FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ali zato tastatura ima slovo ć

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
neroazzurni
- Kontakt:
nista, trebate biti mudri i izvuci korist iz ove odluke, dakle posto je navijacima sarajeva ZABRANJENO prisustvovat tekmi
sta god da se desi na tekmi to su uradili navijaci zelje
citajte izmedju redova
citajte izmedju redova
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
HOĆEMO MUNIBA !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
''U Savez smo poslali dopis u kojem tražimo da se napravi iznimka od ranije donesenog pravila. Još uvijek nismo dobili nikakvu potvrdu pismenim putem. Ukoliko ta odluka bude negativna po nas, kao klub ćemo održati sastanke na kojima ćemo pokušati pronaći određena rješenja. Mi želimo da derbiju prisustvuju i gostujući navijači i dalje ćemo djelovati u tom pravcu'', rekao je gospodin Dželaludin Muharemović za fkzeljeznicar.com.
High
Vi ne znate, il bi pišali il srali...
High
Vi ne znate, il bi pišali il srali...
Nisam ni ocekivao da ce j...i komitet promijeniti odluku,ali sta sada postavlja se pitanje.Oni (komitet) su se potvrdom svoje vec postojece odluke ogradili unaprijed od ne zeljenih posljedica na i oko grbavice(ako ih bude),nadam se da nece ali......sa ovakvom odlukom su samo otvorili tu mogucnost.Ne znam sta reci a bit pametan,jer sta god da se odluci uoci derbija(UNFKS) mislim da ce se organizator suociti sa necim novim i novo nastalom situacijom na stadionu.Eh sad je pitanje kako ce se ponasati organizator u datom momentu i naravno kako ce se MUP ponasati i koje poteze ce povuci.Tuzno i zalosno=komitet za (ne)normalizaciju.
Sto nije bilo navijanja protiv Veleza, da nisu neke prijetnje bile je liii, sad satro ne znas nista o tome, jadovi jadniJug je napisao/la:Kod vas je najjace kad cito neko nije upucen u rezultate derbija do sada, pa vam moze povjervati kako ce ti vi nekako ODERATI. Svake godine ista prica, dolazimo na Grbavicu razvalit cemo vas, a ne sjecate se koje ste godine zadnji put pobijedili, ali oni pisu isto kao da vec 5 godine nemaju poraza, nemoj te biti bas tako ofirni. Vi ste divovi, sta fali lijepo se nafurati na nesto, ali manite se suplje price. Do neki dan na vasoj temi je pisalo jao sto je hladno minus 8, a kao pobjece te nam na minus 14, uzet ce vas oni, uzet ce vas ovi, a mi evo za nepuni mjesec dana i vec vas lagano preskacemo DIVOVI. Jel vam hladno na 0 ?
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Zeljeznicar-torpedo 9:1BernardBarnjak je napisao/la:![]()
-
samosarajvo
- Kontakt:
Prva zvanicna tekma, Zeljo - Sarajevo 1:6nime_tm87 je napisao/la:Zeljeznicar-torpedo 9:1BernardBarnjak je napisao/la:![]()
- BernardBarnjak
- Kontakt:
prva zvanicna utakmica...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jes šteta za derbi, ali kao što mnogi kažu sasvim očekivana odluka...mislim da je ovaj Komitet pokazao veliku ozbiljnost da bi sad svoju odluku poništio...Nisu ovo one komisije iz doba SIB-a.VanBasten je napisao/la:hajde ne palite se, biće obrisano.
Šteta za derbi. Mada može se donekle i razumjeti ovakva odluka. Sigurno da ni ostali klubovi ne bi ostali nijemi na ovaj ustupak. jbg...
Sad treba negdje organizovati zajedničko gledanje utakmice....Dobro bi bio plato BBI Centra ili kod Vječne blokiratu saobraćaj..
Dodjete lijepo uzmete kartu za vas dio tribine koji ce biti otvoren i siguran sam da ni jedan manijak nece biti na toj tribini i pratite derbi. Zar je to tesko nekima skontati ???? Nema organizovanog dolaska ali niko nemoze zabraniti da se dodje na utakmicu.Ovdje neki pricaju doce horde na dio tribine na kojima su manijaci zasto bi tu dolazili kad je otvoren dio tribine za vas. Pola vas je ovdje ograniceno izgleda.Procitajte 3 puta ono sto je Muharemovic rekao i skontat ce te neke stvari.
sta kazu - FuTbalski Kup i novi prvoligas dozivio degenek
hajde, neka je
nego ljudi, menite se kona, mi imamo bitniju tekmu sutra, pa onda u srijedu. njima se treba baviti tamo nekad, kad nam dodju na red
P.S. damirfile - ne ri** vise, nema vam para ovaj put i tacka
demagogiju u savez pa prodajite
khaj phice
nego ljudi, menite se kona, mi imamo bitniju tekmu sutra, pa onda u srijedu. njima se treba baviti tamo nekad, kad nam dodju na red
P.S. damirfile - ne ri** vise, nema vam para ovaj put i tacka
khaj phice
Ja sam samo pojasnio nesto sto mnogima nije bilo jasno, a ko sere vidjelo se dosta puta pa ti si jarane maskota ovog foruma.Bitno je doci organizovano jer ce vas doci vise nego ovako,saka vas ne bi bila jesi na to mislio UPS- uUPS je napisao/la:sta kazu - FuTbalski Kup i novi prvoligas dozivio degenek![]()
hajde, neka je
![]()
P.S. damirfile - ne ri** vise, nema vam para ovaj put i tackademagogiju u savez pa prodajite
khaj phice
na ovoj temi je sve svima jasno tako da nam ti, a ni tvoji, ne trebate nista objasnjavati.... a para ni ovaj put necete dobiti, dzaba sad svi pokusaji
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako Bogda po pobijedu, zaista bi bilo prelijepo da im šuknemo bez nasih navijaca, samo narusavaju i ono malo ugleda sto je ostalo od derbija, ne znam zasto na kosevu ne naplate troduplo juznu tribinu kad dolazi Zeljo
Nemojte se bez veze paliti kada jos nije nista sigurno. Ovdje je pozitivna stvar sto je ova odluka donesena 9 dana prije derbija, a u tih 9 dana sve se moze promijeniti. I molim vas prestanite srati da je Zeljo kriv za ovo. Iskljucivo su krivi predstavnici drugih timovi ciji su clanovi u komitetu. Mislim prvenstveno na predstavnika Borca

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Ne pametuj i malo ohani čovječe ŠIROKIH SHVATANJA šta bi se desilo kad ispred sjevera se napravi gužva od ljudi sa obilježijima FKS i neko ih počne vraćati zato što su "gostujući" navijači, kakve bi to nerede moglo izazvati ili možda predlažeš da se obučemo u sivo,plavo,crno, šalove da sakrijemo.... teško je to.....damirfile je napisao/la:Dodjete lijepo uzmete kartu za vas dio tribine koji ce biti otvoren i siguran sam da ni jedan manijak nece biti na toj tribini i pratite derbi. Zar je to tesko nekima skontati ???? Nema organizovanog dolaska ali niko nemoze zabraniti da se dodje na utakmicu.Ovdje neki pricaju doce horde na dio tribine na kojima su manijaci zasto bi tu dolazili kad je otvoren dio tribine za vas. Pola vas je ovdje ograniceno izgleda.Procitajte 3 puta ono sto je Muharemovic rekao i skontat ce te neke stvari.
Dzelo ti je rekao da nece biti toga mislim vracanja,sjeti se prosle god kad je bio bojkot vas ipak je bar 100 bilo na derbiju i jel bilo problema ??? Opet vi znate najbolje ... kosevo ekran 3 km milina .Pozzizinjo je napisao/la:Ne pametuj i malo ohani čovječe ŠIROKIH SHVATANJA šta bi se desilo kad ispred sjevera se napravi gužva od ljudi sa obilježijima FKS i neko ih počne vraćati zato što su "gostujući" navijači, kakve bi to nerede moglo izazvati ili možda predlažeš da se obučemo u sivo,plavo,crno, šalove da sakrijemo.... teško je to.....damirfile je napisao/la:Dodjete lijepo uzmete kartu za vas dio tribine koji ce biti otvoren i siguran sam da ni jedan manijak nece biti na toj tribini i pratite derbi. Zar je to tesko nekima skontati ???? Nema organizovanog dolaska ali niko nemoze zabraniti da se dodje na utakmicu.Ovdje neki pricaju doce horde na dio tribine na kojima su manijaci zasto bi tu dolazili kad je otvoren dio tribine za vas. Pola vas je ovdje ograniceno izgleda.Procitajte 3 puta ono sto je Muharemovic rekao i skontat ce te neke stvari.
opet ovaj, pa smora majko draga
nisi skontao da nas dzelo ne interesuje. E svasta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.