Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:don_burza je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Joj koji sam peh, odem do kladionice, opkladim se izadjem i stavim listic u predjnji dzep. I kako idem premjestim ja listic u zadnji, sada nemogu da ga nadjem, nigdje listicaaa ?!
Nisi ti peh ti si madzionicar
zgembo89 je napisao/la:kakva je ovo utakmica Zurich Lazio zar nije Euroliga cetvrtkom inace 1-1 Lulic igra desnog bocnog umal da da auto gol glavom prije 2min...a rece komentator Stouk vodi 3 0 protiv Macabija
don_burza je napisao/la:Elegant je napisao/la:
Moze li neko da izostri ovu sliku da vidimo sta pise, da znam sta nam je ovo "kvakirano" !?!
Povrce koje moze uspjeti na BP
Kupus ✔
Krastavac ✔
Krompir ✔
Persun ✔
Spinat ✔
a ovo gdje je upitnik sigurno je bila Bamja pagospodin iz UEFE nije znao sta je
Jel neko ovdje vidi da piše V,ukajlija ?
OTNYS_YNWA je napisao/la:Im'o sam i ja takav auto, jedva sam ga prodao.MinistaR je napisao/la:Od Skenderije do Grbavice tri sata sa autom danas. Ludnica.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni će Mevlid pucati na svadbi!
c a r r o l L . je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni će Mevlid pucati na svadbi!
Postao/la armin arsenalovac dana 29 okt 2011, 13:14
Djurou pocinje na desnom beku...ostalo je sve isto...neka nam je bog na pomoci i da djuro sto manje grijesi !!!
Plavetnilo je napisao/la:Pa kako ćeš sa slomljenom nogom u LukavicuBianconeri1988 je napisao/la:Hoće li ko sutra u Lukavicu da idem s njim?
Ovaj jaran mi nogu slomio!
Poslije tekmeImam neki osjecaj da cemo ih pobijediti, ili barem bod uzeti.
Moj me insekt nikad ne vara.![]()
![]()
Nije valjda da ti ne znas ko je bio Zika Pavlovic,inace bi ti bilo jasno sveArsenalisation je napisao/la:U jednom postu prije tekme Chelsea-ArsenalPoslije tekmeImam neki osjecaj da cemo ih pobijediti, ili barem bod uzeti.Moj me insekt nikad ne vara.![]()
![]()
by suhakrpa
Ma znam xD al' na prvu mi je izgledalo k'o lapsus...Dylan Dog je napisao/la:Nije valjda da ti ne znas ko je bio Zika Pavlovic,inace bi ti bilo jasno sveArsenalisation je napisao/la:U jednom postu prije tekme Chelsea-ArsenalPoslije tekmeImam neki osjecaj da cemo ih pobijediti, ili barem bod uzeti.Moj me insekt nikad ne vara.![]()
![]()
by suhakrpa
UPS je napisao/la:Ekipe koje mi demoliramo u gostima nase komsije jedva da mogu pobjediti, cak im je i bod dobar![]()
![]()
![]()
pa jedva cekam derbi, jaooooooo![]()
Semir bvb je napisao/la:Možda mu je ovo "maverick_TZ" bio tragmaverick_tz je napisao/la:heeej kako ti znaš odakle sam ?geronimo je napisao/la:P.S. Je li tako mavericku iz grada soli?![]()
![]()
*p!p!t@* je napisao/la:Jako bitno za njegovu karijerumarseille_unique je napisao/la:bravo majstore kaka smirenost, jos ce bolje ocjene sada dobiti za mene na PES 2012, a porast ce mu i cjena na MLO
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, jasmin10 i 15 gostiju.