FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 28 okt 2011, 14:41

UPS je napisao/la:Ma ja, to sad govore samo da bi prodali vise karata :lol: :lol: :lol: jer im je matematika jako bitna

Ali ja vam garantujem da ako bude BILO KAKVOG ekscesa, a moze ga izazvati bilo ko, fakturisano ce biti na racun Hz i Sarajevo ce biti kaznjeno, pa vi idite na grbavicu, jedva vas cekaju :!:
Nemaju pravo to uradit jer tebi niko ne smije zabranit navijanje.Isto kao da na utakmici Sarajevo - Travnik (lupam samo) dodje jedna osoba na Zapad ili Istok i medju navijacima pocne navijat za Travnik. Ne moze ga niko izbacit.
Jest glup primjer ali isti arsini prema svima je li tako ?

Problem je sto neko vec rece, izbit ce belaji koji ce vjerovatno zapoceti od strane njihovih navijaca jer mi ako budemo isli (NE)ORGANIZOVANO sigurno necemo prvi zapocet belaj...
Tad fino prekinut utakmicu i registrovat 3:0 u korist Sarajeva, ipak su navijaci Zeljeznicara prvi zapoceli incident ?

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 28 okt 2011, 14:43

Šteta za derbi.
Ja cu svako ici pa sta bude...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 28 okt 2011, 14:45

Al' realno smijesan je i ovaj komitet ako Sarajevo/Zelju stavlja u isti rang sa Slavijom/Zrinjskim.
Polako,ne zurite s bilo kakvim izjavama,ima cijela iduca sedmica... Mozda se odluka i promjeni, mozda neki dogovor ispadne, samo polako...
NON MOLLARE MAI

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 28 okt 2011, 14:46

ma prekinut tekmu protiv portugala,malo dat do znanja da nije komitet i savez samo repka...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 28 okt 2011, 14:47

Žao mi je želje, mogli su ovako prodati 2000 karti vise ali :mrgreen:

:mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 okt 2011, 14:48

samosarajvo je napisao/la:
UPS je napisao/la:Ma ja, to sad govore samo da bi prodali vise karata :lol: :lol: :lol: jer im je matematika jako bitna

Ali ja vam garantujem da ako bude BILO KAKVOG ekscesa, a moze ga izazvati bilo ko, fakturisano ce biti na racun Hz i Sarajevo ce biti kaznjeno, pa vi idite na grbavicu, jedva vas cekaju :!:
Nemaju pravo to uradit jer tebi niko ne smije zabranit navijanje.Isto kao da na utakmici Sarajevo - Travnik (lupam samo) dodje jedna osoba na Zapad ili Istok i medju navijacima pocne navijat za Travnik. Ne moze ga niko izbacit.
Jest glup primjer ali isti arsini prema svima je li tako ?

Problem je sto neko vec rece, izbit ce belaji koji ce vjerovatno zapoceti od strane njihovih navijaca jer mi ako budemo isli (NE)ORGANIZOVANO sigurno necemo prvi zapocet belaj...
Tad fino prekinut utakmicu i registrovat 3:0 u korist Sarajeva, ipak su navijaci Zeljeznicara prvi zapoceli incident ?
a ti ces bit 100% siguran da je navijac zeljeznicara zapoceo belaj? veliki brat ce ti reci? ako ispadne belaj vi cete bit krivi i to je to.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 okt 2011, 14:49

Dupovac: Ne sumnjam u našu pobjedu

http://img7.imageshack.us/img7/5045/281 ... hzd8l6.png" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 okt 2011, 14:58

I možda nas malo ode pa če Manijaci reči : Vidjeli smo ko je jači hahahaha !

Al treba otiči ja ču namjerno doči pa čak iz Vakufa a nema veze što nemože organizovano .

STRAH OČI NEMA !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 15:00

Ali zato tastatura ima slovo ć :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 okt 2011, 15:02

nista, trebate biti mudri i izvuci korist iz ove odluke, dakle posto je navijacima sarajeva ZABRANJENO prisustvovat tekmi :arrow: sta god da se desi na tekmi to su uradili navijaci zelje :roll:

citajte izmedju redova ;)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

High

Post Postao/la High » 28 okt 2011, 15:05

HOĆEMO MUNIBA !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 28 okt 2011, 15:24

''U Savez smo poslali dopis u kojem tražimo da se napravi iznimka od ranije donesenog pravila. Još uvijek nismo dobili nikakvu potvrdu pismenim putem. Ukoliko ta odluka bude negativna po nas, kao klub ćemo održati sastanke na kojima ćemo pokušati pronaći određena rješenja. Mi želimo da derbiju prisustvuju i gostujući navijači i dalje ćemo djelovati u tom pravcu'', rekao je gospodin Dželaludin Muharemović za fkzeljeznicar.com.

High

Vi ne znate, il bi pišali il srali...

alibi

Post Postao/la alibi » 28 okt 2011, 15:28

Nisam ni ocekivao da ce j...i komitet promijeniti odluku,ali sta sada postavlja se pitanje.Oni (komitet) su se potvrdom svoje vec postojece odluke ogradili unaprijed od ne zeljenih posljedica na i oko grbavice(ako ih bude),nadam se da nece ali......sa ovakvom odlukom su samo otvorili tu mogucnost.Ne znam sta reci a bit pametan,jer sta god da se odluci uoci derbija(UNFKS) mislim da ce se organizator suociti sa necim novim i novo nastalom situacijom na stadionu.Eh sad je pitanje kako ce se ponasati organizator u datom momentu i naravno kako ce se MUP ponasati i koje poteze ce povuci.Tuzno i zalosno=komitet za (ne)normalizaciju.

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 28 okt 2011, 15:30

Jug je napisao/la:Kod vas je najjace kad cito neko nije upucen u rezultate derbija do sada, pa vam moze povjervati kako ce ti vi nekako ODERATI. Svake godine ista prica, dolazimo na Grbavicu razvalit cemo vas, a ne sjecate se koje ste godine zadnji put pobijedili, ali oni pisu isto kao da vec 5 godine nemaju poraza, nemoj te biti bas tako ofirni. Vi ste divovi, sta fali lijepo se nafurati na nesto, ali manite se suplje price. Do neki dan na vasoj temi je pisalo jao sto je hladno minus 8, a kao pobjece te nam na minus 14, uzet ce vas oni, uzet ce vas ovi, a mi evo za nepuni mjesec dana i vec vas lagano preskacemo DIVOVI. Jel vam hladno na 0 ?
Sto nije bilo navijanja protiv Veleza, da nisu neke prijetnje bile je liii, sad satro ne znas nista o tome, jadovi jadni

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 28 okt 2011, 15:33

:mrgreen:

slika

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 okt 2011, 15:40

BernardBarnjak je napisao/la::mrgreen:

slika
Zeljeznicar-torpedo 9:1

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 okt 2011, 15:41

nime_tm87 je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la::mrgreen:

slika
Zeljeznicar-torpedo 9:1
Prva zvanicna tekma, Zeljo - Sarajevo 1:6

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 28 okt 2011, 15:51

prva zvanicna utakmica...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 okt 2011, 16:02

VanBasten je napisao/la:hajde ne palite se, biće obrisano.

Šteta za derbi. Mada može se donekle i razumjeti ovakva odluka. Sigurno da ni ostali klubovi ne bi ostali nijemi na ovaj ustupak. jbg...
Jes šteta za derbi, ali kao što mnogi kažu sasvim očekivana odluka...mislim da je ovaj Komitet pokazao veliku ozbiljnost da bi sad svoju odluku poništio...Nisu ovo one komisije iz doba SIB-a.
Sad treba negdje organizovati zajedničko gledanje utakmice....Dobro bi bio plato BBI Centra ili kod Vječne blokiratu saobraćaj.. :) :)

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 okt 2011, 16:05

Dodjete lijepo uzmete kartu za vas dio tribine koji ce biti otvoren i siguran sam da ni jedan manijak nece biti na toj tribini i pratite derbi. Zar je to tesko nekima skontati ???? Nema organizovanog dolaska ali niko nemoze zabraniti da se dodje na utakmicu.Ovdje neki pricaju doce horde na dio tribine na kojima su manijaci zasto bi tu dolazili kad je otvoren dio tribine za vas. Pola vas je ovdje ograniceno izgleda.Procitajte 3 puta ono sto je Muharemovic rekao i skontat ce te neke stvari.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, FRANK RIBERY, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, laznokrilo, Lik, perodeformero, rimljanin90, Semper i 74 gosta.