ce biti to sto ti kazes 200 ili 300 i naravno da nece zapoceti navijanje i to iz dva razloga, prvi je sto vjerovatno nece smjet medju vasim navijacima a drugi je sto nece biti niko da povede navijanje.
Znaci da sad trenutno zavise od naseg udruzenja. Ako se odluci svi na Grbavicu "neroganizovano" tu nastaje belaj koji nece biti nasom krivicom sigurno jer imamo puno pravo uci na stadion, poredat se nako neofirno jedan pored drugoga, ustati se i navijati...ko ce ti to zabranit ?
1000000 puta bi im lakse bilo organizovati okupljanje Hordi u velikom parku uz veliku pratnju policijei i dolazak na Grbavicu uz takodjer veliku podrsku policije i zastitara.Napravit dobru tampon zonu,ogradit slovo O i problema nece biti 10000%, kao sto nije bilo ni zadnja dva derbija, neracunajuci lomljenje stolica.
A ovo sto su se fol uprave dogovorile, kakve fajde kad je komitet produzena ruka Zelje.Ipak je predsjednik tog komiteta otac vaseg trenera...to znaci nesto...
@bianconeri1988
ja ti kazem, kako bude stav grupe i udruzenja.Ako bude neorganizovano na Grbavicu bice nas isti broj,ako ne i vise, kao i prije 2 ili 3 godine kad smo isli organizovano. Ako kazu nema odlaska na Grbavicu u tom slucaju ce biti to sto ti kazes 200 ili 300 i naravno da nece zapoceti navijanje i to iz dva razloga, prvi je sto vjerovatno nece smjet medju vasim navijacima a drugi je sto nece biti niko da povede navijanje.
nit ce ko doci nit ce ko navijat, i ne treba, dok se ne napravi dom za maloljetnike, ni manijaci na kosevo ni oni na grbavicu i kraj price, nema razbijenih glava,nema polomljenih stolica.THC je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:@sendi-071
ado, kad dođu na tribinu ko im može zabraniti navijanje ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
A sin naredio tati da donese ovakvu odluku, jelsamosarajvo je napisao/la:Samo jedna stvar mi nije jasna.Da li su ovi u komitetu stvarno ovako glupi ili se samo prave i zele nove nerede?
@bianconeri1988

Hajd sad popij caj od kamilice i lezi odspavaj, kad se dobro odmoriš onda dođi pa nešto smisleno napiši

-
- Kontakt:
u inat ce nas doci kao nikad do sad a o navijanju ces tek da vidisBianconeri1988 je napisao/la:@sendi-071
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@samosarajvo
O tome govorim sve vrijeme, vi ćete organizovano pratiti tekmu na Koševo, to je moje uvjerenje neko, jer znaš i sam kakav belaj može izbiti kad bi vas došlo 2 ili 3 hiljade i počeli pjevati i to sve među navijačima Želje na sjeveru, pojavio bi se neki pojedinac koji bi izazvao belaj koji bi možda značio i kraj utakmice registracije 3:0 za Želju jer bi krivci bili gostujući navijači koji su došli i pored zabrane dolaska.
@THC
Ne može niko njima zabraniti navijanje, ali problem je što se njih 200 ili 300 ne može organizovati među 3 hiljade navijača Želje.
A ovo što pojedinci tjeraju neki inat i najavljuju neku invaziju i neviđeno navijanje je čista nervoza i nemogućnost da se ništa uradi!
O tome govorim sve vrijeme, vi ćete organizovano pratiti tekmu na Koševo, to je moje uvjerenje neko, jer znaš i sam kakav belaj može izbiti kad bi vas došlo 2 ili 3 hiljade i počeli pjevati i to sve među navijačima Želje na sjeveru, pojavio bi se neki pojedinac koji bi izazvao belaj koji bi možda značio i kraj utakmice registracije 3:0 za Želju jer bi krivci bili gostujući navijači koji su došli i pored zabrane dolaska.
@THC
Ne može niko njima zabraniti navijanje, ali problem je što se njih 200 ili 300 ne može organizovati među 3 hiljade navijača Želje.
A ovo što pojedinci tjeraju neki inat i najavljuju neku invaziju i neviđeno navijanje je čista nervoza i nemogućnost da se ništa uradi!
Ž '21!
bordobijeli je napisao/la:u inat ce nas doci kao nikad do sad a o navijanju ces tek da vidisBianconeri1988 je napisao/la:@sendi-071
znaci 200

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- SarajlijaTM
To znaci divovski komplexi,okanite se covjeka zbog kojeg se i igra uopste fudbal sad u bih.primitivizam STOP!!!samosarajvo je napisao/la:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:u inat ce nas doci kao nikad do sad a o navijanju ces tek da vidisBianconeri1988 je napisao/la:@sendi-071
Na derbiju ce biti simpatizeri ko i prosli put na sjeveru.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 28 okt 2011, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mozda neces ti, al ce neki klosar ili narkoman a ima ih i kod vas i kod nas baciti petardu ili baklju među raju i eto ti belaja sirih razmjeraramiral je napisao/la:Ja ću doći i na sjeveru gledati utakmicu... biće tu moja plava raja i komšije zajebavati ćemo se, podjebavati ali sigurno niko od nas neće na svog brata potegnuti kamen, palicu ili nož...!!!
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 26 gostiju.