Svaka pohvala,dobro sve to izgleda
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Napokon tribina i za nas goste
ehehe kako smo krenuli necemo mi skoro dozivjeti gostujuce navijace na stadionima 
Ja sam protiv ovoga,necemo se moci vise sakriti iza onog zidica-A- je napisao/la:Napokon tribina i za nas goste![]()
Valjda nece ova izgradnja biti ko u tuzli
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Koliko para , toliko muzike, ova maketa u Banja Luci je slaba za maketu u Tuzli, tako da "Sjeverna Tribina " Tusnja koja je pri kraju kosta oko 4 ,5 miliona KM, a njima ce trebat toliko za dvije tribine vjerovatno.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kad bi se ovo uradilo ovaj stadion bi postao najbolji u BiH - taman bi i reprezentacija imala priliku da igra u Banja Luci.delko je napisao/la:da planira se tribina, sjever to je tamo gdje je bila skela za goste a ovo je maketa
to bi bila ova maketa kazu kad se zavrsi ova sjeverna (ako je budu fino radili zavrsice) masine se sele na jug pa ce sve zavrse i onda ce valjda urade trecu fazu natkrivanje istoka i uredjenje oko stadiona a ispod ove tribine sto se sad gradi ce idu valjda svlacionice ili tako neke slicne prostorije
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sto se toga tice naravno da si upravu, Tusanj je po onoj maketi STADION u odnosu na ovo, ALI uvijek ima alifukara87 je napisao/la:Koliko para , toliko muzike, ova maketa u Banja Luci je slaba za maketu u Tuzli, tako da "Sjeverna Tribina " Tusnja koja je pri kraju kosta oko 4 ,5 miliona KM, a njima ce trebat toliko za dvije tribine vjerovatno.
Ja bih volio da vidim ovako nestoo gotov, ma da hoce bogdom svaki stadion se sredit u nasoj Drzavi bilo bi super i gledat utakmice, a ne ovako slabo koji stadion da ima uslove za domace a kamoli gostujuce navijace, kod nas nema uslova nikakvih trenutno i ja se toga stidim jer grad Tuzla koji ima skoro 200 hiljada stanovnika ima skoro pa najgori stadion, i ovo sad sto se gradi to je sporo skrozdelko je napisao/la:sto se toga tice naravno da si upravu, Tusanj je po onoj maketi STADION u odnosu na ovo, ALI uvijek ima alifukara87 je napisao/la:Koliko para , toliko muzike, ova maketa u Banja Luci je slaba za maketu u Tuzli, tako da "Sjeverna Tribina " Tusnja koja je pri kraju kosta oko 4 ,5 miliona KM, a njima ce trebat toliko za dvije tribine vjerovatno.kod nas ce da izgrade ovo sada i nameracili su se da se uradi i projekat je realniji za nase prilike i ovo ce i da urade eh bice lijep stadioncic skroz medjutim volio bih da ga zavrse do sljedecih evropskih utakmica bice pravo uzivanje gledati utakmicu na istom
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
pa kako ide ta izgradnja?? imas li kakvih slika il je sve isto kao prije mjesec dana??fukara87 je napisao/la:
Ja bih volio da vidim ovako nestoo gotov, ma da hoce bogdom svaki stadion se sredit u nasoj Drzavi bilo bi super i gledat utakmice, a ne ovako slabo koji stadion da ima uslove za domace a kamoli gostujuce navijace, kod nas nema uslova nikakvih trenutno i ja se toga stidim jer grad Tuzla koji ima skoro 200 hiljada stanovnika ima skoro pa najgori stadion, i ovo sad sto se gradi to je sporo skroz
gospodin Seljakovic je napisao/la:pa kako ide ta izgradnja?? imas li kakvih slika il je sve isto kao prije mjesec dana??fukara87 je napisao/la:
Ja bih volio da vidim ovako nestoo gotov, ma da hoce bogdom svaki stadion se sredit u nasoj Drzavi bilo bi super i gledat utakmice, a ne ovako slabo koji stadion da ima uslove za domace a kamoli gostujuce navijace, kod nas nema uslova nikakvih trenutno i ja se toga stidim jer grad Tuzla koji ima skoro 200 hiljada stanovnika ima skoro pa najgori stadion, i ovo sad sto se gradi to je sporo skroz

Ovo sto se vidi na slici je sa utakmice Sloboda - Zvijezda, pravi se zadnji stub ove tribine i onda se postavljaju gotovi redovi , posle toga se postavlja krovna konstrukcija.
da je jos uklonit ove atletske staze kao u sttutgartu bilo bi zakon...ovaako bezze totalno...
ja nezm ali meni su stadioni ruzni bez atletske staze
nekako kad ima atletsku stazu lici mi na neku arenu i to mi je tako extra al dobro kod nas neka samo tribina i bice sve 
Atletska staza i nije toliko losa za stadion ukoliko se napravi odmah uz tribine i uz sami teren, bez nepotrebnih udaljavanja od tribine i terena kao sto je slucaj na Maksimiru. Idelan primjer je stadion u Uzicama, gdje je razmak izmedju terena i tribine stvarno minimalan, iako postoji atletska staza.

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ovo je meni stadion za 10!!! Zna li netko slucajno koliko je kostala rekonstrukcija ovoga stadiona?NeRi_K je napisao/la:Atletska staza i nije toliko losa za stadion ukoliko se napravi odmah uz tribine i uz sami teren, bez nepotrebnih udaljavanja od tribine i terena kao sto je slucaj na Maksimiru. Idelan primjer je stadion u Uzicama, gdje je razmak izmedju terena i tribine stvarno minimalan, iako postoji atletska staza.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li vama slicnosti ova dva stadiona! Ovo je projekat za stadion u Nisu "Cair" Samo sto je Tusanj veci.fukara87 je napisao/la:afa97 je napisao/la:Moze li slika makete novog stadiona u Tuzli?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Jankauskas
- Kontakt:
http://www.fkslobodapointsevojno.rs/photo/stadion
http://www.fksloboda.org/galerija.php?id=145
Užice, stadion Slobode
220 miliona dinara (2,05 miliona evra)
Rekonstrukcija stadiona
Užice, stadion Slobode
Rekonstrukcija stadiona
Hvala puno za ovo prijatelju i moram ti reci da sam prijatno iznenaden.Jankauskas je napisao/la:http://www.fkslobodapointsevojno.rs/photo/stadion
Užice, stadion Slobode
Rekonstrukcija stadiona
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Trebo nam je Mamić poslat one šeike što su dali pare za Masimir i nama neku sadaku-sergiju pa bi nešto i mi dobili iz Arabije -Katra ,a naši ništa ne znaju ugovarati i uređivati,sve trulo i neodgovorno! Koliko se utuklo para za druge stvari takve, mogli smo 5 stadiona imat!!!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
Alipasino071
- Kontakt:
http://****/" onclick="window.open(this.href);return false;
slovenacke varalice opet jasu...
slovenacke varalice opet jasu...
- Jankauskas
- Kontakt:
pocelo se raditi kod nas
to je dobar znak 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.