FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samosarajvo » 28 okt 2011, 15:01

spizz je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Vrlo je moguce i da su svi oni zapravo svjesni tog dolaska Hordi (ne)organizovano.Pod "oni" mislim na upravu FKZ i FKS,MUP,Komitet itd ali da ne smiju promjenit odluku zbog ostalih...Muharemovic kaze kako ce sve kapije,pa i zdenka biti otvorene. Dakle dodjemo (ne)organizovano, popunimo ono sto bi nam svakako dali tj zdenku i O slovo, cuvari neofirno se poredaju tu i ludilo pocinje...

@nick
Ne seri.I sam znas da su sanse za belaj vece ovom odlukom.Kad je bio zadnji belaj na derbiju.Bilo je ono sa stolicama 2008 ali to je zavrseno bilo za 2 minute bez vecih posljedica.
Vec sam rekao, organizovano Horde iz parka uz veliku pratnju policije. Na Grbavici takodjer velika podrska policija i ispred stadiona, ispod tribine u prolazu kao i kordon specijalaca(ne obicnih zasitara) da granici izmedju slova O i slova LJ.Isto tako na izlazu sa Grbavice, policija optrati navijace nazad do centra i to je to...Belaja nebi bilo 100%..

Sto rece senci, ako vam je stalo da smo tu oglasite se javno i recite tim vasim navijacima na SJeveru da ne pocinju belaj jer mi necemo sigurno.
Pa citaš li išta?? možeš li skontati o cemu Dželo prica :o :o :shock: :shock:

Muharemović: Željo nikome ne može zabraniti dolazak na Grbavicu

Nikome na čelu ne piše da je navijač Sarajeva ili Želje. Bit će otvoreni ulazi na sve dijelove tribina i ne možemo sada zatvoriti pojedine ulaze, kaže Muharemović

Potvrda ranije odluke Komiteta za normalizaciju N/FS BiH da gostujući navijači ne mogu organizovano doći na utakmicu nije previše iznenadila ljude iz Željezničara, koji će naredne subote, 5. novembra organizovati najveći bh. derbi, duel Željezničara i Sarajeva.

Na Grbavici će se morati pridržavati ranijih uputa koje su dobili iz N/FS BiH...

„Upute koje smo dobili odnose se na policiju, odnosno organe reda. Što se nas tiče, mi ne možemo građanima našeg grada zabraniti da dođu na utakmicu“, rekao je Dželaludin Muharemović, direktor Željezničara, dodavši:

"Utakmicu ćemo organizovati sa pretpostavkom o broju navijača koji će doći na Grbavicu, a u cilju da sve protekne u najboljem redu i bez incidenata unutar stadiona. Ne možemo znati šta će se dešavati vani“.

Muharemović je naglasio da je Sarajevo uvijek imalo podršku navijača na Grbavici, a vjerovatno će tako biti i sada.

„Nikome na čelu ne piše da je navijač Sarajeva ili Želje. Bit će otvoreni ulazi na sve dijelove tribina i ne možemo sada zatvoriti pojedine ulaze. Uvijek su otvoreni, bez obzira dolaze li gostujući navijači ili ne, a tako će biti i sada. Još jednom naglašavam sjeverna tribina je sastavni dio stadiona“, naglasio je Muharemović.

Eto oglasili su se i šta više treba :o :shock: da vam se još neko i naguzi :lol: :lol:
Mozete li zabranit nekom da dodje na tribinu i da navija bez pravljenja incidenta od nase strane? (ako bude bice od strane vasih navijaca na Sjeveru)

Pod ovo zabranit mislim ukolko se to desi zatraziti od delegata da se isprazni tribina...?

@nick
Ja ti kazem da ukoliko mi odlucno (ne)organizovano belaj poceti necemo, ali ukoliko budemo napadnuti prvi bice belaj i to pravi.
Zar nije lakse organizovano doci pod pratnjom policije, organizovano navijat u ogradjenoj tribini okruzeni policijom i zasitarima.Sanse za belaj mnogo manje i to bi trebao znati...
BIo sam i na ovom zadnjem organizovano dolasku HZ na Grb. kad smo uzeli 1:2 i kad smo izgubili 2:0, oba puta stajao na granici sa vasim djelom. Nijedna baklja nije poletila tamo, kad je belaj nastao onaj sa stolicama desio se na sredini tribine, niko ruzno pogledao nije navijace na ostatku sjevera.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 okt 2011, 15:02

LudLo 4 je napisao/la:Igramo sa Slavijom ovaj vikend...
I ne možemo u Lukavicu. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 28 okt 2011, 15:03

samosarajvo je napisao/la:Vrlo je moguce i da su svi oni zapravo svjesni tog dolaska Hordi (ne)organizovano.Pod "oni" mislim na upravu FKZ i FKS,MUP,Komitet itd ali da ne smiju promjenit odluku zbog ostalih...Muharemovic kaze kako ce sve kapije,pa i zdenka biti otvorene. Dakle dodjemo (ne)organizovano, popunimo ono sto bi nam svakako dali tj zdenku i O slovo, cuvari neofirno se poredaju tu i ludilo pocinje...

@nick
Ne seri.I sam znas da su sanse za belaj vece ovom odlukom.Kad je bio zadnji belaj na derbiju.Bilo je ono sa stolicama 2008 ali to je zavrseno bilo za 2 minute bez vecih posljedica.
Vec sam rekao, organizovano Horde iz parka uz veliku pratnju policije. Na Grbavici takodjer velika podrska policija i ispred stadiona, ispod tribine u prolazu kao i kordon specijalaca(ne obicnih zasitara) da granici izmedju slova O i slova LJ.Isto tako na izlazu sa Grbavice, policija optrati navijace nazad do centra i to je to...Belaja nebi bilo 100%..

Sto rece senci, ako vam je stalo da smo tu oglasite se javno i recite tim vasim navijacima na SJeveru da ne pocinju belaj jer mi necemo sigurno.

Kao sto sam rekao Horde ce doci na sjever i to u velikom broju,a sto se tice belaja ubjeden sam da od toga nema nista,jer svi smo mi neke kosije,radne kolege,rodjaci.Zao mi je, jer ovo se namjerno radi da upravo bude suprotno. :idea:

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 28 okt 2011, 15:05

ellaxaz je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Igramo sa Slavijom ovaj vikend...
I ne možemo u Lukavicu. :mrgreen:
**** ga,valjda nece duze od polusezone trajati ova zabrana,Slaviju dobiti i napuniti Grbavicu!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 28 okt 2011, 15:07

senci-071 je napisao/la:

@nick

Kao sto sam rekao Horde ce doci na sjever i to u velikom broju,a sto se tice belaja ubjeden sam da od toga nema nista,jer svi smo mi neke kosije,radne kolege,rodjaci.Zao mi je, jer ovo se namjerno radi da upravo bude suprotno. :idea:
Za one koje žele i traže belaj, najbolji je savjet Neka se nađu negdje prije ili poslije tekme (svejedno), dogovore o lokaciji i neka se dobro išibaju ;) ko pocne bježati -pizda je :lol: :lol: što bi normalan svijet kojem nije stalo do pizdarija i belaja trpio zbog kretena :?:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 okt 2011, 15:11

joj citam ove komentare pitara i ne mogu da vjerujem kakvih razmisljanja ima od vrjedjanja do nekih teorija zavjera , meni se cini ovdje 90% djece , realan treba biti svi mi bi htjeli da mogu gostujuci navijaci doci al kad su donjeli odluku takvu kakvu su sto bi sad je mjenjali , pa trebali su onda i ultrasima dozvoliti gostovanje kod veleza gradski derby jbga znalo se da nece moci al eto valjda ovdje se ljudi nafuraju na neciju prvu pa budu ubjedjeni da su svi protiv njih ako nije po njihovim zeljama ...

ps ovi sto govore da nece biti belaja dajte ba razmisljajte malo logicki...djeca mislim ulica fol mangupi sve , nadrogirano , ultras stil itd sad je tek utakmica visokog rizika ,iskreno nadam se da sam u krivu al ...

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 28 okt 2011, 15:18

Ovom odlukom pitari ce uci na nas dio sjevera kezual i raditi ono sto najbolje znaju: udarati djecu ispod 18god. koja ce se radovati nasim golovima, a nakon toga ce pricati po gradu kako su nas nasutali. Klasicna pitarska politika.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 28 okt 2011, 15:20

Moje mišljenje je da nije dobro ako dođu navijači sarajeva na sjever i počnu navijati, jer bojim se da je ovo opet izrežirano da se napravi i kod nas belaj, nadam se da griješim ali sumnjam...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 15:22

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/mu ... u-komiteta

Ja sam i dalje uvjeren da niko od pitara neće doći na sjever, izuzev neki pojedinci koji će tu sjediti i biti mirni ko bubice! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 28 okt 2011, 15:22

nick je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:@sendi-071

Ja kažem da neće, živi bili pa vidjeli, praznu slabu bezveze drobite s tim nekim prijetnjama kako će vas biti na sjeveru par hiljada škbb-kbbb.

Vas će biti možda 200 do 300 na sjeveru i siguran sam da nećete smjeti započeti navijanje. Normalno ćete sjediti i gledati utakmicu.

I normalno sad ćeš ti mene demantovati i kontrirati mi itd.
u inat ce nas doci kao nikad do sad a o navijanju ces tek da vidis

znaci 200 :mrgreen:
:lol: :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 okt 2011, 15:24

1921 je napisao/la:Ovom odlukom pitari ce uci na nas dio sjevera kezual i raditi ono sto najbolje znaju: udarati djecu ispod 18god. koja ce se radovati nasim golovima, a nakon toga ce pricati po gradu kako su nas nasutali. Klasicna pitarska politika.
sumnjam da bi to i POMISLILI uraditi

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 okt 2011, 15:25

Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/mu ... u-komiteta

Ja sam i dalje uvjeren da niko od pitara neće doći na sjever, izuzev neki pojedinci koji će tu sjediti i biti mirni ko bubice! :mrgreen:
ma vjeruj mi da ce bit manje gledalaca nego protiv veleza, ili ta brojka otpriike, ali jbg mora bit gore da bi postalo bolje...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 28 okt 2011, 15:27

pa kad ja moram napraviti profil na forumu i odg. pojedinim levatima gdje ces dalje!? raja ko telad !!
Ljudi dragi sva poenta u tome i izjavi Muharemovića je :
Horde Zla dodjite na derbi NE ORGANIZOVANO to jeste bez dolaska u korteu i policijskom pratnjom !!! kupite kartu i normalno udjite na dio tribine gdje ste i prije ulazili !!!! i nikakvih problema neće biti, nikome na čelu ne piše za koga navija !!! to je poenta znači NEMA ORGANIZOVANOG DOLASKA !!! jutros sam bio na stadionu i pričao sa Bukijem isto ovo mi je i on sam potvrdio !!! igra je riječi ljudi :mrgreen: :mrgreen: malo mozak uključite a o ovome je obavjesten i MUP i ljudi iz uprave Sarajeva samo sto javno ne mogu to reći radi saveza i mogućih kazni i za jednu i drugu stranu :D :D

JEDINI ZAKLJUČAK : SVI BA NA DERBI !!!! :D :D :D
Zadnja izmjena: Rioo, dana/u 28 okt 2011, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 28 okt 2011, 15:28

nick je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/mu ... u-komiteta

ma vjeruj mi da ce bit manje gledalaca nego protiv veleza, ili ta brojka otpriike, ali jbg mora bit gore da bi postalo bolje...

ne ne, bit će desetak milja, jer si zaboravio derbi navijače :D koji dolaze samo na dvije tri utakmice godišnje, plus serija od 11 a aBd i nakon Slavije 12 utakmica bez poraza, nije to bezze ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 okt 2011, 15:46

Ma kakvi belaji, njih raja sa sjevera nece ni pogledat. Vecina ce se skocentrisat na igru i cekat momenat kad mogu lanut igracu :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 28 okt 2011, 15:47

Gdje si Rambo, a ti bi kao dosao medju nase navijace i ludovao.
Ja sam misljenja da neko zeli da ispadne belaj izmedju nas Sarajlija da bi mogli pricati mi smo ovakvi, mi smo onakvi, zato vas molim da budete pametni. Mi smo Sarajlije, gradjani, i derbi treba proteci u najboljem redu i prijateljskoj atmosferi ;)

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 28 okt 2011, 15:49

Al' glavno je da ova djeca seru da ce doci na sjever Grbavice, i poceti navijati :lol: :lol:
E sta neces sve cuti :lol: :lol:

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 28 okt 2011, 15:54

evo jedan pitar zanesen terorijama zavjere da je ivica osim ovo nastimao cak je i americka ambasada umijesana u taj zlocinacki akt zabrane gostovanja navijacima sarajeva poceo je pucati na americku ambasadu vise o tome na sa.x. :D
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 15:55

Sole je napisao/la:

Gdje si Rambo, a ti bi kao dosao medju nase navijace i ludovao.
Ja sam misljenja da neko zeli da ispadne belaj izmedju nas Sarajlija da bi mogli pricati mi smo ovakvi, mi smo onakvi, zato vas molim da budete pametni. Mi smo Sarajlije, gradjani, i derbi treba proteci u najboljem redu i prijateljskoj atmosferi ;)
Shrek, pročitaj komentare komentare pojedinih navijača kluba za kojeg i ti navijaš, pa će ti biti jasno zašto sam ono i napisao, a ne grlom u koprive! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 28 okt 2011, 15:55

Bit će to najnormalniji derbi uz možda malo manje gostujućih navijača nego inače i to je to. Očekujem dobru posjetu i generalno jedan od boljih derbija u zadnje vrijeme. Ne bi imao ništa protiv da se stoka opet organizuje na najvećoj gradskoj livadi u Kantonu (ne znam jesu li Čevljanovići u KS), nek plate po pola marke ovom hadži predsjedniku i uživaju uz utakmicu na najvećem televizoru u Evropi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.