Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la LBJ MVP » 28 okt 2011, 16:31

Nek se i naš ljubitelj milfača pojavio na chatu.Dosadno bilo bez njega samo ja i Dylan od jeb.ača bili ovo ostalo sve neki smotani tipovi :mrgreen: :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2011, 16:34

Dylan Dog je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:@Dog ti braniš njih, a ovo sve što rade i čitav svijet onda optužuje nas normalne muslime je udure ?! Hebot e i danac i svi, svak koji uradi nešto ovako ili ono što vehabije rade treba direkt u zatvor i na smrtnu kaznu.
Jesam ja podrzao njegov cin??
Nemoj izvrtati sta sam rekao,ti vidis sta je on ucinio i kazes da sve vehabije treba pobiti,pa et onda ne sjecam se kad je onaj danac katolik ubio na desetine mladih osoba ne sjecam se da si rekao da sve katolike treba pobiti,a ni onda kad je Njemacki srednjoskolac katolik uletio u skolu i ubio 15 osoba ni tada nisi napisao da sve katolike treba pobiti,imas dvostruke standarde ;)
Ne, ne treba pobit jedan narod, jednu naciu, a vehabije nisu nacija nikakva nit su jedna narod. Vjeruju u nešto što nema veze s Islamom. Hoče da budu posebna religija. Nas sunite ne podržavaju a misle da ne vjerujemo u šta trebamo i da mogu natjerali bi nas da vjerujemo u ono što oni vjeruju. Al-qaida je vehabijski pokret, i gledaj šta rade po svijetu. Šta su dobro donijele jadnom Afganistanu, Iraku ?! Ništa. Zato nemoj molim te uspoređivat Dance i jednog poremećenog lika i vehabije, gdje ovi da im njihov vođa kaže pucajte oni pucaju, svi.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 okt 2011, 16:35

Bianconeri1988 je napisao/la:Sretno ti bilo, sprči šta i za nas :lol:
Sto je najgore, ako slucajno naleti neka milfaca, sigurno cu odma pomislit na ovaj forum. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 okt 2011, 16:39

High je napisao/la:Ove bolesnike treba vješati,a državi su samo navijači problem .
nemoj sirit mrznju po forumu :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 okt 2011, 16:40

Bianconeri1988 je napisao/la:Dylan je u jednu ruku u pravu, kad to uradi neko ko je nemusliman, onda je to bio pojedinac, a kada nešto ovako uradi musliman, onda su i svi muslimani teroristi...

Vjerovatno je na to mislio.

to mogu samo budale reći

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 16:40

Gunners,nazalost,ovo nije mjesto za raspravu o islamu,vehabijama,amerikancima,teroristima..
Samo cu ti reci da po tvojoj logici ni katolici nisu narod,vec samo pokret u okviru krscanstva..
I da puno veci ucenjaci od mene i tebe nisu sebi davali za pravo da odredjuju ko je musliman,a ko nije..
Al sve to nije poenta mojih postova,ja samo jednostavno hocu da kazem da svakodnevno pripadnici raznih nacija,naroda,religija,pokreta,klanova,kultova pocine puno groznije zlocine pa te ni jednoh ne vidjeh da si napisao da ih sve treba po kratkom postupku.
Sto se mene tice,rasprava o ovome je zavrsena.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 28 okt 2011, 16:43

treba razvrstat stvari, Danci i Vehabije su nacija i sekta ;)
kada jedan sotonista pojede drugog covjeka, svijet optuzujue sotoniste sve,ali kada jedan rus pojede drugog covjeka,kriv je samo taj rus. Poenta: ? anyone ?? you , you , you ? :D :lol: :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2011, 16:44

Dog, nažalost, ja ne mogu kometarisat šta se desi u Tunguziji jer nemam info od tamo, al komentarišem o incidentu u glavnom gradu moje države i iznosim svoje mišljene. Iznio sam ga i onda kada su ubili pokojnog Vedrana ili o incidentu u BL kada su oni kreteni napali navijače Želje. A šta se dešava oko države mene ne zanima puno. Vehabije misle da imaju pravo da rade šta hoče, sam primjer ti je OX koji uopšte ne poštuje sud i zakon u ovoj državi. Al polahko, sve će to Allah dž.š. da riješi ;) Samo sabura :)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 okt 2011, 16:44

http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU ... dac-upucan" onclick="window.open(this.href);return false;

Napad na SAD, napadač upucan

Nepoznati muškarac pucao je danas iz "kalašnjikova" na američku Ambasadu u Sarajevu i tom prilikom povređeno je nekoliko lica. Prema saznanjima medija, napada je snajperom ubijen jednim hicem. Postoji sumnja da je nepoznati muškarac bio opasan eksplozivom.

Sarajevo X'' navodi da su u napadu dvojica policajaca ranjena. Prema nezvaničnim informacijama, jedan je ranjen u nogu, dok je drugi pogođen u glavu.

Ubrzo je na mesto pucnjave u naselje Marindvor upućeno nekoliko policijskih patrola. Bosanski mediji navode da niko nije ranjen u zgradi.

Od novinara na mestu pucnjave, portal ''24 sata'' saznaje kako je muškarac još neko vreme hodao ispred zgrade i pucao, najverovatnije iz kalašnjikova. Nosio je zelenu, maskirnu jaknu i imao je bradu. Pošto su ga okružili policajci, pogođen je jednim hicem.

MUP Kantona Sarajevo saopštio je da se još utvrđuju činjenice, a ulica u kojoj se zgrada Ambasade nalazi blokirana je.

U američkoj Ambasadi u ovom trenutku samo su potvrdili da se dogodio incident, te da će se nakon utvrđenih činjenica znati više detalja. O stanju povređenih za sada nema informacija.

U Državnoj agenciji za istrage i zaštitu BiH (SIPA) nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 16:46

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 okt 2011, 16:47

http://www.n24.ba/novost/21253/Pogledaj ... Sarajevu#1" onclick="window.open(this.href);return false;

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 16:49

U americkim filmovima ne vidjamo ovakvo ponasanje policije :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2011, 16:50

Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kako ja nisam se mogo nači ovdje kod Inna, uvjek ja promašim zanimljive stvari :D

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 okt 2011, 16:50

Dylan Dog je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:@Dog ti braniš njih, a ovo sve što rade i čitav svijet onda optužuje nas normalne muslime je udure ?! Hebot e i danac i svi, svak koji uradi nešto ovako ili ono što vehabije rade treba direkt u zatvor i na smrtnu kaznu.
Nemoj izvrtati sta sam rekao,ti vidis sta je on ucinio i kazes da sve vehabije treba pobiti,pa et onda ne sjecam se kad je onaj danac katolik ubio na desetine mladih osoba ne sjecam se da si rekao da sve katolike treba pobiti,a ni onda kad je Njemacki srednjoskolac katolik uletio u skolu i ubio 15 osoba ni tada nisi napisao da sve katolike treba pobiti,imas dvostruke standarde ;)

vehabije i katolici nisu isto,ne ide to u istu ravan

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 28 okt 2011, 16:51

zanimljivo mi je toliko specijalaca i policajaca,a lik i dalje seta :D

izgleda da je svrha policijie samo da te ometa dok u parku pijes :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 okt 2011, 16:53

Dylan Dog je napisao/la:U americkim filmovima ne vidjamo ovakvo ponasanje policije :mrgreen:
[youtube][/youtube]
isti šivan
@****.ga ko ce ici na lika koji ima kalas u rukama ...kod nas nema upucas ga i cao ko u ameriKi ... :oops:
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 28 okt 2011, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 okt 2011, 16:54

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

vehabije i katolici nisu isto,ne ide to u istu ravan
kakva je razlika
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 okt 2011, 16:56

Dylan Dog je napisao/la:Gunners,nazalost,ovo nije mjesto za raspravu o islamu,vehabijama,amerikancima,teroristima..
Samo cu ti reci da po tvojoj logici ni katolici nisu narod,vec samo pokret u okviru krscanstva..
I da puno veci ucenjaci od mene i tebe nisu sebi davali za pravo da odredjuju ko je musliman,a ko nije..
Al sve to nije poenta mojih postova,ja samo jednostavno hocu da kazem da svakodnevno pripadnici raznih nacija,naroda,religija,pokreta,klanova,kultova pocine puno groznije zlocine pa te ni jednoh ne vidjeh da si napisao da ih sve treba po kratkom postupku.
Sto se mene tice,rasprava o ovome je zavrsena.

tačno,katolici nisu narod nego vjernici

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 16:56

nime_tm87 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:U americkim filmovima ne vidjamo ovakvo ponasanje policije :mrgreen:
[youtube][/youtube]
isti šivan
@****.ga ko ce ici na lika koji ima kalas u rukama ...kod nas nema upucas ga i cao ko u ameriKi ... :oops:
fakat :mrgreen:
slika

Eto sta turske serije ucine od ljudi,vazda sam govorio da su sranje.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 okt 2011, 16:57

Normalan, zdrav i svjestan insan ne moze krenuti puskom na najutvrdjeniju zgradu u BiH ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []