Moraju je prenositi to je stari derbi,a i razlog su i trenutne forme ekipa. Forzzzzzzzza Veleeeeeeeeeeeeeežžžžžbayer 04 je napisao/la:Daj Bože da prenose Sarajevo-Velež...
Pitanje...Ukoliko bude ta tekma Sarajevo-Velež,u koliko sati će biti???
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- bayernovac
- Kontakt:
Re: Utakmice Premijer Lige BiH na TV-u
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
" је $ - се " " " Сарајева " ?,% " са $ " у 19 ",а то се не ? са " &.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
& ' $ $, " РТРС / ? " $ 18. ¥... % се " 18?bayernovac je napisao/la: Jarane vidio sam da Novatv najavljuje prenose Lige prvaka
I ko se nad'o ale...
Igraju se pretkola, FTV ce prenositi Celtic - Arsenal. A RTRS i FTV ce prenositi jednu utakmi8cu utorkom od ove sezone.Sova je napisao/la:& ' $ $, " РТРС / ? " $ 18. ¥... % се " 18?bayernovac je napisao/la: Jarane vidio sam da Novatv najavljuje prenose Lige prvaka
- Simpatizer
- Kontakt:
Na HRT-u ce biti Panatinaikos-Atletiko Madrid.
-
- Kontakt:
šta će biti prijenos bh lige??? http://www.nfsbih.ba/htm/3_kolo.pdf
ovdje piše da široki igra u 19h, a prijenos je u 20h???
i da vam plaćam pretplatu...

ovdje piše da široki igra u 19h, a prijenos je u 20h???
i da vam plaćam pretplatu...

BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
-
- Kontakt:
al stvarno boske

SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
Nema smisla, stvarno si pretjerao.....................maistor_mo je napisao/la:al stvarno boske![]()

Kako stvari stoje FK Sarajevo ne da da se prenosti Sarajevo - Velež.
Ako se ne riješi biće druga tekma najvjerovatnije Široki - Rudar.
A ovaj potez Sarajeva govori da Velež neće boda vidjeti na koševu i da jedino može očekivati lomljenje kostiju bez prekršaja, ofsajde za Velež i penale za Sarajevo uz famozno prekidanje napada i dosuđivanje prekršaja samo na našoj polovici.
A ovaj potez Sarajeva govori da Velež neće boda vidjeti na koševu i da jedino može očekivati lomljenje kostiju bez prekršaja, ofsajde za Velež i penale za Sarajevo uz famozno prekidanje napada i dosuđivanje prekršaja samo na našoj polovici.
-
- Kontakt:
Eeeeee Boske, Boske...
Analic je napisao/la:Kako stvari stoje FK Sarajevo ne da da se prenosti Sarajevo - Velež.
eto cuo sam i ja da Sarajevo neda , toga sam se i bojao ...prizeljkivao sam prenos zbog regularnog sudjenja ali eto Sarajevo izgleda mora to dobiti , makar i pritiskom na sudije ..,
to je dokaz da se boje te utakmice i da je zele dobiti makar i prljavim igrama ..
sve u svemu , jadno je to da klubovi zabranjivaju prenose ...to samo u nas moze tako!!!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
zato pogledaj moj post na prethodnoj stranici...Analic je napisao/la:Kako stvari stoje FK Sarajevo ne da da se prenosti Sarajevo - Velež.
zaro sam to i napisao...ta nije nitko glup pa da nezna da Široki - Rudar nije derbi kola..ali mora jedna biti..pa ako nista ta...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
boske_ će pauzirati 7 dana.
-
- Kontakt:
Utakmica Sarajevo - Velez ce biti na TV-u, doduse ne na BHT i ne u direktnom prenosu, ALI CE BITI... Ako sta i bude neregularno to ce se moci i vidjeti...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da, ali samo gledaoci na podrucju Kantona Sarajevo!elvir.vogosca je napisao/la:Utakmica Sarajevo - Velez ce biti na TV-u, doduse ne na BHT i ne u direktnom prenosu, ALI CE BITI... Ako sta i bude neregularno to ce se moci i vidjeti...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
bit ce na našoj lijepoj TV Vogošći oko pola sata iza ponoći.Onaj komentator je najgori komentator u historiji fudbala,kad poćne zavijatielvir.vogosca je napisao/la:Utakmica Sarajevo - Velez ce biti na TV-u, doduse ne na BHT i ne u direktnom prenosu, ALI CE BITI... Ako sta i bude neregularno to ce se moci i vidjeti...
Nije tacnoGerrard je napisao/la:Ove sezone derbi kola se prenosi NEDELJOM , a Sarajevo igra u subotu, da bi imalo vise odmora do Kluza, tako da se ne izmislja , jasno je DERBI KOLA SE IGRA NEDELJOM U VECERNJEM TERMINU , i to se prenosi !

"Saznajemo da je prvobitni plan naše državne televizije bio prenošenje utakmice između Zrinjskog i Slavije, ali Mostarci nisu pristali na promjenu dana odigravanja utakmice. Naime, Zrinjski svoje domaće utakmice igra nedjeljom, te iz više razloga Mostarci nisu željeli igrati u subotnjem terminu."
A i utakmica Siroki-Rudar je u subotu pa ce se prenositi

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 avg 2009, 14:19, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
a jedino Zrinja igra u nedjelju, a opet neće nas prenositiGerrard je napisao/la:Ove sezone derbi kola se prenosi NEDELJOM , a Sarajevo igra u subotu, da bi imalo vise odmora do Kluza, tako da se ne izmislja , jasno je DERBI KOLA SE IGRA NEDELJOM U VECERNJEM TERMINU , i to se prenosi !

kako to komentiraš

SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
...
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 14 avg 2009, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo
-
- Kontakt:
prvo kolo se prenosilo u nedjelju jer je sarajevo odmaralo od Europe, a prošlo se igralo u nedjelju jer je igrala bh košarku... E sad bi oni da Zrinja igra subotom, kako da neGerrard je napisao/la:A zasto odjednom se ne prenosi nedeljom , dva kola se prenosilo NEDELJOM , a sad fol traze da se utakmica Zrinjskog prebaci na subotu ... nidje veze !miky_hz je napisao/la:Nije tacnoGerrard je napisao/la:Ove sezone derbi kola se prenosi NEDELJOM , a Sarajevo igra u subotu, da bi imalo vise odmora do Kluza, tako da se ne izmislja , jasno je DERBI KOLA SE IGRA NEDELJOM U VECERNJEM TERMINU , i to se prenosi !![]()
"Saznajemo da je prvobitni plan naše državne televizije bio prenošenje utakmice između Zrinjskog i Slavije, ali Mostarci nisu pristali na promjenu dana odigravanja utakmice. Naime, Zrinjski svoje domaće utakmice igra nedjeljom, te iz više razloga Mostarci nisu željeli igrati u subotnjem terminu."

SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 30 gostiju.