Sutra imate ogromne sanse za tricu iz vrapcica , a ne bodastra1922 je napisao/la:po pisanju i velez bi sutra mogao biti oslabljen neigranjem par igraca,i tu vidim sansu za nas bar smo iskusna ekipa treba probat ic na nulu pa sta bude
ma zabit ce ga matko slatkooldbridge je napisao/la:Sutra imate ogromne sanse za tricu iz vrapcica , a ne bodastra1922 je napisao/la:po pisanju i velez bi sutra mogao biti oslabljen neigranjem par igraca,i tu vidim sansu za nas bar smo iskusna ekipa treba probat ic na nulu pa sta bude
vidovita dzemila rekla haseven je napisao/la:ma ljudi ne sikiraj te se 2 je sigurna
uplati 2 danas na kladionici i tvoje su pare libo te rackuseven je napisao/la:ma ljudi ne sikiraj te se 2 je sigurna
ma ja cu uplatit na keca 50 km i molit boga da velez izgubi i kako god bude ja dobarnecko_gradacac je napisao/la:uplati 2 danas na kladionici i tvoje su pare libo te rackuseven je napisao/la:ma ljudi ne sikiraj te se 2 je sigurna
pa isam kažeš da imaš neki osjećaj:astra1922 je napisao/la:vidovita dzemila rekla haseven je napisao/la:ma ljudi ne sikiraj te se 2 je sigurna
pa i čovjek iz Mostara to tvrdi:kako se blizi tekma sve sam vise optimista da necemo izgubiti
zašto meni to onda osporavateSutra imate ogromne sanse za tricu iz vrapcica , a ne bod
sumnjam da ima ovaj par na kladari, a i da ima vjera mi ne dozvoljava da se kockamuplati 2 danas na kladionici i tvoje su pare libo te racku