Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

adnan_nanda
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la adnan_nanda » 13 avg 2009, 12:14

Log Out je napisao/la:S ovakvim sastavom,pravi stručnjak bi bio prvi u grupi.
Ja ovim nisam zadovoljan,koliko god to drugi bili...

ĆIRO NAPOLJE !!!
pa sta bi onda Spanci trebali biti sa onakvim sastavom,trebaju odma da osvoje svjetsko prvenstvo,nemojte samo reci da imamo bolji sastav od spanaca?
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 avg 2009, 12:19

De molim vas malo budimo realni.....sto se tice gospodina cire....keko mozes napisat da s ovakvim sastavom bi drugi selektor bio prvi u svojoj skupini....momak mi imamo napad,imamo sredinu...a covjece mi u odbrani iammo samo spahica i nadarevica....koji su konstantni...mi nemamo zamjenu za odbranu...a dok jedna spanija to ima...sto se tice cire kapa dolje..jer ovo do sad sto je nepravio je odlicno...iammo 4 boda vise od jedne reprezentacije koje kolko m se cini bila u polufinalu evropskog prvenstva...koja e izbacila jednu hrvacku..pa realni repka koja je zasluzila finale....i neko ovdje uzme osudivat ciru..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 13 avg 2009, 12:20

adnan_nanda je napisao/la:
Ja ovim nisam zadovoljan,koliko god to drugi bili...

ĆIRO NAPOLJE !!!
pa sta bi onda Spanci trebali biti sa onakvim sastavom,trebaju odma da osvoje svjetsko prvenstvo,nemojte samo reci da imamo bolji sastav od spanaca?
Kad imaš dva jaka tima,onda je taktika sve !
A mi taktike nemamo,već samo čekamo kad će Džeko zabiti da bi se zatvorili i da bi Mister Mikado mogao cirkuzati s publikom !

@neno#4:To se Turska i Španija nisu mogle dobiti ? Ne bi bio prvi da si sačuvao nulu u Španiji i da si sačuvao vodstvo u Turskoj.Da je stručnjak,bio bi u stanju to uraditi. ;)

@miralem:Nadoknadiš taj minus na drugi način.Veza čini čuda...
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Boske_
Kontakt:

Post Postao/la Boske_ » 13 avg 2009, 12:26

Ciro Ciro,
moj te diro......

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 13 avg 2009, 12:27

joj jeste podigli nos,ne daj Bože da Armenci,Španci ili neko drugi čita ovo. . .Pa mi smo jednostavno Bosna i Hercegovina. . .Nismo Gordi Albion ,Nismo Crvena Furija, nismo Selecao. . .Mi smo repka koja igra srcem i dušom,a ne nekim briljasntnim taktikama kakvim se služe majstori poput Capella ,Dunge i Del Bosquea. . . Ćiro može da postavi takvu jednu taktiku sa mnogo zapovijedi koje su za 95 % nacionalnog tima komplikovane. . .Jer bi dobili prevelik zalogaj. . . Ćiro je motivator veliki i mislim da upravo toj njegovoj motivaciji mi i dugujemo ovo mjesto u kvalifikacijama. . :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 13 avg 2009, 12:29

E moj Iskusni Ciro,sinoc si se obrukao sa svojom taktikom i izmjenama.Sramota da ne das priliku jednom Stilicu.Serem ti se na agresivnost koju trazis a bas su je pokazali Radeljic,Pandza....
12.9.2009.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 avg 2009, 12:43

ma sta se vi javljate balavci....covjek kad je pobjedio belgiju 2 puta odma svi ciro ima strasnu taktiku ovo ono a sad nekakva suplja da veze nema...covjek je ubacio da vidi sa cim raspolaze vidio je da nam je klupa kriminal i svima je jasno da oni ce rijetko kad igrat a takodje svima je jasno da mi bez misketa nemamo nikako sredine i jos jednom svima je jasno da kad je spahic izasao mi primismo 3 komada zato nedaj Boze da se Spaha povrjedi jer bi nas armenija unistila...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2009, 12:43

Nadam se da ovo ne misliš ozbiljno :roll:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 13 avg 2009, 12:44

Virtu4l je napisao/la:
Nemoguća misija.

Pa što igramo ikako kvalifikacije ? Samo trošak ! :roll:
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 13 avg 2009, 12:53

Virtu4l je napisao/la:
S ovakvim sastavom za Fergusona bi kvalifikacije odavno bile zavrsena prica....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 13 avg 2009, 12:56

Boske_ je napisao/la:Ciro Ciro,
moj te diro......
:idea: :idea: :idea:

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 13 avg 2009, 13:09

ciro, **** od trenera

hzmanija
Kontakt:

Post Postao/la hzmanija » 13 avg 2009, 13:11

Ćiro je car kad je pobjedio Belgiju svi ste slavili a izgubi prijateljsku većina sere zato i jesmo propali ko država sve mudonje nekakve :evil: :evil:

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 13 avg 2009, 13:11

CIRO P EDERU

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 avg 2009, 13:12

storm_raider je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Nas covjek ce ti oprostiti sve osim tvog vlastitog uspjeha... UZAS
uspjeh je izgubiti 2 gola u 10 minuta? to se ne prasta nikome!!!!!! tako se i stvara luzerski mentalitet i zbog toga smo ovdje gdje jesmo - u p.m
Mnogo vece reprezentacije su gubile, pa se nije pravila ovolika frka. Bolje da smo izgubili sinoc, nego da izgubimo protiv Armenije, Turske i Spanije, zar ne ? Ako je sinocnja tekma posluzila da se sloze neke "kockice", neka smo izgubili. Sramota jeste izgubiti na onaj nacin, ali sad u sredini kvalifikacija praviti neku cistku i tjerati Ciru, kad imamo izgledne sanse da se kvalifikujemo na Svjetsko Prvenstvo, je cista glupost. Naravno da cu uvijek biti protiv ovakvog saveza i naravno da sam bio na protestima, ali cista je glupost sad praviti neke drasticne poteze.

Inace, zar si se osjetio prozvanim ovim mojim postom gore ??

gledaj, ono sto je on sinoc uradio stvarno nisam vidio u zivotu, a pratim fudbal 20 godina, onakve izmjene, taktika i sve ostalo nema ni u 2 kanonalnoj ligi. Dalje selekcija igraca ravna nuli, zovnuo sadovica da ga proba dobije 0 minuta, hoce alternativu za misketa (pjanic i stilke), da stilketu 0 minuta, hoce da proba mirvica da mu 0 minuta, zove damjanovica, radeljica i ostale topove samo da ih proba,
pandzu zrtvuje na desnom beku, mravca na lijevom, haj mi sada reci gdje si vidio 2 beka visoka 4 metra zajedno? katastrofa ziva, trebao je uvesti zeca na beka il vratiti jahu a stilic u sredinu, on je u 1 momentu imao

radeljic, nadarevic, mravac, pandza, damjanovic, jahic 6 stopera u ekipi

ibisevic koji crkaje cijelu tekmu ne moze dobiti izmjenu, sredinu u zadnjih 15 minuta nismo ni imali, dalje zove onog kloca nurkovica, koji mu je protiv rijeke usro motku, ibricic najslabija karika prvih 11 ce uvijek imati zacementirano mjesto u ekipi, ugled koji je digao je za mene spustio sa onim porazom od sinoc, svima je palo samopouzdanje, idemo ko suge u armeniju, nek ga je sram i stid onih ljudi na kosevu sinoc sto su platili kartu da gledaju izreziranu predstavu,

jel stvarno misli da je neko naivan da ce progutati pricu o prijateljskoj tekmi da se isprobaju igraci?

to se radilo u junu i imao je 3 tekme za to, uzbekistan, novinari i oman i jedva smo se izvukli u sve tri,

ovo sad je bila generalna proba pred 2 KLJUCNA duela u septembru i on je pao vise nego svi ostali, ono sinoc je samo cirin poraz niciji vise,

nisam za drasticne rezove ali mu ovo treba biti zadnja opomena, da BiH nije njegova privatna prcija niti icija da se moze zajebavati kako on to hoce, svakako je vise osluskivao rezultat iz minska nego pratio igru svojih "pulena" na terenu.

ukoliko u dvije naredne tekme ne osvoji 4 boda, odmah nek pakuje kofere i ide u lipu njegovu,

nisam se osjetio prozvanim ali sam tebe citirao jer on do sada nikakav uspjeh sa ovom repkom napravio nije
Cuva Bog Zelju svog!

nihad_barca
Kontakt:

Post Postao/la nihad_barca » 13 avg 2009, 13:14

hzmanija je napisao/la:Ćiro je car kad je pobjedio Belgiju svi ste slavili a izgubi prijateljsku većina sere zato i jesmo propali ko država sve mudonje nekakve :evil: :evil:
slazem se. kakav smo to mi narod??

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 13 avg 2009, 13:16

jaoooooooooooooooo kakav smo mi narod fuj poganćeri jedni bijedni kako vas nije stid
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 13 avg 2009, 13:17

'ta ce ovi strucnjaci, veliki fudbalski poznavaoci sa sportsport foruma :roll: :roll:

Evo sta kaze najveci od svih, Don Fabio:
„Predsezona je, igrači su u ovome periodu izuzetno umorni, što rezultira greškama i to naravno nije dobro “ dodaje on. „Ipak, ako mogu birati, draže mi je da moji igrači suparničkoj ekipi poklanjaju golove u prijateljskoj utakmici, nego u utakmici koja se igra za bodove." za kraj kaže Capello.

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 13 avg 2009, 13:18

Aragorn24 je napisao/la:
amir je napisao/la:Jeli to Ciro vama nevalja sto ima rezultate, sto ima odlicnu reprezentaciju, sto smo drugi u grupi sa odlicnim sansama da tu budemo do kraja kvalifikacija i izborimo baraz, sto je napravio odlicnu amosferu, sto smo napredovali na FIFA rang listi, sto nas cijene u svijetu fudbala, sto ga postuju igraci, sto je vratio navijace na stadion uz pomoc igracaJELI VAM NEVALJA RADI TOGA,
Vi pojedinci koji glumite kao neke strucnjake i patriote ili kao vi neki "BHFANATIKOSI" a niste nijedan clan BHfanatikosa, pogledajte i poslusajte utakmive reprezentacije i onda nesto pricajte o Ciri, dovoljno vam je da cujete skandiranje sa tribina CIRO, CIRO, CIRO i sve ce vam ce reci koliko navijaci vole CIru, ( nemojte samo reci da je to manjina kao sto znate reci, vi ste mala mala manjina koja govori protiv CIRE.
Ustvari vi ste veliki kontrasi, da Navijaci nevole CIru onda bi vi rekli Ciro je dobar, zaista smijesno.
ovo potpisujem....kapa dole majstore
ev potpis i od mene....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 avg 2009, 13:21

mirzza je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Nas covjek ce ti oprostiti sve osim tvog vlastitog uspjeha... UZAS
uspjeh je izgubiti 2 gola u 10 minuta? to se ne prasta nikome!!!!!! tako se i stvara luzerski mentalitet i zbog toga smo ovdje gdje jesmo - u p.m
Mnogo vece reprezentacije su gubile, pa se nije pravila ovolika frka. Bolje da smo izgubili sinoc, nego da izgubimo protiv Armenije, Turske i Spanije, zar ne ? Ako je sinocnja tekma posluzila da se sloze neke "kockice", neka smo izgubili. Sramota jeste izgubiti na onaj nacin, ali sad u sredini kvalifikacija praviti neku cistku i tjerati Ciru, kad imamo izgledne sanse da se kvalifikujemo na Svjetsko Prvenstvo, je cista glupost. Naravno da cu uvijek biti protiv ovakvog saveza i naravno da sam bio na protestima, ali cista je glupost sad praviti neke drasticne poteze.

Inace, zar si se osjetio prozvanim ovim mojim postom gore ??[/quote]

gledaj, ono sto je on sinoc uradio stvarno nisam vidio u zivotu, a pratim fudbal 20 godina, onakve izmjene, taktika i sve ostalo nema ni u 2 kanonalnoj ligi. Dalje selekcija igraca ravna nuli, zovnuo sadovica da ga proba dobije 0 minuta, hoce alternativu za misketa (pjanic i stilke), da stilketu 0 minuta, hoce da proba mirvica da mu 0 minuta, zove damjanovica, radeljica i ostale topove samo da ih proba,
pandzu zrtvuje na desnom beku, mravca na lijevom, haj mi sada reci gdje si vidio 2 beka visoka 4 metra zajedno? katastrofa ziva, trebao je uvesti zeca na beka il vratiti jahu a stilic u sredinu, on je u 1 momentu imao

radeljic, nadarevic, mravac, pandza, damjanovic, jahic 6 stopera u ekipi

ibisevic koji crkaje cijelu tekmu ne moze dobiti izmjenu, sredinu u zadnjih 15 minuta nismo ni imali, dalje zove onog kloca nurkovica, koji mu je protiv rijeke usro motku, ibricic najslabija karika prvih 11 ce uvijek imati zacementirano mjesto u ekipi, ugled koji je digao je za mene spustio sa onim porazom od sinoc, svima je palo samopouzdanje, idemo ko suge u armeniju, nek ga je sram i stid onih ljudi na kosevu sinoc sto su platili kartu da gledaju izreziranu predstavu,

jel stvarno misli da je neko naivan da ce progutati pricu o prijateljskoj tekmi da se isprobaju igraci?

to se radilo u junu i imao je 3 tekme za to, uzbekistan, novinari i oman i jedva smo se izvukli u sve tri,

ovo sad je bila generalna proba pred 2 KLJUCNA duela u septembru i on je pao vise nego svi ostali, ono sinoc je samo cirin poraz niciji vise,

nisam za drasticne rezove ali mu ovo treba biti zadnja opomena, da BiH nije njegova privatna prcija niti icija da se moze zajebavati kako on to hoce, svakako je vise osluskivao rezultat iz minska nego pratio igru svojih "pulena" na terenu.

ukoliko u dvije naredne tekme ne osvoji 4 boda, odmah nek pakuje kofere i ide u lipu njegovu,

nisam se osjetio prozvanim ali sam tebe citirao jer on do sada nikakav uspjeh sa ovom repkom napravio nije[/quote]

Ja sam i rekao da je sramota sto smo izgubili na onaj nacin.
Za mene je uspjeh sto smo u poziciji da sami odlucujemo o svojoj sudbini u ovim kvalifikacijama...
Sto se tice naredne 2 utakmice, 4 boda bi morala biti neki minumum.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.