PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Izgleda da ubacuju patch,ne moze se sokera igrati 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Izaso patch konacno, ajmo goalgetter startat ligu, dosta je bilo cekanja 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
liga krece prvogdziza_23 je napisao/la:Izaso patch konacno, ajmo goalgetter startat ligu, dosta je bilo cekanja
konacno izasao je peach
stavio sam da mi se skida
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ko je rekao da prvog krece ?
Liga pocinje vjerovatno 7.11.
Nemojte nigdje zuriti,kad smo cekali toliko mozemo vala jos 7 dana da ga ebes.Prvo nece svi namjestiti patch,drugo dok se sve pripremi oko lige.
Oni koji ne znaju nastimati nek ne rade nista na svoju ruku,svi ce preko poruka dobiti upustvo sta i kako.Zato nemojte spamat puno temu

Liga pocinje vjerovatno 7.11.
Nemojte nigdje zuriti,kad smo cekali toliko mozemo vala jos 7 dana da ga ebes.Prvo nece svi namjestiti patch,drugo dok se sve pripremi oko lige.
Oni koji ne znaju nastimati nek ne rade nista na svoju ruku,svi ce preko poruka dobiti upustvo sta i kako.Zato nemojte spamat puno temu
Volim te Celik ! ! !
- samir_tm87
- Kontakt:
de linkove neko
Liga će najvjerovatnije početi 10 (četvrtak), trebala je 7, ali zbog Bajrama je pomjeren rok, taman dok svi namjestimo patch i odigramo nekoliko prijateljski
!
Link za patch:
http://www.pes6j.net/downloads/pes6j-pa ... --deemaz/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni koji nisu sigurni kako se instal. neka skinu datoteke i čekaju sutra upustvo
!
Link za patch:
http://www.pes6j.net/downloads/pes6j-pa ... --deemaz/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni koji nisu sigurni kako se instal. neka skinu datoteke i čekaju sutra upustvo
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
fercera patch pravo, aj jasko da te opet propitam 
- samir_tm87
- Kontakt:
da bi namjestio patch jel moram imat onaj stari instaliran ?
skinuo sam sve ovo, neam stari patch..nek neko sutra napise kako se namjesta il ako treba stari patch i linkove za taj patch nek da
skinuo sam sve ovo, neam stari patch..nek neko sutra napise kako se namjesta il ako treba stari patch i linkove za taj patch nek da
- majestic24
- Kontakt:
Ja sam poceo da skidam ova sranja. joj nebude li dobro,uh...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ma mislim da ti ne treba stari patch, ja sam za sad samo skinuo o_text file i njega zamijenis tamo u pes6/dat folderu i skines Pes.exe i njega prekopiras kao kad krekujes igricu i mozes pocet igrat online. Ja sam tako namjestio za 5 minuta sve i igram, pa cu kasnije ubacivat face dresove i ostalosamir_tm87 je napisao/la:da bi namjestio patch jel moram imat onaj stari instaliran ?
Da skinem svih pet fajlova, i dresove i kopačke?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
dresove i kopacke ne moras skidat ako ne zelis ali zbog ugodjaja bolje je da skinesVlado PD je napisao/la:Da skinem svih pet fajlova, i dresove i kopačke?
ja prije 20 minuta vido da je izasao patch pa krenuo skidat
@ dziza_23 posto kazes da si sve namjestio i igrao reci mi dali si morao mijenjati host file
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- samir_tm87
- Kontakt:
fale stadioni, kitserver..
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko je instalirao patch, OBAVEZNO, neka mi jave preko PP da je namjestio, jer kad svi namjeste tek krece liga. Sad cu i ja probati instalirati, pa cu najvjerovatnije kad Emir udje na facebook, dobit cete svi po jednu PP, u kojoj ce vam sve biti objasnjeno.
Zato, ako ste nesigurni, ne probavajte nista, skinite datoteke i cekajte na poruku, mada ce rijetko koji tako postupiti
Zato, ako ste nesigurni, ne probavajte nista, skinite datoteke i cekajte na poruku, mada ce rijetko koji tako postupiti
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nece ni jedan tako postupiti samo pozurite sa objasnjenjem jer ne znam sta da uradim sa ovim prvim fajlom kad ga skinemGoalgetter je napisao/la:Ko je instalirao patch, OBAVEZNO, neka mi jave preko PP da je namjestio, jer kad svi namjeste tek krece liga. Sad cu i ja probati instalirati, pa cu najvjerovatnije kad Emir udje na facebook, dobit cete svi po jednu PP, u kojoj ce vam sve biti objasnjeno.
ps:imaju dinamo z i partizan na patchu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo ja cu za otprilike 15 minuta ukratko objasniti kako ide, samo da instaliram sve.
Evo ja sam namjestio.Goalgetter je napisao/la:Evo ja cu za otprilike 15 minuta ukratko objasniti kako ide, samo da instaliram sve.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
daj neka neko posalje ovaj kit(a)server 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
KAKAV JE ?DesimaL je napisao/la:Evo ja sam namjestio.Goalgetter je napisao/la:Evo ja cu za otprilike 15 minuta ukratko objasniti kako ide, samo da instaliram sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.