BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
don_burza je napisao/la:Elegant je napisao/la:
Moze li neko da izostri ovu sliku da vidimo sta pise, da znam sta nam je ovo "kvakirano" !?!
Povrce koje moze uspjeti na BP
Kupus ✔
Krastavac ✔
Krompir ✔
Persun ✔
Spinat ✔
a ovo gdje je upitnik sigurno je bila Bamja pagospodin iz UEFE nije znao sta je
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
[youtube][/youtube]
Platini, platini pu*** nam ga ti !
Platini, platini pu*** nam ga ti !
Teren jeste sramota i katastrofa (ni ostatak nije puno bolji) ali fazon je zasto su nam dopustali da igramo kvalifikacije, sad ODJEDNOM ne moze. Ako ne moze nek kazu ne moze nikako.
Uostalom ako cemo gledati fudbalska pravila, znamo na kakvom samo terenu se utakmica ne moze odigravat.
Uostalom ako cemo gledati fudbalska pravila, znamo na kakvom samo terenu se utakmica ne moze odigravat.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
haj malo se smirite, jos niko nije rekao da definitivno ne moze.szlaja je napisao/la:Teren jeste sramota i katastrofa (ni ostatak nije puno bolji) ali fazon je zasto su nam dopustali da igramo kvalifikacije, sad ODJEDNOM ne moze. Ako ne moze nek kazu ne moze nikako.
...
Besic i Vranjes ce biti pozvani? Kad su oni zadnji put igrali za repku? Ovo je baraz susicu majstore, ovi nam nece biti od neke koristi. Ne igramo protiv Luxa jbt.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
-
karameldar
- Kontakt:
Pa koga bi ti? Covjece Papac,Pandza i Mujdza ne igraju prvu,a Mujdza ni drugu. Mora nekog od tih pozvati.LukasL33 je napisao/la:Besic i Vranjes ce biti pozvani? Kad su oni zadnji put igrali za repku? Ovo je baraz susicu majstore, ovi nam nece biti od neke koristi. Ne igramo protiv Luxa jbt.
YNWA!
Istina, nemamo nekog izbora prevelikog, mozda su ova dva igraca jedino rjsenje, al nezgodno je sad bilo koga pozvati, jer nece biti uigrani, basic je dobar potencijal, a Vranjes ima iskustva. Moralo je doci do ovoga, cijele kvale smo igrali sa istom odbranom i bez ijedne potencijalne izmjene. Vidjecemo sta ce Susic skontati,
Portugal-BiH
Ako Vranjes ovog vikenda bude igrao za svoj klub,onda njega treba staviti umjesto Mujdze,jer ga je vec 2 puta uspjesno mijenjao,protiv Slovacke i Mexika! mislim da je on ubjeldjivo najbolje rjesenje za tu poziciju!
- skyisthelimit
bosnas_ je napisao/la:Ako Vranjes ovog vikenda bude igrao za svoj klub,onda njega treba staviti umjesto Mujdze,jer ga je vec 2 puta uspjesno mijenjao,protiv Slovacke i Mexika! mislim da je on ubjeldjivo najbolje rjesenje za tu poziciju!
najbolje rijesenje je Jahic ili u najgorem slucaju Lulic pa nek prica ko sta hoce...Malog Vranjes gurati u prvih 11 u ovakvoj utakmici je ravno samoubistvu...
Shvatam ja koga god stavi da ce biti tesko cuvati Nanija ili Ronalda ali ipak je drugacije kad pogrijesi Lula ili ovaj mali...Iskustvo je u ovim utakmicama najbitnije, a taj Vranjes ga nema
15.10 - 15.06 ...
Moze li mi neko konkretno reci fali terenu? Sta Portugezi seru
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma seru bez ikakve osnove,teren je drama.DANTES je napisao/la:Moze li mi neko konkretno reci fali terenu? Sta Portugezi seru

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Vranjesa na desnog beka,inace ce biti repriza dvadesetak i nesto minuta horror Maletic in Pariz.
Jedini zasad skolovani defanzivac koji godinama igra na desnom beku,i relativno vec dosta iskustva u jacim tekmama.
Sto EL prosle godine sa Sherifom,sto relativno jaka Ruska liga.
Lulic je rodjeni ofanzivac a ni Jahic nije bas previse razdragan sa mrtvom defanzivom,igra je zato sto vecinom nema ko drugi.
Jedini zasad skolovani defanzivac koji godinama igra na desnom beku,i relativno vec dosta iskustva u jacim tekmama.
Lulic je rodjeni ofanzivac a ni Jahic nije bas previse razdragan sa mrtvom defanzivom,igra je zato sto vecinom nema ko drugi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
kaka je situacija 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Da se ja pitam, ja bih protjerao autobus ovuda.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ko to tamo peva
Prvo covjek: Stvarno jadno izgleda
Drugi: Da se ja pitam, ja bih potjerao autobus ovuda, nije to tako lose kako izgleda
Kasnije izlazi iz blata Ronaldo: Umaloh se ne udavih

Prvo covjek: Stvarno jadno izgleda
Drugi: Da se ja pitam, ja bih potjerao autobus ovuda, nije to tako lose kako izgleda
Kasnije izlazi iz blata Ronaldo: Umaloh se ne udavih
- Unknown Genius
- Kontakt:
Toe to.
Baj d vej, čuo sam da su nam šanse za BP 70% da hoćemo, a 100% da nećemo igrat na njemu. Je.bali smo ježa u leđa. Ne brinite, puška je zakočena...
Baj d vej, čuo sam da su nam šanse za BP 70% da hoćemo, a 100% da nećemo igrat na njemu. Je.bali smo ježa u leđa. Ne brinite, puška je zakočena...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Potpuno si urpavu treba Vranjesu dati priliku da se dokaze!harishp je napisao/la:Vranjesa na desnog beka,inace ce biti repriza dvadesetak i nesto minuta horror Maletic in Pariz.
- Boateng_27
- Kontakt:
Staro proročanstvo kaže:jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu,2011 godine,jedanaest zmajeva će srušiti jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tama.U jedanaest sati noću će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj,ZMAJ OD BOSNE koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca ♥ BiH ♥
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.