RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Naprosto se nadam da ce ovo sve ostati na onome rekla-kazala , jer bi to bio katastrofalan potez koji bi unistio sve ideje o ''europskom Veležu'' .
Nadu mi ulijeva to da mediji ne izvjestavaju o tome , a svi znamo da su oni tu prvi pogotovo ako se radi o nekoj negativnoj stvari .
Nadu mi ulijeva to da mediji ne izvjestavaju o tome , a svi znamo da su oni tu prvi pogotovo ako se radi o nekoj negativnoj stvari .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Treba sačekati kraj jesenjeg dijela sezone, pa tek onda povlačiti poteze...
Dzaba se nadas 100 % tacan info da je Djano otjeranAdin_BiH je napisao/la:Naprosto se nadam da ce ovo sve ostati na onome rekla-kazala , jer bi to bio katastrofalan potez koji bi unistio sve ideje o ''europskom Veležu'' .
Samo jedan klub Velež Mostar
sve je to nastimano da dijete moze na polusezoni prec u neki ino klub kao slobodan igrac jer bi velez trazio obestecenje nema sta drugo biti,ja se tog momka sjecam kad je u gradaccu po tri igraca zvijezde izbacivao a nije ni 18 godina imo.moglo je se lijepo zaraditi na njemu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ovo ti je ona fora, sta reci, kakvu posluku porati.
Support Velez, It's logical! ★
Mnogo me zanima reakcija dedarske tribine danas, bice ludilo 
Support Velez, It's logical! ★
Sad sam pricao sa Demicem , kaze da Dzano ima problema sa sefom , al da se jos ne zna kako ce se to rijesiti .
Nadati se najboljem .
Nadati se najboljem .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- el-fighter
- Kontakt:
Dok se na zvanicnoj stranici kluba ne izda saopstenje, necu nista komentarisati u vezi ovoga.
Okrenimo se mi utakmici protiv Zvijezde. Nesto sad gledam tabelu, mi na 7. mjestu. Ako uzmemo u obzir da smo proslih sezona do sada vec bili na samom dnu, onda dolazimo do zakljucka da je ova ekipa nesto i uradila. Jos vise prilike treba davati nasoj djeci, koja ce ginut za crveni dres i nadam se da cemo do kraja ostati negdje na sredini tabele. Sam0 da zadrzimo kakav takav kontinuitet u igri.
Okrenimo se mi utakmici protiv Zvijezde. Nesto sad gledam tabelu, mi na 7. mjestu. Ako uzmemo u obzir da smo proslih sezona do sada vec bili na samom dnu, onda dolazimo do zakljucka da je ova ekipa nesto i uradila. Jos vise prilike treba davati nasoj djeci, koja ce ginut za crveni dres i nadam se da cemo do kraja ostati negdje na sredini tabele. Sam0 da zadrzimo kakav takav kontinuitet u igri.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Megamon
- Kontakt:
I kad smo vas mi upozoravali na zalizanu spodobu vi ste mislili da smo vam neprijatelji.Skandirali ste mu na Kosevu,pjevali mu pjesmice a covjek vas posteno naguzi.Sta reci o Prljaci,Varesanovicu i puncu Fazlagicu.Jednostavno ljudi bez karaktera i trunke srama.A o nekim trenerskim kvalitetima je iluzorno govoriti.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:I kad smo vas mi upozoravali na zalizanu spodobu vi ste mislili da smo vam neprijatelji.Skandirali ste mu na Kosevu,pjevali mu pjesmice a covjek vas posteno naguzi.Sta reci o Prljaci,Varesanovicu i puncu Fazlagicu.Jednostavno ljudi bez karaktera i trunke srama.A o nekim trenerskim kvalitetima je iluzorno govoriti.
kakav je ko covjek necu da pricam al o trenerskim kvalitetama mu nemate sta reci doveo je pitare do drugog mjesta u sezoni koja je bila katastrofa za njih kako finansijski tako i psihicki zato tisu malo
Zvijezda bolja na početku, hajmo momci trgnite se malo........
nema ništa od toga danas Zvijezda ovo dobijaAlemC85 je napisao/la:Zvijezda bolja na početku, hajmo momci trgnite se malo........
30. minut - Veliku priliku za Velež propustio je Okić. Napadač Rođenih u situaciji "jedan na jedan" nije uspio da savlada golmana Zvijezde.

zar Okić iskusni napadačAlemC85 je napisao/la:30. minut - Veliku priliku za Velež propustio je Okić. Napadač Rođenih u situaciji "jedan na jedan" nije uspio da savlada golmana Zvijezde.![]()
![]()
hocel biti golova u prvom poluvremenu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:hocel biti golova u prvom poluvremenu
to niko ne zna, fudbal je nepredvidljiva igra, nadamo se da hoće jer to je cilj svake fudbalske tekme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.