Sutra cu i ja poceti pisat ovdje, a eto gore jedan live tiket
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Odlican,ova Baltacha,k'o da si mene pitaoschmecker je napisao/la: .
Bryan/Bryan - Fyrsten/Matkow 1 @ 1.35
Del Potro - K.Anderson 1 @ 1.35
Tsonga - Brands (+3,5) 1 @ 1.50
Baltacha - Pavlovic 1 @ 1.40
Na cenera 38 KM aBd ..
Eto proberite sta vam se svidja
Jesil naprosio vise tih centi jbt,daj ovamo 4 slovo lozinke i user,ja cu ti uplatit cvaju,samo da vise ne prosis,pitao si do sad 100 puta ima li ko sta poslat,isto prije one pic.ke u mom razredu,od klupe do klupe ''da nemas slucajno kredita''zar nije biilo lakse otici u uplatiti koju marku sebi...afa97 je napisao/la:@livnobet imas PP
ma jesam uplatio neki dan, i zajebe me mayer na 15€.A i nemam blizu neku wwin poslovnicu, tako da ne mogu uplatit tako cestokelner je napisao/la:Jesil naprosio vise tih centi jbt,daj ovamo 4 slovo lozinke i user,ja cu ti uplatit cvaju,samo da vise ne prosis,pitao si do sad 100 puta ima li ko sta poslat,isto prije one pic.ke u mom razredu,od klupe do klupe ''da nemas slucajno kredita''zar nije biilo lakse otici u uplatiti koju marku sebi...afa97 je napisao/la:@livnobet imas PP
Pa dobro,ako ti je toliki cejf igrati,uplatis sebi 15-20 maraka i pomalo,s gustom,sad mozes uplacivati na 0,25 centi,pa cak i na 0,1,tako da ti 20 maraka moze bit 2 mjeseca da se igrasafa97 je napisao/la:ma jesam uplatio neki dan, i zajebe me mayer na 15€.A i nemam blizu neku wwin poslovnicu, tako da ne mogu uplatit tako cestokelner je napisao/la:Jesil naprosio vise tih centi jbt,daj ovamo 4 slovo lozinke i user,ja cu ti uplatit cvaju,samo da vise ne prosis,pitao si do sad 100 puta ima li ko sta poslat,isto prije one pic.ke u mom razredu,od klupe do klupe ''da nemas slucajno kredita''zar nije biilo lakse otici u uplatiti koju marku sebi...afa97 je napisao/la:@livnobet imas PP
**** ce nas Del Potro kao sto gledamkelner je napisao/la:Odlican,ova Baltacha,k'o da si mene pitaoschmecker je napisao/la: .
Bryan/Bryan - Fyrsten/Matkow 1 @ 1.35
Del Potro - K.Anderson 1 @ 1.35
Tsonga - Brands (+3,5) 1 @ 1.50
Baltacha - Pavlovic 1 @ 1.40
Na cenera 38 KM aBd ..
Eto proberite sta vam se svidja![]()
Igrao sam(mislim napisao,nisam jos uplatio) sve ove parove,i Del Potra,iako mi tu mirise na iznenadjenje,ali stavio sam ga,pa sta bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.